--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2011
|
![]() Tak jak w temacie. Czy jest to możliwe? Bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Nawet ludzie w grze nie wiedzą, a admin nie łaskaw odpisać xD
Z góry dzięki i pozdrawiam. PS. Po prostu nie chcę marnować od razu nie wiadomo ile kasy, to mój pierwszy PACC i chcę go przetestować przez krótszy okres. PS2: Co to znaczy? - 'UWAGA! Aby kupić PACC musisz mieć spersonalizowane konto !!!' <-- czy to dotyczy tylko tego, jakbym chciał kupić PACC'a przez tibia.com? @edit: Już znalazłem co to jest 'personalizacja konta'. Jednak mam małe pytanko do tego - czy muszę mieć poprawne dane, jeśli chcę kupić PACC'a? Czy inne osoby widzą moje dane? Co jeśli zamówię PACC'a na wymyślonych danych? (żeby nie było, wiem, że te dane można w każdej chwili zmienić) Ostatnio edytowany przez Julian_xD - 23-07-2011 o 22:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Danych nie idzie zmienic tak latwo. Na zmiane danych czeka sie miesiac.
A czemu nie chcesz wpisac swoich prawdziwych danych? Te dane sa widoczne tylko dla CipSoftu i sa tylko po to, ze jesli kiedys bedziesz mial hacka, to na ten adres zostanie wyslany nowy RecoveryKey. Czyli jesli wpiszesz zle dane i ktos cie okradnie nie odzyskasz nigdy konta. Co do pacca na 30 dni nie taniej bedzie kupic na allegro? jak zlapiesz kolesia na gg to zalatwisz to w 5 min.
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z tego co się orientuję, to nie można kupić pacca na 30-dni dla kogoś innego, więc przez tibia.pl też się nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Możesz na allegro zakupić pacc za 37 złotych od Arsen99, średnią 5,0 ma, same pozytywy, mi go poleciła jakas dziewczyna w grze 240+ lvl. On w ciągu trzech minut (ja po tylu dostaje) przysyła ci kod, który sam sobie wklepujesz na tibia.com, a czy dane masz poprawne to nie ma to znaczenia bo to jest kod, musisz tylko podać mu nick postaci, lvl oraz świat na jakim grasz, w sumie nie wiem po co mu te dane skoro tylko kod przelewa.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki. Później jak mi się spodoba, to już normalnie bym kupował przez tibia.pl na 90 dni, albo nawet przez tibia.com (lecz wyczytałem na tibia.pl, że mało ludzi kupuje przez tibia.com, bo trzeba podawać jakieś dane karty czy coś [nie wiem o co chodzi] i że złodzieje mogą ukraść Ci całą kasę, a szkoda, bo przez tibia.com jest chyba najtaniej).
No bym spróbował u tego kolesia, ale czasami mam takie fazy, że jak ktoś się mnie pyta o nick, świat i lvl, to że chce mnie shakować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu uparles sie tak bardzo na ta tibia.pl?
przeciez to najgorsza z mozliwych metod. Sa inne szybsze, tansze a do tego wspierane przez CipSoft metody.
![]() |
#9 |
Blondynka
|
![]() Oficjalni odsprzedawcy mają w swych usługach pacca na 30 dni. Firma Drom nie ma takiej opcji.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No a może mi ktoś wytłumaczyć jak się kupuje przez tibia.com, jakiś poradnik czy temat odnośnie tego, cokolwiek?
To mnie przeraziło i nadal nie wiem o co w tym chodzi (cytat z tibia.pl) : "Zakup konta przez stronę Tibia.com. Aby tego dokonać trzeba mieć kartę kredytową, bądź płatniczą. Po wpisaniu danych w formularz, konto dostajemy przeważnie w przeciągu paru minut. Wielu z Was ten sposób nie przekonuje, bo podawanie gdzieś danych karty (szczególnie kiedy jest tylu hakierów) jest niebezpieczne. Najważniejsza rzecz to uważać gdzie się wchodzi. Pamiętajcie aby robić to wyłącznie przez Tibia.com" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Czego ty się obawiasz chłopie? On ludzi nie hakuje, nie ma takiej opcji, jeżeli chodzi o tibie to najlepszy sprzedawca na allegro, sprzedaje wszystko do gry. A nick, lvl oraz świat to ogólnodostępne dane jak ktoś wyżej napisał, powiedzmy masz mój nick: Paladyn pips, wpisujesz go na tibia.com i wiesz że mam 71 lvl oraz gram na Guardi, mając tą wiedzę jesteś w stanie mnie haknąć? nie.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() na tibia.com zaplacisz tyle samo. moze 3 zl mniej
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jagred - a możesz mi to jakoś sensownie wytłumaczyć, pokazać w jakichś obliczeniach czy coś? ;d Na tibia.com piszą, że 7.45 euro, a to mnożąc przez 4 daje prawie 30zł. No to jak to jest? ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() na tibia.com jak wybierzesz ze jestes z polski to od razu cena bedzie w PLN.
ALe czy 3 zl cie zbawi? nawet jesli 5. A bedziesz mial wszystko w kilka minut.