|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2010
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sosei
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 111
Skille: 86/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() czy wierzchowce dodaja duzo do predkosci?
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2010
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Name?
Profesja: Paladin
Gildia: Banda Rolanda
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 70/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Uwaga
może zrobicie nowe speary dla palla 60 lvl - Atk : 50 bo tak to lipa jest... |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2010
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Calvin Warrior
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exclusive
Świat: Magera
Poziom: 185
Skille: 97/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Masz power bolty. Dokładasz do nich Arbalesta i ładne hity masz. Palek i tak z enchanted speary sporo hita. Potrzebuje on broń z mniejszym DMG i mniejszy skill niż kina, aby ładnego hita wywalić. A jak to ci się nie podoba to popatrz se na assassin stary.
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2010
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Senders
Świat: Nebula
Poziom: 70
Skille: 91/75
Poziom mag.: 17
|
![]() No i fajnie jest. Tylko jedna rzecz, która mnie cały czas rozbraja... Owieczka jako wierzchowiec... Troszeczkę to nierealne
![]()
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Druid Olypma (non pvp)
lvl:10 mlvl:3 eq: podstawowe nick:Entuzjazmowany acc name: magik123 password: vwxrkftg prosze,zaopiekuj sie nim. |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, serio nie masz nic ciekawszego do roboty jak spamować jakieś głupoty po calym forum? Weź się ogarnij człowieku!! Zagraj sobie w CS'a i tam przeszkadzaj jesli umiesz podłączyć mikro -.-
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() hahaha ale lipa ten update xD uśmiałem się po pachy samym wyglądem (kanciatym ofc.) tych "chowańców" które nic nie wnoszą do gry , a jeszcze prościej jest je zdobyć , nazwy nowych czarów są z dupy wyjęte (bo do tych czas trzymały się kupy) exaust czy jak to się tam zowie - pomysł dobry ale nie do tej gry ^.^ ogólnie mogli by się zwrócić bardziej w stronę graficzną tej gry bo to jest jej najbardziej widoczną wadą której nie poprawiają , a zarazem pier*olą prostote tej gry głupimi nieprzemyślanymi pomysłami
A ogólnie odnoszę wrażenie że niektórzy na tym forum myślą że ich poziom w tibii (lol) świadczy o ich ilości szarych komórek i poziomie IQ , więc ich rozczaruje... jest dokładnie odwrotnie!
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2010
Imię: Filip Kreciolek
Świat: Secura
Poziom: 30+
Skille: 65+/50+
|
![]() Co do samego update'a, to wypowiem się raczej jak pogram chwilkę i zobaczę co i jak. Mam nadzieję, że te wierzchowce można zdobyć na FACC< bo fajnie mieć swoje zwierzątko
![]() BTW. Jeżeli usuwają exure vite pallkowi, to może każdy który już ją kupił dostałby zwrot kasy? Bo z tego co widziałem exura san kosztuje 3k co niby nie jest potworną kwotą, ale zawsze coś. ![]() Już się bałem że te exura san będzie słabsza, ale podobno będzie może trochę lepiej ^^. No dobra, poexpimy - zobaczymy.
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Dla mnie update super, nie wiem co wierzchowce takiego wprowadzają psując niby "prostotę gry". To tylko kolejny bajer, który ma przyciągnąć graczy, w sumie żadnych innych z tego korzyści nie ma. Z tego co widziałem na filmikach zwiększenie prędkości i tak jest znikome, nie ma co narzekać. Bardzo się ciesze, że systematycznie odświeżają grafiki i tereny Tibijskie, wielki plus dla nich, że wciąż próbują jakoś zatrzymać graczy przy sobie. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Świat: Guardia
|
![]() Jestem ciekaw jak będą leczyć te nowe czary dla knighta oraz jaki będą mieć cooldown
Ostatnio edytowany przez kaxiorek - 05-12-2010 o 22:42. |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Przecież grafika w Tibii stoi od aktualizacji 7.92... no ludzie... Nie mówię o wprowadzeniu 3d, bo by to zniszczyło tą grę, ale jeśli komuś komp pociągnie najnowszego Calla (Call of Duty: Black Ops) to niech zobaczy 3 mapę zombie. Nie ma nieba, na swojego bohatera patrzysz jak w tibii, a grafika MIODZIO. Nie mówię, żeby była taka sama, ale Cipsoft ma z kogo brać przykład. Co do update: Nic nowego, pacc dostaję nowe udogodnienia, facc nic. Przyzwyczajony już do tego jestem
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2010
Lokacja: Gdańsk.
Imię: Nie Podam Nicku :>
Świat: Arcania
Poziom: 182
Skille: 97
Poziom mag.: 9
|
![]() @ UP.
Bo ta grafika nadaje jeszcze klimat tej grze który i tak jest znikomy ... Jak już dodali te całe "górki" na trawie gra straciła klimat ... Co do FACC - nie płacisz, nie wymagaj ![]() trochę grosza na PACC.
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2010
Świat: Candia
|
![]() Ciekawe kiedy będzie update i czy dadzą 2x expa albo loota
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nie dodadza lota ani expa x2 bo gra zaczęłaby przypominać OTS'y. Czy postać z lvl 500 to nie wystarczająco? A jakby zwiększyli lota to nastąpiłby spadek cen i pierwszy lepszy 20 lvl mógłby se zalatwic mms i mpa...
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
Lokacja: Puock
Imię: Ricsson
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Little Hero
Świat: Celesta
Poziom: 146
Skille: 96/78
Poziom mag.: 22
|
![]() @up, i tak już tak jest.
DH - 60k, DSM - 40k, G legi - 15k, boszki - 30k, MMS - 45k Wydasz 20zł i masz kozak secik ![]() Co do upa, ma ktoś może jakieś info po ile leczyć będzie exura gran san i jakie hity są z exori gran con ? ;]
21:09 GM Heartlistener on Celesta [2]: If you cheat, you get banished. HEHEHE |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
Exura gran san leczy prawie tyle samo co exura san teraz. Jak dla mnie jest to to samo co exura san przed updatem tylko pod nowa nazwa. A jezeli chodzi o exori gran con to tez nie widze za bardzo wiekszej roznicy od zwyklego exori con.
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2010
Świat: Candia
|
![]() A czy exevo mas san tez ma 60 sec zamrożenia ?
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() Exevo mas san ma jakies 5 sec exhausta.