|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
Witam. W tym temacie bede zamieszczal SS'y z mojej postaci. Questy, Awanse, Best Hity, PG - Wlasnie tu.
Cos tak na poczatek : ) Stan Postaci: ![]() Task done, Hide Zabity :![]() I tutaj jakis magic: ![]() O temacik bede dbal napewno, oby byly komenty ![]() PS. Itemki mam z innych postaci, nigdy nie kupilem kasy na allegro, nigdy nie hackowalem.
Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them -- a desire, a dream, a vision. They have to have last-minute stamina, they have to be a little faster, they have to have the skill and the will. But the will must be stronger than the skill. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2010
Lokacja: Kraków
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szukam
Świat: Refugia
Poziom: 83
Skille: 25
Poziom mag.: 5x
|
Jak narazie ciężko cokolwiek powiedzieć, ale myśle, że z coraz wyższym lvlem temacik będzie robił się coraz ciekawszy
Czekam na więcej, na plus to że lubię ED ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Dzieki za komentarz, postaram sie wrzucac jak najwiecej i jak najlepsze : ) Licze na komentarze : )
Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them -- a desire, a dream, a vision. They have to have last-minute stamina, they have to be a little faster, they have to have the skill and the will. But the will must be stronger than the skill. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Mlvl
![]() Uploaded with ImageShack.us LVL : ) ![]() Uploaded with ImageShack.us Sorry za double. Komenty poprosze : ) I jedziemy : ) : ![]() Uploaded with ImageShack.us No i strasznie slaby loot, 12:07 Loot of Hide: a steel helmet, spider silk, 2 platinum coins: ![]() Uploaded with ImageShack.us I tu kolejny magic level, 23 : ![]() Uploaded with ImageShack.us Prosze KOmenty !
Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them -- a desire, a dream, a vision. They have to have last-minute stamina, they have to be a little faster, they have to have the skill and the will. But the will must be stronger than the skill. Ostatnio edytowany przez Gandziorr - 14-01-2011 o 14:55. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2010
Lokacja: Londyn
Imię: Royal Shoul
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
No widzę ,że ładny Elderek rośnie
,eq jak na sam początek wręcz wyśmienite ,m lvl bo w miarę powinien być taki sam jak LvL.A jeszcze softy do tego to maz lux bracie .Czekamy na więcej SS'ów i miejmy nadzieję ,że temacik się długo utrzyma ![]() Pzdr. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2010
Gildia: Emualuje plecy
Świat: Niewiemjeszcze
|
Fajnie że ED. Eq (jak wyżej) wyśmienite i jeszcze softy
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Sorry, ze tak powiem umiesz czytac ? Przeczytaj co napisalem w pierwszym poscie. Mam inne postacie, wszystko jest moje poza softami (Porzyczone), nigdy nie kupywalem kasy na allegro a tym bardziej nie bawilem sie w "Hackera".
Postaram sie dodac niedlugo nowe awanse : )
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie napisałem ani nawet nie pomyślałem że "kupujesz cc" czy "hackujesz"... A co do czytania to jak jest jakiś nowy temat czytam go od początku do końca...więc do końca nie wiem o co ci chodzi kolego
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Mlvl 24 :
![]() Uploaded with ImageShack.us MLVL 25 : ![]() Uploaded with ImageShack.us Lvl 25: ![]() Uploaded with ImageShack.us Prosze o komenty.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2010
Lokacja: Londyn
Imię: Royal Shoul
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
No co raz lepiej idą te lvl'e tobie
,oby tak dalej .Pociągnij ten temacik tak chociaż do 100 lvl'a to będziesz na pewno mile chwalony za takie osiągnięcie oraz oczywiście odświeżanie tego tematu. Jak bym sam miał takiego ED'a z softami +EQ +Kasa to sam bym nim chętnie pograł .Ale ja wole grać swoim Pallem ,jakoś bardziej mnie do tej profesji ciągnie niż do ED'a ale zawsze można spróbować ![]() Pozdro i ciśnij lvl ile sił w komputerze xD |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum