|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() @up: No problem. I tak fake'i będą raz na tydzień to raczej będziesz mógł spokojnie oceniać.
Poniewaz Shanhaevel jest bardzo znany na forum, jego grafiki są ładne, to przyjmuję go do zacnego grona sędziowskiego. ![]() No więc mamy III Sędziego.... ![]() I Sędzia - Louner II Sędzia - Danukeko III Sędzia - Shanhaevel Przypominam, że Louner już wymyslil wyzwanie dla mnie i Avala, zatem Danukeko i Shan będą wymyślali kolejne dopiero, kiedy my ukończymy bieżące (czyt. czyli za jakies 2 tygodnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() A ja co
![]() A tak na serrio, To ciekawe co z tego wyjdzie o.O . Zobaczymy kto wygra (może ten lepszy albo nawet ten gorszy, wszystko zależy od ustawienia planet ![]() Mam nadzieje że nie będzie stronicowych sędzi ani tym podobnych konfliktów. TAkże mam nadzieje że będą tu wykonane BARDZO ładne fake a nie "jak powstał kefir" itp. Więc życze powodzenia. Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 11-03-2005 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
![]() ![]() |
![]() No widzę, że wyzwanie już jest, sędziowie wybrani. Jutro ze Slagolashem zabieramy sie do roboty, fake'i powinne by skonczone jeszcze w ten weekend.
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Teraz pozostaje nam tylko niecierpliwie czekać na wasze prace.
Mam pytanko... Moze zmienialibyscie sedziow co miesiac lub dwa (ja tylko pytam ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() nie moge sie doczekac .... aval~ po twoim "noob killerze" nie wiem czego sie spodziewac ;D
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
No nie wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Ja z chęcią zostanę bardzo sprawiedliwym (jasne
![]() @Slash: Jednak przeszedłeś na ciemną stronę mocy... trudno |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Heh co do wyzwania. Tibian Matrix i fake ma być tibijski
![]() @Yazon: To my jesteśmy ciemna strona mocy. Choć Aval to lord vader (mphhh mphf) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba trochę za późno się zgłosiłem, ale...
Też mógłbym zostać sędzią. Nie wiem czy użytkownicy mnie znają, ale także jestem twórcą wielu fake'ów, a zwłaszcza na starym koncie (Dark Pally) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Yazon: Ja jestem na ciemnej stronie mocy.
![]() ![]() ![]() Co do pytań na temat zmiany sędziów: tak, ale tylko w extremalnych sytuacjach, np. ban ( ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slagolash - 12-03-2005 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Raczej nie, bo Googuś boi się Hobbitów, a raczej jednego konkretnego (Frodo
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A ja za to życzę powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ohh, ach ale ekscytujące fejki ;p
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja chetnie na sedziego
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Royal_Knight: sprawdz skąd ty się wziąłeś. będziesz miał odpowiedź ![]() Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 12-03-2005 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Cytuj:
Modkowie powinni ci konto skasowac i zabronic robienia nowego ![]() ![]() ![]() ![]() Jestes jakis chory psichicznie, takiego stanu nie da sie juz odwrocic. A tak wogule to czekamy na fejki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No, uwaga....first challenge completed....
![]() Kompletnie nie miałem pomysłu, jak zrobić matrixa w konwencji tibisjkiej, bez kopiowania scen z filmu, to trochę złamałem zasady....ale trudno ![]() ![]() Proszę sędziów o obiektywną i surową ocenę ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
![]() ![]() |
![]() Ech, nie jestem z tego do konca zadowolony ale co tam.
![]() To runde wygra zapewne Slagolash, musze sie "rozruszac" po tej dlugiej przerwie.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |