Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-11-2010, 21:14   #21901
Ago'pall
Użytkownik Forum

Ago'pall's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Skierniewice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 370
Skille: 103/101
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raszemhe Pokaż post
Filmiku z akcji - ki'siel nyq i master elite pal padaja od oskiego nie bedzie ,byna cam jak zwykle ma debugga ,szkoda zrobilbym fajny filmik na yt <bez spiny> ,btw ciekawe czy ktos bedzie sie upieral ze ktos go nie zabil (dla agostina i innych psow: nie ,to nie ja zabilem ,nie bede wam nawet kurwa odpowiadal ,szkoda mojego czasu)
Ta cisnij expic ,btw.psem nazywaj swojego starego jesli ci na to pozwala,niestety ja twym kolega nie jestem.

@Darexin
No chyba cie poje*bało kur*wo bez szkoły;D Masz łeb jak żyleta, a nie wybacz to byl juggernaut.

"Nadal nie wiem o co chodzi z tymi cukierkami ale wole sie za nie sprzedac " -najs,cóz za debilizm.

By Eydzu at 2010-09-19

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-11-2010, 22:05   #21902
M3P
Użytkownik Forum

M3P's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2009

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Genessis
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raszemhe Pokaż post
Filmiku z akcji - ki'siel nyq i master elite pal padaja od oskiego nie bedzie ,byna cam jak zwykle ma debugga ,szkoda zrobilbym fajny filmik na yt <bez spiny> ,btw ciekawe czy ktos bedzie sie upieral ze ktos go nie zabil (dla agostina i innych psow: nie ,to nie ja zabilem ,nie bede wam nawet kurwa odpowiadal ,szkoda mojego czasu)
Co ty wogole pierdolisz?? Niedosc ze pyszczysz z jakiegos niedorobionego noobchara do 95% ludu czytajacego to forum, proelo szefie candii, to jeszcze smiesz sobie przypisywac deda mojego i uniusa?! to juz cie chyba calkiem popierdolilo.

No nic dla tych co niewiedza. Od ostatniego tygodnia, guildia North Star robi jak to sie nazywa 'trapy' (kxerowane z olympy) na drakenach, cala ich nubguild staje w drzwiach i 2-3 osoby glownie oski, dhunky i darexin lub royales leca lurowac. po czym osoby glownie 200palki ktore niemaja szans na wiecej niz 4-5 drakenach sami sie wyleczyc padaja.

Dzisiejszego dnia expilem sobie z uniusem na owych drakenach i dostalem info ze pro guild idzie nas zabic..., oczywiscie wybuchlem smiechem. W 10 zablokowali drzwi i zaczela sie nagonka :O ustawilem sie z uniusem gdzies pod schodami i expilismy na tym co nam 'przylurowali' okolo 20min?. W pewnym momecie uswiadomilismy sobie ze drzwiami i tak nieprzejdziemy a jakos sie trzeba z tad wydostac, wpadlismy na pomysl aby rashowac przez caly zamek do samej gory przez 6?7? pieter, liczac sie z dedem z WLASNEJ WINY (samotrapa). Zaczal sie rash pomiedzy dziesiatkami najsilniejszych drakenow, w pogon za nami wybral sie jedynie oski (ma chlopak jaja xD), nikogo z tych pro super elo ogarow (jak i rasz demowca) tam niewidzialem. Coz nieraz trapnelismy sie okolo 12-15 drakenami ale zawsze dawalismy rade to wybic i biec dalej. Na jednym z ostatnich pieter wbilem sie pierwszy na gore na stacka z uniusem i oskim , po czym pomyslalem ze unius wybije to szybciej z grana, zszedlem na dol co skonczylo sie moim dedem (na hita, z mojej winy)
Unius wybil to i polecial dalej (bez mapki) bladzil przez kilka korytarzy az to na przedostatnim pietrze SAM padl. Oski ka tez staral sie przedewszystkim o to zeby przetrwac i niezdaje sie ze mial zamiar w jakikolwiek sposob na nas lurowac, badz nas zabic. Amen.
SS zebys mial jak wspominac mojego deda w ktorym ZADEN z was niemial ani odrobiny udzialu :

(to chyba to miejsce gdzie darexin padl swoim msem na hita od elite i spellwavera, podczas waszego wrath of emperor questa w 10)
i co do oskiego, mam nadzieje ze sie nieobrazi jezeli wkleje konwersacje z jedyna osoba ktora widziala co tam sie naprawde dzialo.
Pozdro _/
Ps: Thora Maksmana zabilismy tam jako 1. dzien przed wami ;<
apropo jednego z wielu samotrapow...

i powiedz mi jeszcze ze WY nas ubiliscie to jebne smiechem..

