| 
 | |||||||
| Notki | 
| Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  13-10-2011, 14:30 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 33 Posty: 2,095 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia Skille: 100/72 |  Server nova. Poszukiwani WSZYSCY gracze mający chęć uczestniczyć w PK teamie. Witam! Idzie zima, srogie i chłodne wieczory... co za tym idzie - chce się grać w tibie  Nie mam ochoty tylko expić... chcę stworzyć nowy team, od podstaw. Bez kłótni, złodziejstwa. Miła, przyjazna atmosfera i dobry PK - o to mi chodzi. Mile widziany jest każdy, dobra, już bez względu na wiek. wymagania to tylko ściągnięte ventrilo (polecam pobierać z oficjalnej strony - i tak działa, nawet jeżeli jest to wersja 3.0.7 a server działa również na 3.0.1) Grając w rzepka pk teamie spędziłem setki godzin na super zabawie i PK. ale to ludzie sprawili, że aż chciało się grać. Reszta już nie gra lub nie ma ochoty grać ale ja wprost kocham pkować;d Chcesz nabić 15 lvl max? dobra, nie ma sprawy tu chodzi tylko o dobrą zabawę i jak najwięcej ludzi. polecam zajrzeć do tematu ola rzepka i znajomi, jak to się u nas wszystko budowało. Więc, jeszcze raz, server NOVA, zapisywać się proszę w tym temacie i pisać do mnie na priv lub na gg 1493368 o ventrilo. mam nadzieję , że jak najszybciej sie uzbiera dużo osób. nie czekajcie aż ktoś dojdzie i dopiero zobaczycie jak jest fajnie, to będziecie chcieli dojść. dojdzcie teraz bo to dzięki wam można stworzyć team ;d --- bemo dodał 5 minut i 31 sekund później --- The character Ryszardd Cebula has been created. See you in Tibia! jest już nas 5  Nicki graczy Ryszardd Cebula Dzejkob Cebula Hejter pularys Massacre Hullele Misiu Cebula 
				__________________ I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko' Ostatnio edytowany przez bemo - 14-10-2011 o 11:50. Powód: Automerged Doublepost | 
|   |   | 
|  | 
|  13-10-2011, 15:24 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 10 2009 Posty: 5 |   W sumie to ja bardzo chetnie bede zabijal tylko roznie to bywa z organizowaniem sobie czasu + jestem tylko biednym krawcem takze mam problem z micro jednoczesnie mam vt i uszy do okola glowy o_O  takze tego The character Dzejkob Cebula has been created. | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 16:05 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 33 Posty: 2,095 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia Skille: 100/72 |   eq na rooku jest. nie jakieś super ale wystarczy. założe chara na faccu nowe konto zupełnie i każdy nowy ktory bedzie chciał eq otrzyma passy, przełoży eq i po nabiciu 8 lvl odłoży je spowrotem. 
				__________________ I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko' | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 17:46 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 09 2011 Posty: 26 Stan: Zbanowany   |   CyTaT W sumie to ja bardzo chetnie bede zabijal tylko roznie to bywa z organizowaniem sobie czasu + jestem tylko biednym krawcem takze mam problem z micro jednoczesnie mam vt i uszy do okola glowy o_O Biedny Krawiec - i co tibia robi z dzieci ? 
				__________________ Ealo ;p Ostatnio edytowany przez GergoHiste - 13-10-2011 o 19:20. | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 17:57 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 09 2011 Lokacja: Tarnobrzeg Posty: 18 Stan: Aktywny Gracz |   Tak i mówi to ten który odszedł z mojego teamu pierwszy hehe   Ostatnio edytowany przez Maximus88 - 13-10-2011 o 18:06. | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 18:11 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 09 2011 Posty: 26 Stan: Zbanowany   |   Team ? Zadnego teamu nawet nie bylo bo nie bylo osob , nie gram juz w tibie , ewentualnie gram czasami na OTS'ach. 
				__________________ Ealo ;p Ostatnio edytowany przez GergoHiste - 13-10-2011 o 19:21. | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 18:27 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 12 2009 Lokacja: Poznań Wiek: 29 Posty: 219 Stan: Aktywny Gracz Imię: Filip Profesja: Elite Knight Świat: Guardia Poziom: 170 Poziom mag.: 9 |   @gergo costam W dupie byłeś, gówno widziałeś. Wystarczy zobaczyć poprzednie rzepkowe tematy. Chłopaki dają radę. Poza tym, Twoje zdania nie mieć składnia i interpunkcja i ciężko się je czytać. 
