|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22041 |
Użytkownik Forum
|
![]() *up
Nie, ty tego w ogóle nie robisz. I tobie też na pewno nie siada psycha, siedząc na forum świata z którego zjebałeś jak leczek. I na 100% nie siada ci psycha szukając adresów ludzi którzy nie raz już cię pocisnęli na pizdę. I na naprawdę masz wyjebane na candię, i chuj cie obchodzi co się tu dzieję. oh nie! Ostatnio edytowany przez Sigon's - 26-11-2010 o 12:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Na youtube fonlix.
Świat: Candia
|
![]() Siem
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=M3sN2cQFE58 @Agostino Chyba coś z tobą nie tak. Zachowujesz się gorzej niż mop. Czekam aż zacytujesz mojego posta i mnie "zjedziesz". Albo powiesz, że szkoda tracić czasu na mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22043 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2010
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aran Huges
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 290
Skille: 110/86
Poziom mag.: 29
|
![]() sigon co nie ?XD moze nie mialem juz sily grac z takimi pizdkami jak ty ? ;> udajesz kozaczka i cwaniaczka bo kiedys tu grales marnym 220 lvlem ? :>
ja mam na to teraz poprostu wyjebane tak samo jak na ciebie xD siedz dalej i marnuj zycie na tym gownie xD yoyoyo leszczyku ![]() ![]() przestan sie wkoncu chwalic tibijskimi kolezkami bo z nimi sie raczej na codzien swiezego dobrego piwka nie napijesz ;c eloszka xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#22045 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brzydalu, ja ci powiem tak chara sprzedałem na lv 257, to żaden popis jak na wybotowanego chara nie kupiłem gotowca jak ty, anyway nie gram w tibie praktycznie, od czasu do czasu spale promo stamine na danobii, ponieważ zabawę czerpałem z tej gry 2-3 lata temu, koledzy w tibi? kiedy ja się chwaliłem kimkolwiek? zresztą nawet to nazwę ich kolegami nawet jeśli są "wirtualni" po drugiej stronie siedzi człowiek który jest uczciwy wobec mnie 4 lata, czemu ja nie mam być uczciwy wobec starej gwardii tutaj pozdrawiam pysiaków : *.
Jeśli chodzi o mój rl life, to stary ja nie muszę latać na meetingi z koleszkami z tibi ponieważ mam ich w rl. Nie będę już wchodził z tobą w dyskusje ponieważ wiem jak to się kończy. CZeść : ] ![]() \/ Jak jeszcze nie skumałeś że to ss dla modka, to po prostu potwierdzasz wszystko co na twój temat wiem i myślę. Boli prawda co nie : (? Ostatnio edytowany przez Sigon's - 26-11-2010 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22046 |
Użytkownik Forum
|
![]() /\ na moj temat nie wiesz nic ;] na twoj wiem ze jestes pizda HA !!
![]() xDDD no kupilem gotowca ![]() ![]() znajdz cos nowego ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowany przez Aran_Huges - 26-11-2010 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22047 |
Guest
|
![]() *Up
AGO C W E L !! |
![]() |
![]() |
#22048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Night'Aran
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 325
Poziom mag.: 96
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22049 |
Guest
|
![]() Nie no gz i jestem z wami
![]() Dla aga wszystko ![]() Ago C W E L |
![]() |
![]() |
#22051 |
Użytkownik Forum
|
![]() to widze niezly chudzielec z ciebie bo ja waze 72kg i skoro jestem gruby to ok ;]
ssaj dupe ;c ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#22052 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2010
|
![]() Cytuj:
Szczury nie przegryzaja Ci kabli od prodidza ? :/ Nie wiem widze, ze kazdy sie standardowo spina przez kabel. Ej zapominacie, ze to kwadraciki i to tylko gra czy to gowno juz naprawde przezarlo wam kopule i traktujecie glupia gierkie jak drugie zycie ? :> A co do Bicia Dollores aka Goratela.. Moze i byl na policji, ale z biciem kogos za gre komputerowa, odgrazaniem sie pokazujecie tylko, ze w ta gre graja albo komunijne dzieci, albo mlodzi ludzie, ktorzy gowno osiagna w przyszlosci. Peace i pozdrowienia dla ludzi czerpiacych fun z tej gry ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22053 |
Użytkownik Forum
|
![]() a czy nikt nie widzi ze polowa tego forum jest uzalezniona od tibi ?
ja moge sie przyznac ze raczej tez bylem uzalezniony ale skonczylem z ta gra teraz fajnie jest sie pospinac zieje mam z tego xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#22054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Agus
![]() ![]() Nie trzeba cpac latami zeby sie uzaleznic ![]() ![]() ![]() ![]() Aha w piwnicy trzyma sie rowery i ogorki, a to o czym mowicie to sutenera i nie wiem czy to jakis powod do wstydu ![]() ![]() LUDZISKA WYLUZUJCIE =)
Tibiopedia.pl Ostatnio edytowany przez Tony ^^ - 26-11-2010 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Darexin
Profesja: Elder Druid
Gildia: duzo ich było
Poziom: 426
Skille: -/31
Poziom mag.: 99
|
![]() ojej no byla piwnica teraz jest normalny pokoj szczurow nei mam bo to nie jest jakis blok czy tam nie wiem co tylko dom jednorodzinny ;p a szczurow nie mam w domu. Co do roweru to trzymam go w domu bo balbym sie taki sprzet zostawic w wiekszej odleglosci niz 5m od lozka XDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2009
Imię: Master Elite Pal
Profesja: Elder Druid
Gildia: Genessis
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() bla bla bla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22057 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22058 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22059 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Night'Aran
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 325
Poziom mag.: 96
|
![]() Cytuj:
Od kąd sprzedałem Arana to zostały mi po tibii i po nim tylko marne ss-ki.. Co dzień gdy włącze jakiegoś, wyobrażam sobie że jest to rl tibia i wciskam na ślepo hoty aby tylko ta hydra stojąca mnie nie zabiła ; \ A tak trochę bardziej na serio, to radziłbym niektórym bardziej wyluzować : D Bo co jak tibia kiedyś się skończy ;\ Skończycie jak xeremom, jarającym sobie beztrosko co po następnego skręta tworząc w swojej jakże mądrej głowie kolejny wymysł 'braci Frost'. Tak btw korzystając z okazji, to graty 500 lev. Sory chłopaki że zostawiłem 10% do lev ale późno wróciłem z pracy.. : D Graty jeszcze raz. Sajgon, jaki gruby.. ;\ ja myślałem że gruby to jest tylko jeden ![]() Jakiś ss: ![]() To co alex, jutro quary czy gsy?: PP Ah te stare czasy xD Buźka ![]() |
|
![]() |
![]() |