|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2008
|
![]() Przepraszam jeżeli w złym dziale, ale nie znalazłem innego
![]() Może to będzie trochę nie zrozumiałe, ale jak można napisać napis, np "You advanced in axe fighting to Level 70." na środku, jeżeli znikł? Bo na tym zdjęciu na pewno nie mogło to być zrobione normalnie ![]() ![]() Więc moje pytanie brzmi, jest jakiś program do tego, czy trzeba się bawić w paincie, gimpie, photoshopie etc.? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyli nie ma takiego programu? :<
A jeżeli jesteś taki mądry to ciekawe jak zrobili to ci koledzy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rafaell96 - 17-06-2011 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Tak samo?.....
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Hahahah ciekawe jak zabił potowra w swoim domku >>..<<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oczywiście, że są - np. wspomniany przez Ciebie gimp czy photoshop
![]() Wystarczy wykorzystać fakt, że za potwora dostajesz taką ilość doświadczenia, ile daje on nominalnie razy procent obrażeń, jakie mu zadałeś, nawet gdy zabije go ktoś inny. Np. jeśli brakuje Ci 600 exp do następnego poziomu, wystarczy, że zjedziesz giant spidera trochę poniżej 1/3 hp, ustawisz się ładnie do screena, a ktoś inny dokończy robotę. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 18-06-2011 o 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tibia Fake Font Converter
![]() |