				__________________  Chwała Wielkiemu Lechowi. Косово је Србиј | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 18:29 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 33 Posty: 2,095 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia Skille: 100/72 |   bez spamu. mam nadzieję że jednak znajdzie się ktoś kto mogłby dojść. coś na zachętę  Uploaded with ImageShack.us 
				__________________ I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko' | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 19:12 | #9 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 09 2011 Posty: 26 Stan: Zbanowany   |   Cytuj: 
 Przepraszam bardzo ale tak sie odzywac nie wolno (1)... Wprzeciwieństwu do ciebie ucze sie czegos np Polskiego i umiem ukladac zdania , proponuje ci idz skoncz podstawowke (2). 
				__________________ Ealo ;p Ostatnio edytowany przez GergoHiste - 13-10-2011 o 19:16. | |
|   |   | 
|  13-10-2011, 20:00 | #10 | 
| Użytkownik Forum |   @up teraz wykazałeś to, że "umiesz" język polski.. m.in "W przeciwieństwie" się pisze oddzielnie, no i nie "w przeciwieństwu" ;] Druga sprawa, przed przecinkiem nie ma spacji. I ta twoja podstawówka to na dwójach musiała być, haha. Co do rzepek - Hejter pularys, postać mam, vt mam, micro mam ;] Zróbcie tylko mi konto na vt i podajcie ip :d 
				__________________ | 
|   |   | 
|  13-10-2011, 21:15 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 33 Posty: 2,095 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia Skille: 100/72 |   poszedł pm ventrilo do Ciebie voice 
|   |   | 
|  13-10-2011, 22:19 | #12 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 12 2009 Lokacja: Poznań Wiek: 29 Posty: 219 Stan: Aktywny Gracz Imię: Filip Profesja: Elite Knight Świat: Guardia Poziom: 170 Poziom mag.: 9 |   Cytuj: 
   Edit: Chyba nie wyczułeś ironii w moim poprzednim poście. 
				__________________  Chwała Wielkiemu Lechowi. Косово је Србиј Ostatnio edytowany przez camperek1 - 13-10-2011 o 22:20. | |
|   |   | 
|  14-10-2011, 00:48 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 09 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 193 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Świat: Nerana Poziom: 268 Skille: 96/92 Poziom mag.: 9 |   mogl bym pograc z wami, jezeli tak to wyslij mi adres vt na pw. | 
|   |   | 
|  14-10-2011, 01:16 | #14 | 
| Użytkownik Forum |   To zrób chara na Novej ;s 
				__________________ | 
|   |   | 
|  14-10-2011, 01:45 | #15 | 
| Guest Posty: n/a |   Zapomniales o mnie ;p Nick Massacre Hullele, vt wszystko jest Ostatnio edytowany przez Hulllele - 14-10-2011 o 01:52. | 
|   | 
|  14-10-2011, 11:07 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 33 Posty: 2,095 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia Skille: 100/72 |   o eq prosze pisac na priv. dam passy do chara który trzyma eq. (rookgard ofc) 
|   |   | 
|  14-10-2011, 13:40 | #17 | 
| Guest Posty: n/a |   a vt? ja juz na mainie   | 
|   | 
|  14-10-2011, 14:18 | #18 | 
| Użytkownik Forum |   A ja dzisiaj wychodzę, a eq już mam   (questy ;d) 
				__________________ | 
|   |   | 
|  14-10-2011, 15:10 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 33 Posty: 2,095 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia Skille: 100/72 |   vt poszło na priv hullele. voice odezwij sie do mnie w grze dam CI passy do tego chara co eq na rooku trzyma to jak sie ktoś też do ciebie odezwie albo jakiś twój kolega będzie chciał grać to im dasz  
|   |   | 
|  14-10-2011, 18:03 | #20 | 
| Guest Posty: n/a |   kk dzieki ;p a teraz ide wbic z 10 lvl masakra bez pacca ;/ Ostatnio edytowany przez Hulllele - 14-10-2011 o 18:14. | 
|   |