Ostatnio edytowany przez M3P - 16-11-2010 o 22:40.
M3P jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2010, 22:17   #21903
WicherS
Użytkownik Forum

WicherS's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2010
Lokacja: Gdańsk

Imię: Wichers
Poziom: 30
Skille: 0.o
Poziom mag.: 30
WicherS ma numer GG 6378646 Send a message via Skype™ to WicherS
Domyślny

WicherS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2010, 22:51   #21904
Raszemhe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M3P Pokaż post
Co ty wogole pierdolisz?? Niedosc ze pyszczysz z jakiegos niedorobionego noobchara do 95% ludu czytajacego to forum, proelo szefie candii, to jeszcze smiesz sobie przypisywac deda mojego i uniusa?! to juz cie chyba calkiem popierdolilo.

No nic dla tych co niewiedza. Od ostatniego tygodnia, guildia North Star robi jak to sie nazywa 'trapy' (kxerowane z olympy) na drakenach, cala ich nubguild staje w drzwiach i 2-3 osoby glownie oski, dhunky i darexin lub royales leca lurowac. po czym osoby glownie 200palki ktore niemaja szans na wiecej niz 4-5 drakenach sami sie wyleczyc padaja.

Dzisiejszego dnia expilem sobie z uniusem na owych drakenach i dostalem info ze pro guild idzie nas zabic..., oczywiscie wybuchlem smiechem. W 10 zablokowali drzwi i zaczela sie nagonka :O ustawilem sie z uniusem gdzies pod schodami i expilismy na tym co nam 'przylurowali' okolo 20min?. W pewnym momecie uswiadomilismy sobie ze drzwiami i tak nieprzejdziemy a jakos sie trzeba z tad wydostac, wpadlismy na pomysl aby rashowac przez caly zamek do samej gory przez 6?7? pieter, liczac sie z dedem z WLASNEJ WINY (samotrapa). Zaczal sie rash pomiedzy dziesiatkami najsilniejszych drakenow, w pogon za nami wybral sie jedynie oski (ma chlopak jaja xD), nikogo z tych pro super elo ogarow (jak i rasz demowca) tam niewidzialem. Coz nieraz trapnelismy sie okolo 12-15 drakenami ale zawsze dawalismy rade to wybic i biec dalej. Na jednym z ostatnich pieter wbilem sie pierwszy na gore na stacka z uniusem i oskim , po czym pomyslalem ze unius wybije to szybciej z grana, zszedlem na dol co skonczylo sie moim dedem (na hita, z mojej winy)
Unius wybil to i polecial dalej (bez mapki) bladzil przez kilka korytarzy az to na przedostatnim pietrze SAM padl. Oski ka tez staral sie przedewszystkim o to zeby przetrwac i niezdaje sie ze mial zamiar w jakikolwiek sposob na nas lurowac, badz nas zabic. Amen.
SS zebys mial jak wspominac mojego deda w ktorym ZADEN z was niemial ani odrobiny udzialu :

(to chyba to miejsce gdzie darexin padl swoim msem na hita od elite i spellwavera, podczas waszego wrath of emperor questa w 10)
i co do oskiego, mam nadzieje ze sie nieobrazi jezeli wkleje konwersacje z jedyna osoba ktora widziala co tam sie naprawde dzialo.

i powiedz mi jeszcze ze WY nas ubiliscie to jebne smiechem..
Powiem tak ,nigdzie nie napisalem ze to ja was ubilem (ani nikogo innego...) ,po 2 szkoda ze nie ma cama bo byloby widocznie cos pokazane ,pisz dluzej swoje bezpodstawne wypociny

A I JESZCZE JEDNO POWIEDZ MI ,SKORO NIE Z POWODU OSKIEGO PADLES TO BEDAC TAM Z KISIELEM SAMI BYSCIE SIE POWYKLADALI???

Ostatnio edytowany przez Raszemhe - 16-11-2010 o 23:22.
Raszemhe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2010, 23:31   #21905
Tony ^^
Użytkownik Forum

Tony ^^'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
Domyślny

WIEC NIE LOGOWALEM NA TYM FORUM OD MILIARDA,
A TEGO TEMATU NIGDY NIE WIDZIALEM ALE TA WYPOCINE ZALOSNA JAK CZYTAM TO SMIAC MI SIE CHCE

1. WKLEJASZ SCREENA KTORY UKAZUJE ZE Z KOLEGA JESTES W TRAPIE I NIBY FAIL OSKIEGO, TO CZEMU TY STOISZ W TRAPIE Z KUMPLEM WYSTRASZYLISCIE SIE? MOWISZ ZE NIE NORTH STAR WAS UBILO - OK NIECH BEDZIE ALE KURWA ZNACZY ZE SAMI SIE UPIERDOLILISCIE TYLKO DLATEGO ZE WIDZIELISCIE OSKIEGO TO CHYBA BARDZIEJ SMUTNE WIEC LEPIEJ MOWIC ZE OSKI WAS UBIL JAK NIE CHCESZ SIE POGRAZAC.

