|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2011
|
![]() Witam, mam problem przy rejestracji na tibiacast.com. Podczas rejestracji zaznaczam te trzy okienka i klikam register, a wtedy wyskakuję mi coś takiego:
After checking your IP, system detected that you are using Web-Proxy. Sorry, but registration from Web-Proxy is denied on this forum. If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator. O co chodzi, co robić? Proszę o pomoc i z góry dziękuję! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświeżam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Chodzi o to, że system detected that you are using Web-Proxy. I dodaje, że registration from Web-Proxy is denied on this forum. If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle to ja wiem, ale nie wiem jak to rozwiązać i piszę, bo może ktoś miał ten sam problem i wie co zrobić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1. Słabo znam angielski, a forum jest od pomagania... (nie gadaj, że są translatory, bo one źle tłumaczą)
Po 2. Piszę się mózg, a nie "musk", zajrzyj do słownika zanim coś napiszesz. Po 3. Lepiej już nic nie pisz, bo nie będę się z Tobą kłócił. Ostatnio edytowany przez arteq123 - 02-03-2011 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2011
Lokacja: radomsko
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ali from inferno
Profesja: Paladin
Świat: unitera
Poziom: 32
Skille: 63/48
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Witaj też miałam ten problem najłatwiej poprostu wpisać w google z czym masz problem i szybko znajdziesz rozwiązanie problemu
Ja już niestety nie pamiętam jak to się robiło aczkolwiek nic skomplikowanego także napewno dasz sobie z tym rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Kopiuj > wklej Cytuj:
Cytuj:
Każdy ma prawo nie znać angielskiego (chociaż to trochę dziwne), ale nie każdy ma prawo mówić mi, że translator słabo tłumaczy i że dalej nie rozumiałby o co chodzi po tekście, który zacytowałem wyżej. Btw, wcześniejsze tłumaczy tak: Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 03-03-2011 o 05:36. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
To akurat przetłumaczyło poprawnie, ale już wielokrotnie tłumaczyło na głupoty, więc sam sobie tłumaczyłem 2 razy lepiej niż ten translator google. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2011
|
![]() Mi nadal to się wyświetla chociaż wziąłem bez proxy specjalnie ściagnąłem . Nie wiem co sie dzije proszę o pomoc!! Z gory dzieki !!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2011
|
![]() czyli jak to zrobic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Blondynka
|
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ale co mam napisac administratorowi napisalem mu takie cos ale nie wiem czy to dobrze jest Hello, I can't instal Tibia Cast on my computer, I dont know why. I off server proxy but i have still problem. I saw on forum if i off server proxy and still have problem with found acc, i have to contact admin My IP adress is *********** czy moze cos innego? |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() nice nice nice c;
Ostatnio edytowany przez aquazz - 12-03-2011 o 08:20. Powód: mleko |
![]() |