|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Fajne zdjatka !! Wnioskujac ze masz chate, masz pacca. Czyli niedlugo moze BK ??
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2004
|
![]() zdjecia bardzo dobre ale jak sam juz mowiles zbyt ciemne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Imię: Lord Pirit
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
|
![]() Good fotki. Tylko mam pytanie, Co to są te zielone "skull stafy" na edron??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2004
|
![]() Fotki wypas ale troch za [ALIGN=center] ciemne [/ALIGN]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2003
![]() |
![]() ej mam pytanie "miejsce na afk" to znajduje się w necro house czy mi się coś pojebało ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajne ss szkoda ze ja niemam tego programu bym zrobil ss z dl jak masz gg mozesz mi podadz numer i mi przeslesz programek.pls!!!!!
Stachu/21druid/m lvl 28/venore/secura |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Szukam lepszego serwerka na umieszczenie moich nowych ssow (mam nadzieje ze beda sie lepiej podobac)
![]() Te darmowe polskie konta to pic na wode wiec niema co sie trudzic bo chyba wszystkie sprawdzilem, no chyba ze ktos ma jakis dobry adres to bym prosil. ![]() Ktos tam chcial program do ss'ow - mozna sciagnac z www.tibia.de a jesli Ci sie niechce to ... no dobra masz ![]() PS.te nowe ssy sa glownie z testa ale nie zawiedziecie sie na nich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Fajne SS'y ale mam male pytanko.Jak zrobic ze wyglonda siej ak monk ale nie na bronzowo tylko na zolto ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hmm tibia nie dziala (przerwa 3 godzinna) a wiec zabralem sie za ssy tak jak obiecywalem
![]() Co do tego monka to inna sprawa bo to bylo sciagniete z www.tibia.de jako 'nowe grafiki' ale mnie sie stare lepiej podobaja ![]() TEST SERVER Demonki na murze obronnym w Cralin (wyruszylem z p-setem ^-^ z Venore) ![]() Venore - Demony - Temple ![]() ![]() Bliskie spotkanie 4 stopnia ![]() ![]() Troszke sie wqrzyl ![]() ![]() Depo Fire - Knightmare jako FD (i co niedowiarki ? ![]() ![]() Temple - Niespodzinka ![]() Temple Niespodzianka 2 ![]() Temple Niespodzianka 3 ![]() Pozbieralem z Venore troszke smieci - Loot ![]() I nareszcie moj ulubiony ss ![]() ![]() ![]() PS. Sorki za tee kropki na ss'ach ale nie mialem glowy tego naprawiac wtedy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Fotki z Rookgaardu oczywiscie z postaci mojego brata (rook char).
Tean (okolo 60lvl) - Patata Caliente (okolo 200lvl na tescie) - Orc Riders ![]() ![]() ![]() Hello Mr. Warlock ^^ stworzyl Stone Gollema ktory padl od ciosu DL'a z prawej strony (na innym dachu) ![]() A tu wlasnie ten DL (ale cienias haha) ![]() ![]() Na dole Berserker =] (troche za szybki byl i nie moglem go dogonic haha) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Wypas te fotki tylko szkoda że o takich moge sobie tylko pomaży
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() Hehe, full wypas na maxa
![]() SZCZERE WYRAZY UZNANIA ![]() nie ma co, naprawde..super, tylko pozazdroscic w ogóle nie wiedziałem ze na rooku jest test server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() Foteczki są bardzo ładne, ale zastanawia mnię to miejsce co na skrinszocie było "dobre miejsce na afk",
Czy takie cos istnieje czy to przeróbka, bo widziałem już 2 tematy z gdzie były zamieszczone ss z tym miejscem ![]() PROSZĘ O WYJASNIENIE |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Boshe...
Niewiem czy mi wolno ale wytlumacze jak tam dojsc itd a jesli nie to prosze skasowac tego posta. TE MIEJSCE ISTNIEJE NAPRAWDE Jesli chcesz sie tam dostac to bedziesz POTRZEBOWAL: -destroy field rune (DF) -shovel (lopata) -lvl 25+? (lewel) -rope (lina) Idzie sie na poh (plains of havoc) i trzeba sie dostac w miejsce zwanym cmentarz, jesli nie wiesz gdzie to jest to znajdz na jakiejs mapce moze bedzie napisane a jesli nie to popytaj sie ludzi w grze. Gdy juz jestes na cmentarzu (po wybisciu wszystkiego co sie rusza, nie trzeba zabijac tego ale ja bym zabil ![]() ![]() TO WSZYSTKO, mam nadzieje ze juz nie bede musial dawac takiego opisu dla noobow i, ze kazdy to przeczyta a nie pisze posta nie czytajac wszystkich odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nudzi mi sie mam dola (brat mi zginal postacia moja) wszystko sie wali wiec zamieszcze odpowiednie do tego humorku ss'y, czyli nudne. :,(
Przed moim dead ![]() ![]() Kolo orc fortress (War wolfs) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Imię: Lord Pirit
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
|
![]() Widziałem wiele fotek z Testa ale te to już przesada, i po raz pierwszy widze Tego :banshee czy dżina. HEHE
8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajowe sski z jakiego servera jestes ja z secury jestes tez jestes z secury to jak masz premium to sie wyloguj bo ja sie loguje juz ponad 2 godzinki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ta... mialem paca ale sie skonczyl i wal. :/
Jestem z isary (jakbys czytal wszystkie posty to bys wiedzial. Zreszta ja tez sie loguje jakas godzinke zanim sie wbije na serw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajowe fotki czy hero jest dobry czy taki sobie czy slaby?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() SS nic dodac nic ujać ja narazaie to chiodze na guardy ale niedlugo wybieramy sie na black knight juz tylko 29lv
![]() Marcin Pasjak/amera/venore/21lv 32mg/lv idzie szybko Marcin the knight /amera/venore/20lv 66/50/ na dlgim urlopie jest |
![]() |
![]() |