![]() |
#2821 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ta, pewnie że na LK lepszy jest fire
![]() Btw widzieliście to? http://www.youtube.com/watch?v=U_3eDWwDKfE Odpalcie sobie ostatnie ~4 minuty. Epic reakcja typów jak jeszcze nie wiedzieli co się stanie, first world xd Ostatnio edytowany przez Rybzor - 17-10-2010 o 18:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2822 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Na HC pewnie tak, jednak na normalu starczył soaking + ewentualnie shadow priest, magowie na LB nie byli aż tak potrzebni. Choć sporo też zależało od raid setupu.
Tak czy siak - mam nadzieję, że fire będzie grywalny w cata. Ta specka naprawdę ciekawie się zapowiada, jako bazująca w dużej mierze na dotach
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() stare to juz ryba, szybki to nie jestes ![]() No i jest!!! Cinematic Do Cata ![]() ![]() ![]() ![]() (chociaz uważam że Wotkl lepszy był) http://www.youtube.com/watch?v=DgaM8_mEvnU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Na becie. Blizz mówił, że jest to tymczasowy nerf i w cata wrócą do starej opcji. Dlatego tych 25% nie spodziewaj się przed 4.0.3 (Cata release)
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() A ja aktualnie mam raczej przerwę od raidowania. Tak się składa, że jestem holy paladynem, któremu oberwało się po dupie najbardziej (zmniejszony overall healing kosztem aoe heala [który dostaniemy dopiero w cata
![]() Bo w końcu jeśli shadow priest przelecza healera poprzez vampiric embrace (nie był pierwszym wampirem), to coś tu jest nie tak... Nie mówiąc już o masakrycznym wychodzeniu z many i zerową możliwością jej regeneracji (no tak, mogę przecież przestać leczyć). Póki co palek nie jest nigdzie potrzebny, robi najsłabszy direct healing, żałosne aoe pod nazwą Light of Dawn, sharuje concentration aure z shamanami, nie ma talentu na lepszy BoW. Stary dobry argument blizza: zmiany są przystosowane pod cataclysm, że później będzie lepiej - super. Tylko, że ja nie płacę za bete czy przepowiadanie ładnej przyszłości, tylko za LIVE, na którym jestem tak przydatny, jak arms warrior był w 3.3.5. A cinematic taki sobie, nic się z tego nie dowiedziałem oprócz tego, że Deathwing jest złyyyyyy i w sumie to już nie wiadomo jak on się wydostał, bo są już 3 wersje, każda przedstawiona przez cinematic, quest lub wywiad. Cinematic Wotlka był lepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzi mi o walkę z Blood Queen Lanathel. Podczas walki możesz zostać zmieniony w wampira i masz zwiększony dmg o chyba 100%. A shadow priest ma talent, Vampiric Embrace, który leczy jego i wszystkich w party za jakiś tam procent dmg. Dokładnie 3%. A więc sp będąc którymś tam z kolei wampirem, dpsując, zrobił więcej healingu na swoim party poprzez 3% jego dmgu niż holy paladin który leczył przez całą walkę (wyłączając momenty, kiedy był oom).
No nic, widzę, że dostaliśmy małego buffa, ciekaw jestem tylko czy to cokolwiek da. Okaże się dzisiaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Widzieliście że debuffa z ICC ściągnęli? 50% dodga go go go
![]() |
#2834 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
A ja wczoraj kupiłem WotLK, niedługo sprawię sobie prepaida. I teraz tak: niedługo 80 level moim priestem i chciałem raidować shadow, ale po mojej ostatniej aktywności w WoW dużo się zmieniło, więc nie wiem, czy się opłaca. Czy SP jest dosyć skuteczny i chciany na raidach? Bo na Lanathel widzę, że jest, ale może to być wyjątek, nie wiem :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Użytkownik Forum
|
![]() Why not? Jeśli poważnie myśli o raidowaniu w Cata, to doświadczenie z Wotlka mu się przyda. Zresztą warto potrenować swoją postacią teraz, kiedy zmiany już weszły, niż robić to w dodatku, kiedy rekrutacje będą aż huczeć.
Co do SP - myślę, że przydatni. Mimo, że nie dają już +hita, to dają 5% haste. U nas w raidzie zawsze jest 2, więc myślę, że to ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2010
Lokacja: Chicago ,Illinois
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Draden
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 74
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Ja by ktoś chciał sobie pograć od nowa to zapraszam na serwer "Scrashield Legion" więcej info na /pm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie sobie. Tak samo jak cinematic Cata i login screen. Cały ten Cataclysm zaczyna okazywać się overhyped.
|
![]() |
![]() |