2. "wpadlismy na pomysl aby rashowac przez caly zamek do samej gory przez 6?7? pieter, liczac sie z dedem z WLASNEJ WINY (samotrapa). Zaczal sie rash pomiedzy dziesiatkami najsilniejszych drakenow, w pogon za nami wybral sie jedynie oski"

KURWA PRZBIEGLEM CALY QUEST PRZEZ DZIESIATKI NAJSILNIEJSZYCH DRAKENOW NA 120LEVELU.

3. XEROWANE Z OLYMPI (z tomurem tak sie bawilismy w dzien update na lizardach zanim na drakenach byly drzwi - trapowanie w drzwiach to zadna swietna nowosc. A ubijanie takie juz bylo na ruberze zeby fragow nie wbijac.

4.Komentujesz cos a potem pierdolisz i wspominasz jakies gowno jak darexin padl do chuja wy tez padliscie chociaz cala wasza gildia byla onlina (HAIL POMOCNA DLON KOLEGOW).

5. W*****AJA MNIE TE JEBANE NAPINKI BO BYS SIE ZAMKNAL SPRAWA MIEDZY NAMI SPOKO TO PIERDOLISZ BEZ SENSU CHYBA TYLKO PO TO ZEBY PORPAWIC SOBIE HUMOR

6. POBIEGL TYLKO OSKI BO RESZTA WPADLA NA SZYBKO BEZ POTOW ALE JAK WIDAC BYLI ZBEDNI BO I TAK CEL ZOSTAL OSIAGNIETY

7. OSKI SOBIE WALCZYL O PRZETRWANIE ALE NA VT JAKOS MOWIL TYLKO OO ALBO ONI SPIA ALBO JA WYSPIE I CISNAL WAS DO KONCA AZ WKONCU UP DOWN I PADLES, NIE WIEM CZY TERAZ PIERDOLISZ TE KOCOPOLY TYLKO DLATEGO ZE WIESZ ZE FILMIK DEBUGUJE CZY CO

8. JEBNIJ BARANA W SCIANE I ZAJMIJ SIE CZYMS POZYTECZNYM BO TE FORUM NAPINKI SA TAK PUSTE ZE RECE OPADAJA

9. A FAKTY SA TAKIE ZE CHYBA RZECZYWISCIE TYLKO TO FORUM CI POZOSTAJE BO PVP - PVM WYCHODZI KRUCHO.

10. SKORO CIE NIE UBILI I TAKI LUZIK (i shit happens) TO CZEMU Z W*****ENIA ZBANOWALISCIE TOMURA NA VT

KRZYZ NA DROGE MOZE TU WEJDE PONOWNIE ZA LAT KILKA

PEACE ROZWIJAJ NAPINA EXPARIENCE

/Corrado (fajnie sie gadalo wszystko git ale jak pierdolsiz takie kocoply tlumaczenia macka z klanu albo obracasz kota ogonem i zaczynasz gadke o dupie maryny to mnie trafia)

Ostatnio edytowany przez Tony ^^ - 16-11-2010 o 23:38.
Tony ^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2010, 23:47   #21906
M3P
Użytkownik Forum

