|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alsenq Knait
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2011
Lokacja: Police
Imię: Yoohi
Profesja: Paladin
Poziom: 13
|
![]() Witam ponownie. Chciałbym pogratulować kolegom z większym poziomem ich osiągnięć oraz wspaniałego hunta. Dobra dosyć słodzenia teraz troszkę moich screenów. ![]() Więc potrzebowałem do expienia spearów, niestety było mi szkoda pieniędzy to poszedłem na Amazon Campa po speary. Po drodze wbiłem mlvl: ![]() Tu już Amazon Camp i pierwszy witch: ![]() Teraz nudne Advance przy zbieraniu spearów. Advance 15lvl: ![]() Advance 16lvl: ![]() I to już koniec mojego zbierania przy okazji troszkę kaski wpadło: ![]() Znowu Advance mlvl + moje eq: ![]() Nudząc się już Monsterum postanowiłem się przejść z resztą na DC. Advanve 17lvl: ![]() Długo tam nie posiedziałem z powodu braku spearów. Dalej exping na szarym nudnym Monsterum. Advance 18lvl: ![]() O i proszę pierwszy hit za 100 i ghoula na hita ![]() ![]() Advance 19lvl: ![]() Advance 20lvl: ![]() Przy hardcorowej akcji wbił się mlvl: ![]() Advance 21lvl: ![]() I piękny lot, oczywiście expiłem wraz ze Spritem: ![]() Na koniec Advance 22lvl: ![]() Pozdrawiam wszystkich, następne screeny już niedługo. Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2010
Gildia: Emualuje plecy
Świat: Niewiemjeszcze
|
![]() fajne fotosy, oby tak dalej ! xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cześć wszystkim po raz enty. Niektórym dobranoc. Mam parę fotek, nie wiele dziś, lecz zawsze coś ![]() Advans: ![]() Kolejny na OF'ie ![]() Tutaj malutka zmiania, ponieważ : ![]() Tym razem adv mlvl ![]() ![]() Ostatni adv poziomu : ![]() Niedługo 39. Jak na razie ogarniam tego Pacc'a, dawno się nie miało go w ręku. 3mać się, reszcie ekipy gratuluję i życzę dlaszych sukcesów oraz dobranoc ; *
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2011
Lokacja: Szczecin
Imię: Pan Sprite
|
![]() No no gratuluje ci bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2009
Imię: Alsenq Knait
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() No gratuluje Alsenq trzymaj tak dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2011
Imię: Sir Aqrel
|
![]() Z początku gratuluje Xexu za zakup Pacca. Teraz zaś gratuluje reszcie za advanse w grze
![]() Teraz ss'iki. Dziękuje Star Maged za upojną noc w skillowaniu ![]() Parę ss'ow : 49 shielding ![]() ![]() 66 dist (dziękuję Alsenq za miłe zaskoczenie ![]() ![]() 50 shielding ![]() ![]() Teraz troszkę inny adv. 35 lvl ! Wbity w przeciągu 30-40 minut. ![]() Oraz kolejny ss z innej półki. Loot z tych 30-40 minut. ![]() To jak na dzisiaj wszystkie ss'y. Zapewne jeszcze podlecą jakiś advy. Na razie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam ponownie na początek gratuluje wszystkim adv i pacców ![]() Teraz mała porcja moich screenów. Na początek 51 dist (50 nie uchwyciłem ;/): ![]() Gdy robiłem questy na blessy i tibię tales wbiłem 7mlvl: ![]() Teraz te nudne Advance. Advance 23lvl: ![]() Advance 24lvl: ![]() Advance 25lvl: ![]() Advance 26lvl: ![]() Dzięki za komentarze i za oglądanie. Więcej screenów już wkrótce. Chłopaki dodawajcie te screeny! To odemnie to wszystko. Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gratuluję chłopaki osiągnięć
![]() Ja aktuanie nic nie wrzucę, bo dostałem namelocka i muszę czekać. Zapraszamy do komentowania.
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Gz ADV. wszystkim!!!! Za nie długo dodam coś od siebie.
Powodzenia !! |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zaktualizowana została pierwsza strona. Najświeższe widomości z tygodnia, proszę o przejrzenie.
Któryś tam raz z kolei, gratuluję Wszystkim. Dodawajcie więcej zdjęć, a Was użytkownicy, proszę o komentarze. Dalej namelock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Imię: Star Maged
Poziom: 33
Skille: 60/57
Poziom mag.: 4
|
![]() Nudny shield
![]() Arena Wykonana ;D ![]() Sory ze tak malo ale 3 zdjecia gdzies znikneły ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam ponownie. Gratuluje wam wszystkich Advanców i pacców. Widzę że chłopaki troszkę przysnęli ze screenami więc ja dodam znowu moje;x No to zaczynamy. Tutaj mamy Advance 8mlvl: ![]() Advance 27lvl: ![]() Skromny loocik pod Thais: ![]() Poszedłem expić na DC poziom -2, lecz niestety zabrakło Royalek i lvl dobiłem w drodze powrotnej. Advance 28lvl: ![]() Tutaj też loot ale z DC: ![]() Geomancer solo(ciężko było): ![]() Advance 29lvl: ![]() Pierwszy dragon solo(przez nieporozumienie): ![]() Advance 30lvl: ![]() Tak jak już wiecie od Xexuxaxexz miałem hacka i zabrali mi eq. Oto moje EQ teraz ;x : ![]() I znowu DC -2. Advance 9mlvl: ![]() Udało się uchwycić Advanca na DC ale nie z royalkami;x. Advance 31lvl: ![]() Advance 32lvl: ![]() Tutaj niewiarygodna akcja. 2 dragony solo bez potów tylko 200 many i life ring, prawie gleba ;x : ![]() Advance 33lvl: ![]() Dzięki za oglądanie i zachęcam do komentowania. Im więcej komentujecie tym bardziej nam chce się grać żeby robić screeny więc do dzieła! Peace! Ostatnio edytowany przez malymaly94 - 27-02-2011 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2010
Gildia: Emualuje plecy
Świat: Niewiemjeszcze
|
![]() Fajne screny chopaki ! ;p
@up "nie owijał w bawełne" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam serdecznie i tera kolej na moje fotki No wiec zacznijmy od tego że nie mogłem dobić lvl przez głupotę i pecha ![]() i zginałem na 24 lvl 2 raz <wow> ![]() A tutaj wreszcie oczekiwany 25 lvl ![]() ![]() A tutaj Avanse skili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to jedziemy. Dziś jest dzień największych moich sukcesów. Loot boski, exp jeszcze lepszy, ekipa zgrana na maksa była. Rozpoczne moją fantastyczną przygode na ask'ach. ![]() Było po prostu cudownie. I love espol ! ![]() No. Odrobiłem oczywiście z Alsenem i Starem na mega wyje*anym huncie : Hero. ![]() A tutaj poziom, jestem inny, kocham to robić do tyłu ![]() ![]() Hero? Wystarczył jeden papieros, jeden. PAMIĘTAJCIE - PALENIE ZABIJA! Cytuj:
![]() I ja Tobie też gratuluje. Mój misiek ! ; **. We are love espol !
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 27-02-2011 o 04:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Imię: Star Maged
Poziom: 33