| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  08-04-2012, 23:25 | #1 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2008 Lokacja: Habbite a thais... Wiek: 33 Posty: 155 Stan: Na Emeryturze Profesja: Knight Świat: Celesta |  140+ Rp, gdzie expić? Bondżorno. Na wstępie piszę że już w przyklejonym dodałem posta, ale zero propozycji... Lvl: 140+. (aktualne 147 xd) Skille: 107/80 Profesja: Rp. Serwer: Pvp. Eq: Demon Helmet, Master Archer's Armor, Yalahari Legs, MMS, Boh/Soft Boots, P-ammy, Ass/Royal crossbow + Power Bolty. Kasa: Może być duże waste (tylko by nie paść za łatwo), allegro kidem nie jestem, ale kasy u mnie naprawdę sporo.  Szukam dobrego expa, NAPRAWDĘ DOBREGO EXPA. Do tej pory męczyłem: - dl'e (poi, darashia, frenock), - Frosty (Okolnir) - pełno ludzi, nie idzie poexpić. :< - Nightmary/Grimy (yalahar, cmentarz - stanowczo za dużo ludzi/pk teamów). - Hydry (odpadają, guild u której mam lekko mówiąc hunta ciągle mi wpada jak expie  ) Gdzie według was mógł bym szybko poexpić? (Waste się nie liczy, może być spore) Nie pogardził bym miejscówkami z: nightmarami, destro. (looce/skupuje dee na addony ), ale te moby nie są konieczne. Ogólnie rzecz biorąc każda propozycja dużego expa (nawet z dużym waste) będzie dobra  ps. nie, nie kupiłem postaci. po prostu moje miejsca gdzie dotąd expiłem mi się znudziły... ps. 2 miejsca z blokerem odpadają. Prosił bym o wypowiedzi ludzi którzy mieli styczność z podobnymi postaciami, a nie dzieciaków grających po otsach x999.  
				__________________ Cytuj: 
 "Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". "Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy". A. Sapkowski  _______ Hail ! ;> Ostatnio edytowany przez Diablo91 - 08-04-2012 o 23:26. | |
|   |   | 
|  | 
|  08-04-2012, 23:39 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2005 Lokacja: Szn Posty: 41 Stan: Aktywny Gracz Imię: Devil rayn Profesja: Elder Druid Gildia: Flying Pigs Świat: Pacera Poziom: 167 Skille: 17/37 Poziom mag.: 78 |   A co z ghastly dragami na nowym respie? (Przy bossie) Bierzesz fire walle/fieldy/bomby i ganiasz sie z nimi... Myślę że exp dobry no i $$ To samo na grimach - dara... dobry exp jeśli dobrze sie respią Ostatnio edytowany przez Czarny - 08-04-2012 o 23:43. | 
|   |   | 
|  08-04-2012, 23:44 | #3 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2008 Lokacja: Habbite a thais... Wiek: 33 Posty: 155 Stan: Na Emeryturze Profesja: Knight Świat: Celesta |   Cytuj: 
  Co do grimów które masz na myśli? (tzn jaki resp)  
 "Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". "Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy". A. Sapkowski  _______ Hail ! ;> | ||
|   |   | 
|  08-04-2012, 23:46 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2005 Lokacja: Szn Posty: 41 Stan: Aktywny Gracz Imię: Devil rayn Profesja: Elder Druid Gildia: Flying Pigs Świat: Pacera Poziom: 167 Skille: 17/37 Poziom mag.: 78 |   Poprawiłem się up   Darashia, mały resp jednak przy dużym online powinny szybko się pojawiać. Co do ghastly po update i kasa i exp  | 
|   |   | 
|  08-04-2012, 23:59 | #5 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2008 Lokacja: Habbite a thais... Wiek: 33 Posty: 155 Stan: Na Emeryturze Profesja: Knight Świat: Celesta |  Q Cytuj: 

"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". "Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy". A. Sapkowski  _______ Hail ! ;> | ||
|   |   | 
|  09-04-2012, 00:01 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 12 2009 Lokacja: Poznań Wiek: 29 Posty: 219 Stan: Aktywny Gracz Imię: Filip Profesja: Elite Knight Świat: Guardia Poziom: 170 Poziom mag.: 9 |   Banuta - nawet fajny exp, profit no i bardzo miło się tam expi. Kopy - tam masz mary i kilka innych mobów, z których lecą esencje. Grimy na dara - fajny exp, choć nie lubiłem tego bić. Mimo wszystko najlepsze wg mnie i tak są te dle na fenrock. Możesz jeszcze spróbować choseny z pb. 
				__________________  Chwała Wielkiemu Lechowi. Косово је Србиј | 
|   |   | 
|  09-04-2012, 00:11 | #7 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2008 Lokacja: Habbite a thais... Wiek: 33 Posty: 155 Stan: Na Emeryturze Profesja: Knight Świat: Celesta |   Cytuj: 
 KOPALNIE!! To jest to, zapomniałem o nich totalnie, no to już wiem gdzie expić będę  Kopy + Grimy. thank's guy's - można zamknąć  
|   |   |