M3P's Avatar

Domyślny

~wylacz caps looka tony~

co do twych pieknych 10 przykazan boskich

1. jak juz mowilem przebiegalismy to, bylo wiadome ze sie w paru miejsach wiecej lurnie.
2. na 120lvlu? chce casta z powtorka.. bo nielykam ze nawet 2 pietra bys przebiegl..
3. szkoda odp.
4. bylismy pewni ze przebiegniemy i kazalismy im zostac w dp na respach itd, to byly 2-3 pietra jeszcze.. nieliczylismy sie z tym ze spadne na bulke 1220~
(z czego oski dostal 1640) mialem male szanse na przetrwanie
5. niepoprawiam sobie humoru, poprostu szymkus oz aka srasz downowiec
przekreca fakty. (do ciebie wiesz ze nic niemam a umowy sie trzymamy, na respach luramy na servicach spokoj)
6. mniejwiecej wasz cel zostal osiagniety ale w innych okolicznosciach niz planowaliscie..
7. niewiem co mowil oski na vt, niebede wiedzial, wiem tylko o czym z nim pisalem i o tym ze padlem na hita.
8. jezeli w twojej rodzinie 'walenie barana glowa w sciane' jest sposobem na odstresowanie, moge tylko powiedziec ze to niezdrowe i niezamierzam tego robic :/
9. aha, i wlasnie dlatego tu piszesz, ok..
10. ehm szczerze to akurat malo mnie to interesowalo ze tomur byl na vt z jakims ed na poi bo jak to sie mowi walczylem o przetrawnie. kilka osob na vt ma admina pozatym o ile sie dowiedzialem ed dostal bana, tomur kicka.
Amen.
stary 16-11-2010, 23:54   #21907
Tony ^^
Użytkownik Forum

Tony ^^'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
Domyślny

amen amen nie mam nic do Ciebie bo w ogle Cie nie znam po za kontaktami w grze tylko kurwa i teraz nie chodzi ze do Ciebie tylkod o tych ode mnie tez ze te spiny napiny ooo ubilismy kuuuurwa zajebiscie oooo padlem ale nie padlem po co dyskutowac albo sie padlo albo nie i tyle nie ma co roztrzasac, a przebieglem fakt jakims cudem ale udalo mi sie (moze dlatego ze bez zadnych stresow bo na tescie ;p) nie bylo planu jak was walnac bo nie ejstescie noobami jak ci co padali wczesniej i raczej wiadome bylo ze bedziecie uciekac w gore tylko wlasnie niby pozniej mielismy isc bo wiedzielismy ze macie duzo potow hehe
sytuacja na forum mnie w*****a tym ze cos sie dzieje to zaraz jeden sie przechwala jak to nie jest kozak a drugi tlumaczy jak to lagi kciki czy cos (oczywiscie troche wyolbrzymaim ale tak jest) po co to nie mozna sobie na chillu po akcji wbic na vt pogadac albo cos bez wysmiewania czy tez napinania lub przechwalania to tylko gra ;|

Ah i czekalem tylko czy odpiszesz i ide stad bo wiem ze na forum nic dobrego nie wychodzi do zobaczenia w grze

edit:/ i te aluzje do rodziny - to chyba troche glupie nie uwazasz a jebniecie barana w sciane wpisalem majac na mysli
http://www.youtube.com/watch?v=AoaB49_oLfE

Ostatnio edytowany przez Tony ^^ - 16-11-2010 o 23:59.
Tony ^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 00:08   #21908
M3P
Użytkownik Forum

M3P's Avatar

Domyślny

Szczerze to chyba juz dlugo nikt czegos madrzejszego na tym forum nienapisal.. . Co do biegniecia, to myslalem za na zwyklej tibii nie na ts , tam niema nic do stracenia ^^. No co do tam waszych 'kolesi' jak dhunky i rasz sromowiec i ten noulajf darexin.. to nikt niespina na tym forum i czasami jest 'mila atmosfera' xd. Jezeli chodzi o te nasze dedy to wiadome ze byla tam jakas wasza presja, blad ze zamiast pomyslec i z tamtad wybiec expilismy sobie jeszcze 20min.. xD czasami tak jest ze ktos naprawde ma kicka jak sie na niego luruje lub ma lagi, obecnie dostalem combo to niejest jakas wymowka tylko fakt nic nieporadze? :s
co do wysmiewania, napinania itd. to tez niemam zamiaru byc przeciagany przez takie gowno (i to przez takiego piona jakim jest sromowiec) bez odwetu i prawa do odrony wlasnej z mojego skromnego punktu widzenia.
niewiem czy macie zamiar dalej pisac, uwazam ten temat za zamkniety.
Bez odbioru.

Ostatnio edytowany przez M3P - 17-11-2010 o 00:10.
stary 17-11-2010, 00:53   #21909
Naki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno

Gildia: Ni ma
Poziom mag.: 9
Domyślny

A tak naprawde, czy to wszystko ma jakies znaczenie ? :>

22:45 Kwadratuz [112]: ;*
22:45 Arcer On Refugia [9]: ty masz rl life?
22:45 Arcer On Refugia [9]: XD
22:45 Kwadratuz [112]: poco

01:21 Versa [94]: Niedlugo otworze Tymbarka a tu pod nakretka napis: "Naki here."
Naki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 04:06   #21910
Darexin
Użytkownik Forum

Darexin's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Kraków

Imię: Darexin
Poziom: 426
Skille: -/31
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ago'pall Pokaż post

@Darexin
No chyba cie poje*bało kur*wo bez szkoły;D Masz łeb jak żyleta, a nie wybacz to byl juggernaut.

