|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() nie gralem moze tydzien jak mam to naprawic?
http://imageshack.us/photo/my-images/51/28208091.png/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
![]() ja pierd*** jak mozna nazwac temat "grafika sie zwalila" nie mogles napisac "popsula mi sie grafika w tibii pomozcie"
kup sobie nowa karte graficzna najlepiej z wejsciem hdmi
zapraszam do ogladania mojego tematu o moim knighcie ;] http://forum.tibia.pl/showthread.php...=szczur+thread Ostatnio edytowany przez Szczur_Guardii - 14-10-2011 o 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Próbowałeś przeinstalować klienta Tibii?
Od razu kartę? Bez przesady. Zwłaszcza jeśli problem występuje tylko w Tibii - wówczas chyba nie ma mowy o błędzie karty graficznej. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 14-10-2011 o 01:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Nie działa ci pixelowata gra w 2d - kup nową kartę graficzną. Niektórzy to naprawdę powinni użyć mózgu. Reinstall tibii, reinstall sterowników, poszperaj w opcjach graficznych w tibii.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ja naucz sie czytac nie gralem tydzien czaisz wczesniej bylo all good / myslisz ze nie robilem reinstall tibii albo sterow ... uzywaj czasami mozgu
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 14-10-2011 o 23:03. Powód: Niegrzeczność |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() O, kolejny który nie rozumie pojęcia "sarkazm". Jeśli chciałbyś wiedzieć, to odniosłem się do posta pana nade mną.
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 14-10-2011 o 23:02. Powód: Niegrzeczność |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() haha
gral tydzien temu -> ktos podaje mu rozwiazanie -> twierdzi ze jest złe, bo gral tydzien temu. to ja powiem ci ze skoro grales tydzien temu to widocznie wszystko ok i nic sie nie zepsulo i graj sobie dalej bo wydaje ci sie ze jest zle
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
![]() a moze ty mi powiesz ze rozumiesz slowo "sarkazm" hahaahhaha