| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #442 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | O JA, ALE KOMCIUF - DDDZIEKI : D sposob na -120k ekspa w sekunde <ok>  mortal combat, tomb rider i takie tam          | 
|  |   | 
|  | #443 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2011 Posty: 56 | Może jakieś zdjęcia z hunta? | 
|  |   | 
|  | #444 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | na ludziach moze byc?     wyklikalem ta jedna skrzynke w koncu xd  | 
|  |   | 
|  | #445 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 04 2009 Posty: 34 | No eleganckie zdjęcia jak zwykle ;D Już od jakiegoś czasu śledzę postępy w Twoim temacie i cały czas mi się bardzo podoba. Oby tak dalej. | 
|  |   | 
|  | #446 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | @up miło, dziękuje : D po długiej przerwie, poziom o numerze sto jedenaście!   myff zrobił banszi, ma od teraz swoje wlasne bohy o/ na zdjęciu z wielkim poetą, a zarazem kolegą z gildii, która pozdrawiam serdecznie C:  fojk polował na smoki na deeper fibula q, wkładzik 3h softów i 100mfów  myff wbił poziom o numerze sześćdziesiąt sześć  wesołych świat wielkanocnych 2012, pozdrawiam D: | 
|  |   | 
|  | #448 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | @pepeszq NIOMS, NIE BARDZIEJ NIZ TY, LOWE : ******* a tu takie cos, o! 25 kina  33kina  37 kina  a to moja trapmaszin   | 
|  |   | 
|  | #449 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | pora odświeżyć tematczysko i coś wrzucić   przedsmaczek tego, co może kiedyś tam będzie:  dsm na farcie, ogólnie loociszo porażka, gdyby nie arm   lewelek  | 
|  |   | 
|  | #450 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | witam! chetnie sprzedam   | 
|  |   | 
|  | #451 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | myśle, że dobry interes zrobiłem. (axe 600-700k, shield 400k)  wybrałem się na banszi wczoraj, loot porażka, za to 2% magicznego wpadło (1,5h softów i 500mfów)  of, dawno nie byłem, mało halabard poleciało : (  zachęcam do komentowania, buziaczus : * | 
|  |   | 
|  | #452 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | triplowodublowy post zawsze spoko! śmigam sobie w takim czymś obecnie   poziom 113   znacznie lepiej niż poprzednio, kocham orki   komcia, chociaż jednego, prosz.  | 
|  |   | 
|  | #454 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | witam w niedzielne, burzowe popołudnie wybrałem się dziś na banszi moim małym magiem. Tutaj w trakcie przygotowań 700 HMM'ów, 51 magiczny  było całkiem spoko      nawet bardzo spoko  lecz, gdy miałem milionową oglądalność jakiś zabłąkany piorun uderzył gdzieś blisko mnie, co skończyło się utrata połączenia z internetem i niestety system smierci na mnie nie zadziałał (akurat biłem 3 banszi)  oraz podsumowanie zdobytego słabego loota:  lv i magiczny pozostają do odrobienia  pozdrawiam. | 
|  |   | 
|  | #455 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2011 Lokacja: Radom Wiek: 32 Posty: 42 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Sorcerer Świat: Amera Poziom: 34 Poziom mag.: 37   | Bardzo fajne screeny  | 
|  |   | 
|  | #456 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 09 2008 Posty: 147 Stan: Niegrający Świat: Refugia | oddawaj softy | 
|  |   | 
|  | #457 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | Paweł, pałuj się : * wakacje, ostatnie przed maturą       Ostatnio edytowany przez Meffo - 28-06-2012 o 16:29. Powód: omomomom | 
|  |   | 
|  | #458 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | to jeszcze takie coś wrzuce, w ramach uzupełnienia    | 
|  |   | 
|  | #459 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | po nieco znaczącej przerwie   biło się je fajnie, lekką ręką   nawet conieco sypneło   | 
|  |   | 
|  | #460 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Milówka Wiek: 32 Posty: 294 Stan: Na Emeryturze Imię: Feuq Profesja: Knight Gildia: Dream Hunters Świat: Refugia | robiłem moją życiówke ekspa dziś i jak wychodzilem z wyrmów, na necro quescie, bez potków, chwycilem trapa, co zakonczylo sie dentkom <ok> Jul 17 2012, 15:05:54 CEST Died at Level 116 by a vampire. najpierw z bardzo znaną osobistościa    potem z mniej znanym, ale tez fajnym druidem    dzisiejsze hydry ._.  oraz spoko wyrmy   lewele fojka    i magiczne fojka i myflona    | 
|  |   |