"Nadal nie wiem o co chodzi z tymi cukierkami ale wole sie za nie sprzedac " -najs,cóz za debilizm.
Nooo a ty masz morde jak Plaguesmith usmieszek w 100 % pasuje ;]

Jak cytujesz moje wypowiedzi to cytuj je w calosci joŁ o/

Nie chce mi sie juz tu klocic to co ci mialem powiedziec powiedzialem ci na gg.

Darexin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 09:44   #21911
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Imię: Goratel
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M3P Pokaż post
No co do tam waszych 'kolesi' jak dhunky i rasz sromowiec i ten noulajf darexin.. to nikt niespina na tym forum i czasami jest 'mila atmosfera' xd.

POKAZ MI GDZIE DHUNKY NAPISAL COS NA FORUM :O
xXMakaXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 13:01   #21912
M3P
Użytkownik Forum

M3P's Avatar

Domyślny

Goratel, chodzilo mi o to ze spamuje mi na priv a jego kolesie pisza to samo na forum co on do mnie..
po 2 to nie twoja sprawa wiec :

™ & © & ®

Ostatnio edytowany przez M3P - 17-11-2010 o 13:22.
stary 17-11-2010, 15:56   #21913
Solth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2008
Lokacja: Wlkp.

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Force
Poziom: 153
Skille: 98/75
Poziom mag.: 23
Domyślny

Zawsze wiedzialem, ze macie potencjal.
<3 wasze spiny <3
Cisniecie dalej : D : ]

00:04 Shumi Darel [310]: u are the best gruby i ever met
Solth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 19:07   #21914
oski-ka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 11 2010

Domyślny

Koniec Przekazu ?? ;/
oski-ka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 20:56   #21915
Raszemhe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2010

Domyślny

http://www.youtube.com/watch?v=3p-KaLvWUxY
mass kicki _/ zapraszm do ogladania ,zapraszam co do jakosci robilem go 5 minut wiec prosze bez placzu xdd

Ostatnio edytowany przez Raszemhe - 17-11-2010 o 21:09.
Raszemhe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 21:04   #21916
ElderYousi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2009

Domyślny

Po 1. Thora ja zabiłem pierwszy bez zadnych waszego trapowania dzwi (choc fajny motyw)

Po 2. Ago jest bardziej podobny do Blightwalkera jak juz cos :|

Po 3. Niewiem po co sie Rasz odzywal w ogole na ten temat skoro na vt powiedzieli ze bez spiny ma leciec wszystko i nic nie wstawiac na 4um :/

Po 4. Tak koncza frajerzy którzy pyskują:

A tu takie warjaty xd :

SORRY ZE TE FEJL FOCIE ALE NIECHCE MI SIE ZNOWU ICH UPLOADOWAC POPRAWIONYCH

Ostatnio edytowany przez ElderYousi - 17-11-2010 o 21:05.
ElderYousi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2010, 21:29   #21917
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-11-2010, 01:29   #21918
Damroky
Użytkownik Forum

Damroky's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: PL?

Gildia: Neomycinum
Skille: 106/97
Poziom mag.: 10
Domyślny

Odrabiałem zaległości na forum i szczerze mówiąc, bardzo ładnie <czyt. szybko> mi się czytało. Na każdej stronie max 2 posty warte uwagi, a reszta... . Dziękuję serdecznie za ułatwienie, "wymiatajcie" dalej.
Pozdrawiam.

@Agus Chciałeś mi ubliżyć? Jestem dumny ze swojej rodziny, a to czy tu będę czy sobie pójdę, należy do mojej decyzji, nie twojej.

Ukryty tekst:
Bye

Ostatnio edytowany przez Damroky - 18-11-2010 o 11:41.
Damroky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-11-2010, 07:37   #21919
Augus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 04 2010

Imię: Augus Hend
Poziom: 219
Skille: 95/90
Poziom mag.: 9
Domyślny

Norksas [x]
Bags Paladin [x]
Ale sie ciesze!
@Damroky
Idz, bo "Cie" dziecko wola.
Augus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-11-2010, 09:32   #21920
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Imię: Goratel
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Augus Pokaż post
Norksas [x]
Bags Paladin [x]
Ale sie ciesze!
@Damroky
Idz, bo "Cie" dziecko wola.

Zapomniałeś dodać mopa i kisiel nyg oni wkręcają jakieś brednie że sami się ubili.
xXMakaXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania