![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() dzisiejsze PK:
http://rapidshare.de/files/782487/pk2.rec.html powinno dzialać druga część http://rapidshare.de/files/782487/pk2.rec.html tseuq - czyli jak nie powinno sięrobić questa .... http://rapidshare.de/files/764530/quest.rec.html http://rapidshare.de/files/764536/quest2.rec.html Ostatnio edytowany przez Glacial - 06-03-2005 o 12:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() Jestem 1.... gOod ;]. Nie wiem czy tylko mi ale ten pierwszy link -pk- mi nie wchodzi ;/ Na te inne wlasnie wchodze.. jak obejze to walne edite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
![]() |
![]() HEHE Jestem pierwszy!! Obejrze to dam znac!
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a jednak nie 1szy
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
File /files/782285/pk.rec.html has been deleted. Reason: Deleted by uploader. @down@a ty się ucisz i naucz się edytować-.->.<i się nien podniecaj 1 miejsce bo debila z siebie robisz. ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE Ostatnio edytowany przez powrót vavca - 06-03-2005 o 12:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ludzie po co takie gowna zamieszczacie?
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Jestem 7
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wiekszych leszczy nie widzialem !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Beznadziejne filmy, nie ściągać tego :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Super mega hiper pk , tylko moglibyscie jeszcze kogos zabic.
Co do tych questow to rzeczywiscie tak sie nie powinno ich robic. @Up mi wszystko dobrze chodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo to jest tak, ze my zrobiliśmy te dwa chary, dla zabawy i specjalnie tak... hmm.... dziwnie gramy i kręcimy filmy, żeby były jaja. A co do tych questów, to ja nie zginołem specjalnie, tylko jakoś tak samo z siebie wyszło...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Kerugo on Furora
Profesja: Knight
Gildia: Angels Of The Hell
Świat: Furora
Poziom: 50
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() eee
to jak juz robisz, to zrob cosik pozadnego, ze az serce mocniej zabije ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tą postacią przed wczoraj wyszedłem z rooka mam 9 lvl, więc trudno by mi było UE zrobić... (9 lvl a jakąs godzine temu dostałęm truskawe ;p [n00b też potrafi] )
Fakt, faktem, że PK nam się nie udało, wieje nudą i wogóle (na żywo to troche inaczej wygladało), ale przyznacie, że ten quest był inny niż wszystkie, taki orginalny;p Tak na marginesie. Nawet nie wiecie, jak trudno robić najzwyklejsze czynności, gdy ma się 9 lvl i red skulla --.-- Ostatnio edytowany przez Glacial - 06-03-2005 o 18:56. |
![]() |
![]() |