|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Eudezet
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Planuje po grac troche dla rozrywki oczywiscie z paccem
![]() Na samym wstepie mowie ze moja gra bedzie ograniczala sie do 10h tygodniowo wiec gra knightem odpada brak czasu na skill i pytanie do was jaka profesje wybrac ed,ms,rp ? grałem juz z kazda z tych profesji swoje gre przerwałem około 2-3 lat temu grałem od pierwszych lat tej gry wiec co proponujecie chodzi o wmiare szybki exp i przyjemnosc i jeszcze jedno pytanie mam mobilny internet czy moge miec lai kiki lub cos w tym stylu ? Ostatnio edytowany przez Azatar - 23-01-2012 o 18:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
jeśli nie chcesz skillować, a tylko expić to sorc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2012
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Barintil
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 50
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja też polecam sorca ogólnie fajna gra i szybki exp lub ewentualnie paladyn
Bo na knighta trzeba mieć bardzo dużo czasu na skillowanie żeby mieć radość z gry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2011
Imię: Ryu Nirra
Profesja: Elite Knight
Świat: NOVA
Poziom: 111
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2011
Imię: Ryu Nirra
Profesja: Elite Knight
Świat: NOVA
Poziom: 111
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Nigdy nie używam 2 ręcznych broni.
![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez allall - 26-01-2012 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2012
|
![]() Moja ocena postaci :
Druid - nadaje sie tylko do siohania, mozna robic paralyze ma rozdzke na dragony . Sorcerer - Dobry do pk, rozdzka fire ( 2/4 potworkow wrazliwe ) np ancienty . Robi najlepsza rune ofensywna . ( wedlug mnie lepszy od druida ) Paladyn - Tak samo jak knight musi skillowac więc jesli malo czasu to druid z sorcem, przy lagu nie deda jak szmata jak sorc/druid, wali na zasięg . Niestety do skillowania kamyczki Knight - Dobry cash maker juz na 30 lvl mozesz miec 50k . Knight ma najwiecej hp . tak samo jak pal musi skillowac . Wada : Na niskich lvl do wyboru ma trolle cycuchy i roty, na facc tomb, ghostland ds, orc fortress juz raczej nie bedzie bil tak jak palek z 20 lvl . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Eudezet
Stan: Na Emeryturze
|
![]() moje pomysly ograniczyly sie do rp albo msa wiec panowie ostatnie dni bo 10 po wyplacie zamawiam pacca i zaczynam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Masz dwa wybory, druid albo sorc. Druidem expisz prawie tak samo jak sorcem (więc nie wiem co wy wymyślacie, fakt sorc ma lepszego vis hura i flam hura, ale wątpie żeby często tego używał, exp magów to zawsze będzie vis vis albo frigo flam itp). Sorcem porobisz SD których nikt nie kupuje w ilościach mniejszych niż cały bp w stackach po 100 ( na bank będziesz stał po depo albo gdzieś i je katował). Druidem na lvlu 30-40 możesz spokojnie zabrać jakiegoś Eka na hunt i dodatkowo go lecząc zmniejszy się waste. Na wyższych lvlach nawet nie wiecie jak jest to opłacalne (hunty na drakenach na murach, grimy, helle). W pvp używa się SD głównie a druid chyba może go używać więc nie wiem czym różni się druid-sorc w pvp. No może tym że druid ma paraliż ![]() Ja bym na Twoim miejscu wybrał druida, jakiś zwykle przyjemniejszy dla mnie był ale może to też dlatego że lubię robić coś innego niż tylko stać i lać potworka. |
|
![]() |
![]() |