|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2010
Lokacja: Gdańsk.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie Podam Nicku :>
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 182
Skille: 97
Poziom mag.: 9
|
![]() Napisałem na GG :>
Proszę o szybką odpowiedz.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() no widze widze ale dzisiaj jak nigdy sie uczylem matmy bo jutro mam byc albo nie byc, napisz do mnie swoj lvl i nick , daj ten swoj nick z arcanii tez zebym wiedzial kim jestes. ale to na gg
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Ultimecia Castle
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana/Berylia
![]() |
![]() no ............
Ostatnio edytowany przez Zacev - 12-12-2010 o 03:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Eudezet
|
![]() Cytuj:
Ty Misiu kolorowy nie połamał ci nikt paluszkow ? Bo wypisujesz tutaj zwyczajne bzdury na moj temat na altarod cisłes tez po moich znajomych chodz w realu jestes zerowcem i płaczesz juz chyba rok o swoje 100k moze ci je oddac zebys nie płakał juz zapomniałes jak płakałes o nie kiedy ja ze znajomymi miałem z ciebie zlewe na vt ze pracowałes na te 100k weekend cały na działce wkładasz swoje oszczednosci w pixel . Ceveki odczep się odemnie raz na zawsze i nie mow o swojej kumatosci bo robisz z siebie debila co było to było przyjmij to do serca i nie wypisuj bzdur pod kazdym moim postem ktory sie ujawi na tb.pl Ostatnio edytowany przez Azatar - 12-12-2010 o 11:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Lokacja: Szczecin
Imię: Jaza Bijac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 69
Świat: Berylia
Poziom: 24
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() @up
Po 1sze - masz tytlko 9 postow to za duzo Ci nie podposuje ;p Po 2gie - Zobacz swoj podpis . Stosuj sie do tego co wyznajesz albo GTFO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Azatar ja nie jestem na ciebie nawet zły
![]() Mi na tym 100k nie zależało bo to pixele, wydalem na nie 10zl. Jedynie co mnie bolało to ze są ludzie, którzy będąc w ekipie potrafią wszystko zniszczyć przez głupie pixele. Przez cały czas, który pkowalismy na beryli przez moje "ręce" przewinęło się przynajmniej z 20kk ponieważ rozdzielałem loot. Moglem przecież to ukraść, w ekipie mieliśmy ludzi, których nie znalem z rl. Mimo tego nigdy nie oszukałem ich nawet na 10k. Wiesz dlaczego? Bo chociaż sporo osób z ekipy za plecami mnie obgadywało i wyzywało to ich szanowałem i to nie ważne ze to tylko gra. Jesli nie szanujesz ludzi w grze to nie będziesz ich szanować nigdzie i nie zajdziesz tak daleko. Niechce bys ich teraz okradl. Moze i wydwalem kase na rl tibie, ale nigdy pixele nie znaczyly dla mnie wiecej niz ludzie z ktorymi gram. Kiedys gdy znajomy oskarzyl mnie o to, ze go haklem bo mialem do niego passy. By mu udowodnic ze to nie ja wyslalem mu cale eq i zaczalem sie rookowac. Wiesz co wtedy sie stalo? Przybieglo ok 10 osob i nie pozwolili mi padac, znajomy mnie przeprosil, ze mnie oskarzal. Mozesz mnie obrazac i wyzywac do woli, jesli mnie nie szanujesz trudno ale nie pozwole bys okradl osoby z don rzepki ;] Caveki~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Łódż
Poziom: 348
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ceveki wypisujesz tu swoje bajeczki ale nie ktore osoby co zemna grały graja (obecnie troche wiekowo odeszlismy pracujemy) poznałem w rl nieznasz mnie ceveki zbyt dobrze zeby mnie tu oceniac . Jestem prosty i bezprosredni ty dobrze teraz o tym wiesz i nie chodzi tu o jakies smieszne 100k (wtedy kiedy gralismy razem kasa na allegro miała wiekszą wartość ) My sie z ciebie spinalismy bo byłes nobem i dobrze wiesz o tym ze nobiłeś a my wykorzystywalismy to pod kazdym wzgledem nie bede cie tu wyzywal a ni ci groził bo przez kabel nie mozna zbyt wiele , mam inne problemy na codzien i swoj wiek wiec prosze cie wyluzuj w stosunku moim i nie oczerniaj mnie o jakies paproki przypomnij sobie swoj placz ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noob to osoba uciazliwa dla innych. Dla kogo bylem uciazliwy?
Kupilem te 100k by splacic dlug jaki mialem wobec bostona~. Nie wypisuje bajek, nie musze tego robic by mnie ludzie szanowali. Jednym czynem popsules swoja reputacje w moich oczach na zawsze. Ja sobie tak spapralem rl life, jednym zlym posunieciem, tylko ze ty mozesz to naprawic, ja nie.
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku." Ostatnio edytowany przez caveki - 14-12-2010 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2010
|
![]() jeśli to nadal aktualne to chciałbym dołączyć do teamu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Ultimecia Castle
Świat: Morgana/Berylia
![]() |
![]() ej mam nasz stary temat wiec go odswiezam i piszcie w nim
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=226174&page=22 ![]() ![]() ![]() a na powaznie to uliczne peka ![]() ![]() czy pamietasz te czasy niespokojne gdy obywatele miasta krasnolodow masowo gineli pod zawaliskami glazow i z rak nieznanych sprawcow? http://img839.imageshack.us/g/30889765.png/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moj wniosek jest taki : chce stara ekipe a nie jakies mixy itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom i kasa byla po to by im kase splacic ;] A ty okradajac mnie okradles w pewnym sensie tez ich.
@vecaz Dobry pomysl xd Ja narazie mam sporo roboty i nie mam czasu grac, ale ida swieta, bd miec wolne to bym z checia popykal.
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku." Ostatnio edytowany przez caveki - 19-12-2010 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2009
Imię: Master Sivi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Vampires
Świat: Candia
|
![]() mam pytanie czy to aby na pewno jest aktualne? czy bedziecie grac i pkowac na tej beryli? nie przestaniecie po tygodniu? bo patrzac na wasze tematy az chce sie dojsc.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ceveki oczym ty piszesz krzaku real tych chłopakow dostał ich kase i swoja działe z tych drobnych "Na ktore tak ciezko pracowałes"
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, na ktore tak ciezko pracowalem cala godzine :/
Dziala ze 100k woah pewnie dostal 3k i mogl kupic sobie 30 meatow :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ceveki szczurku już owijasz wełne w bawełne nigdy nie byłeś ogarem i nie bedziesz a swoją spine i 2letni zal co do mojej osoby wywal 3 kroki w bok i nie pluj się przez kabel bo ty prubujesz wyrobić mi złą marke na forum a w rzeczywistości wiesz ze sam zawiniłeś wtedy i nie wciskaj mi tu banialuków , ty zawsze publicznie klejiłeś dupe i odwracałeś sytuacje tak zeby nie było na ciebie . Tylko Pamietaj dzieli nas róznica skali bo twoja mnie jebie , ważne kto jest na fali !
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Azatar90 - 25-12-2010 o 09:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel