![]() |
#961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2011
Lokacja: Włodawa
Imię: Rusofy on Rook
Profesja: Rookstayer
Świat: Elysia
Poziom: 39
|
![]() Wrzucę parę starych zdjęć, a co!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Masterwizard
Gildia: Masters of Rookgaard
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
|
![]() To i ca coś wrzucę, wczorajszy awans
![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Świat: Secura
|
![]() @Masterwizard
ile 81 na roku biłes? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Komentarze nawiązujące do zdjęć piszemy w dziale: ""Album" - Komentarze" Postanowiłem dzisiaj posiedzieć trochę na rookgaardzie, i ot efekt: ![]() Uploaded with ImageShack.us @Masterwizard Jeśli to czytasz... Wiedz, że Twoja Autobiografia dała mi niezłego kopa w tyłek. Jestem pomysłodawcą, teraz mam asa w rękawie! Wszystko dobrze przemyślane, hehe. Buźka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
|
![]() To i ja wstawię kilka ostatnich screenów:
1. Coś, co jest marzeniem niejednego Rookera i coś czego 100lv u mnie sprzedać nie chce...cóż, nie dziwię się - jest to bezcenne DICE.. ![]() 2. Sheng ubity i przyniesiony wraz z hienami do miasta ![]() ![]() 3. Ostatni awans na level 82 ![]() ![]() 4. Tak się cieszyłem po zdobyciu ów awansu, zafundowałem CAŁEMU miastu niezły drinkbar - słowem, wszyscy pili wino do woli ![]() ![]() 5. Blisko banku spotkałem niedawno black skulla, który nadał sobie naprawdę ładny tytuł "Never Rooked". Niestety, jak widać nawet tytuł mu nie pomógł, bo chociaż uważał że nie można go zrookować - to jednak ^^ ![]() ![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 08-02-2012 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu cisza..nikt nic nie dodaje
![]() A zatem utworzę nowy post, by nie zwiększać do niebotycznych rozmiarów poprzedniego. Zdjęcie 1: Kolekcja kamieni, głównie z goblinów...do tej pory mam ich od groma w noob charze i nie wiem kiedy je wykorzystać ![]() ![]() Zdjęcie 2: Przedostatni awans - na poziom 83. Odwiedził mnie znajomy z Fidery - Lord Lee Ninja, a więc korzystając z okazji postanowiliśmy uwiecznić się w tym oto momencie ![]() ![]() ![]() Zdjęcie 3: Wczorajszy awans na 84 poziom, po którym ujrzałem 341k experience do zrobienia... uff.... W pobliżu mnie Unveil, rookstayer, którego wczoraj przyjąłem do Gildii jako vice lidera i z którym srogo ukaraliśmy bota w jaskini niedźwiedzi - co prawda nie dedem, lecz sobie nie poekspił.... ![]() Tekst, który wkleiliśmy jest niestety nieczytelny z mojej winy - niepotrzebnie stanąłem obok Unveil'a. Nic to jednak.... ![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 25-02-2012 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co do jaskini bearów.. na uniterze tam dziennie conajmniej 2-4 boty
![]() Gdy reszta poszła: ![]() Shot at 2012-02-26 miał poty :F ![]() Shot at 2012-02-26 #Edit lvl up: ![]() ![]() Shot at 2012-02-26 Niestety uciekł ![]()
/\ WEZCIE TOM KREHE BO NIEWIEM CO WAM/\ /\ ZROBIE!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Crunsher - 28-02-2012 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
|
![]() #Edit lvl up:
![]() Lol, ale fail. poszedłem na mino hell zeby ss zrobić, a cos mnie podkusiło żeby zabić wolfa ;d niektóre rzeczy zakryte sam nie wiem po co nudziło mi się ;d #edit2 wtf czemu się zrobił doublepost?
/\ WEZCIE TOM KREHE BO NIEWIEM CO WAM/\ /\ ZROBIE!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Crunsher - 28-02-2012 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...A ja 20 minut temu zalogowałem się do gry i szybciutko do mino hell..po drodze mijam ekipę 3 osób, które zawracają i idą za mną...gdy zszedłem na dół, już wiedziałem dlaczego ^^... Loot: wspaniały - mój pierwszy, po tylu latach, knife
![]() ![]() Shenga oczywiście musiałem przynieść do miasta ![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
|
![]() od razu po przezcytaniu posta poszedłem u mnei na mh licząc ze zastanę to samo..
Oczywiście pusto. Trochę zawiedziony poszedłem z zamiarem dłuzszego expa na poison cave: ![]()
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
|
![]() To i ja coś wstawię świeżutkiego:
1. Na mino hell wciąż wieje grozą...^^ ![]() 2. A tu wczorajszy awans na poziom 85 - z dedykacją dla Lord Lee Ninja z Fidery ... ![]() ![]() Wkrótce mam nadzieję wstawić zdjęcie awansu na 25 poziom w distance....pozostało "zaledwie" 2 % ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Ja pierdziu jak ty lvlujesz na tym rooku
![]()
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc stało się
![]() ![]() Mam wielką nadzieję, że przy małym lagu więcej potworów na raz wejdzie ![]() ![]() Skill ten dedykuję wszystkim, którzy dążą do wyznaczonych celów i nie ustają w tym dążeniu... Niekoniecznie w grze ![]() Pozdrawiam!! ![]() ... a zupełnie przed chwilką spotkałem Rottiego, co było dla mnie kolejnym miłym zaskoczeniem ![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 12-03-2012 o 23:56. Powód: dodano zdjęcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awans, 2 dni temu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2011
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 34
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() podziwiam ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie miejsce na komentarze, ale trudno sie powstrzymać, bo przyznam, że znów zaczyna tu odżywać...aż miło
![]() Przy okazji Tefloniku..... gratulacje ![]() Sheng... ![]() Numer Bestii...szkoda, że to tylko pojemność ![]() ![]() 87 poziom ![]() ![]() Kolorowe jajka, które Cip postanowiło nam podarować, mimo że Wielkanoc minęła... ![]() ![]() Ostatni awans, 88 poziom: ![]() A tak ogólnie dziadowski Imageshack coś nie chce dziś współpracować, dlatego wyszły jakieś kurdupelkowate te zdjęcia. 22:26 Dosłownie niedawno miały miejsce 2 wydarzenia na Silverze...jedno po drugim - pierwsze to, że dostrzegłem masę osób, czyli czuć że Rookgaard żyje ![]() ![]() ....a za moment szedłem z tymi ludźmi na minotaur hell, w którym zresztą byłem bardzo niedawno... to co się działo, przechodzi ludzkie pojęcie ^^ Zejście, patrzę, a tu SHENG!! Pojawił się mimo, że 2 minuty wcześniej go nie było. A więc zbiegam i się dzieje....ludzie za mną, krzycząc LOL ^^ Oj tak, takiej akcji nie widziałem od naprawdę bardzo dawna ![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 06-05-2012 o 22:32. Powód: dodano zdjęcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2011
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ryu Nirra
Profesja: Elite Knight
Świat: NOVA
Poziom: 111
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() A ja stworzyłem nowego rookstayera i mam nadzieję że 50lvl szybko pęknie
![]() ![]() EDIT: A ja sobie byłem dzisiaj (znaczy już wczoraj) ubić Shenga, kiedy wychodziłem wpadł 21lvl rookstayer w fajnym outficie i na mouncie ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez allall - 20-05-2012 o 05:18. |
![]() |
![]() |