![]() |
#461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Co do Irenki to ciekawy se bulid zrobiłem i jak na razie to idzie wspaniale...
jak na razie mam 9/0/4 i 13/4/6 Kocham tą postać ![]() Ostatnio edytowany przez Luker's - 19-11-2010 o 18:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Doszedłem do wniosku, że AP Eve > AD Eve - zdecydowanie. Mając 500 AP wyciskałem ponad 2k dmg w czasie samego stuna, zabijanie z AD jest o wiele bardziej problematyczne. Ale z drugiej strony, żeby efektywnie zabijać AP, trzeba się nafarmić i mieć te 500 AP, a na początku się gówno zrobi, no a AD ładnie zabija już od początku. Kwestia gustu, ja wolę AP.
Właśnie miałem 6/1 Janną z Thornmailem, Force of Nature, Ninja Tabi, Frozen Heart i Guardian Angel. Ten jeden death z ganku na początku gry, cała piątka się na mnie rzuciła. Potem nawet w czwórkę mnie nie mogli zabić. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 19-11-2010 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Musiałbym być do reszty pojebany żeby nukować kogoś z Banshees Veil :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Znajdź mi tak zajebiście zgrany team, że WSZYSCY złożą BV. Nie spotkałem się z sytuacją gdzie więcej niż dwóch-trzech naraz go miało, a co dopiero cała piątka. Jedynie w full premade takie coś można by ewentualnie spotkać, w random solo to po prostu niemożliwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to miałeś megaszczęście widząc megarzadkie zjawisko. A nawet gdyby wszyscy mieli, ten jednosekundowy stun zostanie zablokowany (powiedzmy że uruchomię Q skill Eve), a damage z nuke'a pójdzie tak czy tak, będę musiał tylko użyć exhausta żeby mi nie zwiał i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jacy ludzie? 25 levele? Nie potrafią nią grać, to płaczą, że jest słaba. Gówno mnie obchodzi, co inni o niej sądzą. Ludzie chyba oczekiwali postaci, która będzie zabijała innych samą swoją obecnością, a to jest po prostu carry, którym trzeba umieć grać, trzeba umieć go budować.
Zresztą, raz jeszcze - polecam gry Wickda Irelią. I 2 quadry pod rząd Hotshota. Też Irelią. Jest bardzo dobrym melee carry, którego stawiam w tym samym rzędzie, co Xin.
![]() |
#475 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() No XXLOLKINGXX69, jak na XXLOLKINGXX69'a przystało, na ogół gówno cie obchodzi co inni sądzą, przecież tylko ty wiesz jak się gra w LoLa i tylko twoja racja jest ta dobra : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ci sami ludzie piszczą, że mordekaiser jest op, ci sami ludzie piszczą, że Garen jest op, ci sami ludzie piszczą, Rammus to najlepszy tank...
Co mnie obchodzi zdanie ludzi, którzy co chwila piszczą, że ktoś jest OP/UP, bo nie udało im się kogoś zabić, albo ktoś ich zabił z palcem w dupie?
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Ludzie małej wiary... irelia Jest dobra i ja przy tym zostaje... Jak na razie spokojnie ciacham...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Jakby na to nie spojrzec to mordekaiser nie jest op, jego laning phase jest OP, a jego lategame jest UP, takie jakby przeciwienstwo trynda. Najbardziej mnie dotyka w mordzie jego laning phase, przez jego harass i tarcze, melee przeciwko ktorym lanuje po prostu nie moga farmic i staja sie useless, wystarczy podejsc i dostaje sie 300dmg na twarz. W pozniejszej rgze wystarczy skminic troche magic resa, ew. quicksilver sasha i prosze bardzo, mozna zignorowac mordekaisera, jego dmg jest komiczny, nie ma disabli, ani zadnych initiation skilli, tutaj jest underpowered. Mordekaisera praktycznie nie da sie scounterowac w laning phase, powinni zwiekszyc cd jego skilli i zmniejszyc ich zasieg, i dodac cos co ulepszyloby jego lategame.
Co do gayrena to sytuacja jest podobna, dobry w early, slaby w late, z ta roznica ze garena praktycznie nie da sie zabic cala gre, jego E skill jest w stanie zadac 400dmg na 1 lvlu o ile przeciwnik bedzie stac caly czas w zasiegu co nie jest trudne bo ma movement speed boosta z Q. Jego passyw pozwala mu zostac na linii na zawsze, i nie musi sie wracac do bazy co chwile, z reszta to tez utrudnia harrasowanie go. OP postacie najczesciej sa op, bo maja bardzo dobry laning phase, wystarczy zobaczec na top tier, wiekszosc tych champow ma dobry early game/lane presence. Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 20-11-2010 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Morde jest OP. Tzn, dla mnie jest. Jako że gram głównie magic dmg squishami, mam cholernie duże trudności z zabiciem go. Takie carry jak Ashe/Irelia/Koggie sobie z nim poradzą, a taka Eve czy Akali co najwyżej odbiją się od jego zbroi i jebną na ziemię, dostając 500 demejdża - opisowo mówiąc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |