|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Buuziaki dla Was ;**. Niedługo nowe ss'y, tylko nazbieram coś konkretnego w końcu. @Edit Nie myślcie, że od razu debil. Zanim tak pomyślisz, wróć na drugą strone, spójrz na ostatnie moje zdjęcia - lista fragów Stara. I stwierdź jak Ty byś wyglądał po takim stresie, nie wspominając, iż na trzecim fragu leciałem na OF'a po jego MMS'ke i B sworda, bo mu spadł ( całe szczęście odzyskałem mu to ). Jest on zaznaczony czerwoną ramką, poznajcie go wszyscy. Jego błędy ortograficzne i stylistyczne są popełnione tym faktem, że padł 4x raz i się wkur*ił i to mocno ![]() ![]() Jestem z nim. Z całego serduszka życzę mu, by dostał taki odszkodowanie. Powtarzam, to nie debil, burak czy dzieciak. Po prostu się wkuriwł.
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 27-02-2011 o 04:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2009
Imię: Alsenq Knait
Profesja: Knight
|
![]() Kocham huncenie w grupie ! A zwłaszcza ze Starem i Cookly.
Zero Waste! Zero Stresu ! I Zero stracania czasu ! Ch*j , że czekalismy na Szanownego pana Stara ! 2H ! Ch*j , że straciłem ok 5k na poty które zaraz straciłem. Ch*j , że panowie mieli co 10sec lagi trwające 2min. Alsenq Knait: Nie idziemy jak wy takie lagi macie padniecie. Star Maged: Jak takie lagi będą to wracam. Cookly: LECIMYYYYYYYYYYYYYYY! tam na hero już nie będzie lagów. Alsenq Knait: A skąd wiesz? Cookly: Poprostu wiem ... ![]() Fajnie , że chociaż wiedziałeś. Ostatnio edytowany przez Alsenq - 27-02-2011 o 04:19. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2011
Lokacja: Police
Imię: Wowerzy Mojo
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Chyba będę musiał napisać o was książkę hahahaha gz deads gz adv a teraz moje foteczki
![]() 7 mlev : ![]() 28 adv : ![]() 29 adv : ![]() 30 adv : ![]() Dist 57 : ![]() POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH GRATULUJE OSIĄGNIĘĆ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() No i są moje ss'y wiem , że długo nie wklejałem ale już są
![]() Niestety prawie same advy ![]() Przed zamówieniem pacc chciałem poskillowac więc poskilowałem : 63 Axe ![]() 61 Shielding ![]() 62 Shielding ![]() 64 Axe ![]() No i przyszedł PACC trzeba było poexpic. ![]() 41 LVL ![]() 42 LVL ![]() Przy expieniu wpadl 5mlvl ![]() ![]() 43 LVL ![]() No i zdjęcie z Hero jak byłem ze Starem i Cookly. Cookly już nie żyje jest podemną a Star wylogowany ![]() ![]() Reszcie serdecznie Gratuluje osiągnięc ![]() Niedługo nowa lepsza porcja zdjęc ![]() Ostatnio edytowany przez Alsenq - 27-02-2011 o 15:23. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Imię: Yoohi
Poziom: 13
|
![]() Dobrze! Tylko żałuje że mnie w domu nie było bym posłuchał na skype ;x.
Gratuluję wszystkim Advanców, podobają mi się ssy. Teraz czekać tylko na pacca i lecieć z wami na hunta. ;x Ostatnio edytowany przez malymaly94 - 27-02-2011 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2010
Gildia: Emualuje plecy
Świat: Niewiemjeszcze
|
![]() super się to czytało i oglądało ss ! widze macie zabawe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2011
Imię: Sir Aqrel
|
![]() Ahh. A trzeba było nie iść na Hero Hunta
![]() A teraz sski : Mały adv. ![]() Magic lvl. ![]() Tutaj kolejny lvl. Wcześniej nie mogłem złapać bo była trudna do ogarnięcia akcja ![]() ![]() A teraz to, co mi się najbardziej podoba ^^ Crus helmet quest - Done ![]() Każdy ze znajomych mnie olał. Każdy wolał expić niż pomóc. Zdenerwowałem się i poszedłem zrobić go solo. Było wielkie ryzyko. Lvl mógł spaść, a nawet dwa. Okazało się, że było wyczyszczone, a pajęczyna rozerwana. Nieustraszony Aqrelek pobiegł przed siebie. Bez żadnej broni, która mogłaby przeciąć sieć pająka. Zrobił qusta. Wraca. Pajęczyna zarosła się. Adrenalinka była, ale udało się wyjść ^^ ![]() Przepraszam, że tylko 4 sski. Na pewno będzie więcej. Enjoy ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cześć wszystkim. Mam parę zdjęć, mało ciekawych, ale cóż.. Zbyt niski poziom by szaleć ![]() Postanowiłem wykonać DC questa. Robiłem go 4h. Główny powód tego była misja z poduszkami, nawet moja mama się nimi bawiła, by je rozwiązać. ![]() Naszczęście po dłuższej rozkminie udało mi się. ![]() Kolejnym poziomem do przejścia były monstra, które czują się Bogami. Nie wiele brakowało. Black hp i tp. ![]() Następnie już była tylko przygoda ze snem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i czas się budzić. ![]() ![]() Czas było wybrać frakcję ![]() No i głowny cel podróży. ![]() Na zakończenie zdjęć małe advy. Odrobiony 3x 41 ![]() No i ciepły 42 ![]() ![]() To tyle na dziś. Zapraszam do komentowania. Reszcie gratuluję osiągnięć. P.S Aqrel, ja Cię nie olałem. Po prostu bez blokera nie chciałem iść ;d
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Imię: Star Maged
Poziom: 33
Skille: 60/57
Poziom mag.: 4
|
![]() Dawno nie dodawałem zadnych zdjęć, ale wkoncu udalo mi sie zrobic ss.
ADV 41LVL ![]() PostMan Quest ![]() ADV 40LVL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Radulaa - 06-03-2011 o 11:15. |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Imię: Star Maged
Poziom: 33
Skille: 60/57
Poziom mag.: 4
|
![]() BANSHEE ![]() 44 LVL ![]() ORC FOREST ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam,
miałem małe problemy z internetem ale wraz z Cooklym będziemy kontynuować temat więc jak dobrze pójdzie dzisiaj max PG jutro jakiś hunt i będą nowe fotki. ;d Do zobaczenia. ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Filip
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja wam tylko napiszę, że takie celowe pedalenie a wręcz błaźnienie się, że niby dla jaj wyszło z mody ze dwie dynastie temu. Do skrinów się nie przypierdole, bo i tak jeden z lepszych tematów na tym, niegdyś zacnym forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() Witajcie
No to w końcu jakieś nowe screeny. Oczywiście nuda bo same ADV. Advance 33lvl: ![]() Advance 34lvl: ![]() Dist 61: ![]() Advance 35lvl: ![]() Niedługo jakieś hunty, questy i więcej advanców. Czekajcie. Cya. Ostatnio edytowany przez malymaly94 - 06-05-2011 o 20:30. Powód: Złe wstawienie screenów |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2011
|
![]() Dawać wiecej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |