|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Białystok
|
Serwis Fantasy Gate poszukuje redaktorów do tworzenia działów tematycznych oraz do pisania newsów i artykułów (opowiadania, recenzje itp), a także poszukujemy grafików do wykonywania banerów, szablonów i tym podobnych.
Jak ktoś sie zdecydował to walcie na gg 1054942 i mowcie ze wsprawie tej i tej ![]() Obecny adres www.fgate.xt.pl Wystartowalismy dni 14.03.2005 r ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
|
Hmmm.... Nice. Ja mógłbym pisać jakieś opowiadania. Jest ktoś mną zainteresowany?
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
WY TAM NIC NIE MACIE O BG2!!! OZ WY BLUZNIERCY KEPANI ZAWALENI W...
Moge costam o tym napisac, ale aktualnie nie mam dostepu do bg, wiec recki by byly nie urozmaicone Ale mogem, mogem, opka tez mogem, jesli chceciem, to mogem.A, taka rzecz bo mi spac nie daje-CO TO ZA GOSTEK W TWOIM AVKU, Shadow master??? ![]() ![]() Bo tak mi zaj... znajomo wyglada, ze 0_o
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
|
Hmm... jak zobaczylem tresc topicu to sobie pomyslalem "kolejny pacan zrobil dwie ramki dodal jeden tekst i reklamuje pseudostrone". Ale ciesze sie, ze zajrzalem. Jest potencjal
Prezentuje sie bardzo dobrze, chociaz zawsze moze byc lepiej. Jak bedzie czasik to napisze jakas recenzje![]()
|
|
|
#5 |
|
Nikt ważny
|
www.innyswiat.pl - z nimi możecie wymienić się buttonami.
+ drobna sugestja. Wasza strona sporo waży. Nie dałoby się jej jakoś odchudzić? (być może się mylę bo w chwili obecnej coś net mi zamula :/)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 14-03-2005 o 19:13. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
Mam już za sobą kilkanaście recenzji. I jak coś słurze pomocą.
Jak by co to o kontakt prosze ![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
Ja moge cos naskrobac o podr. do D&D albo o jakiejs grze
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
|
ciesze sie ze jest tu duzo ludzi ktorzy mogą pomoc i niestety nei nadaze do was piszac wiec prosze pisac na gg 1054942 jesli jestem dostepny a jak nie to prosze na maila [email protected] [email protected] ale na gg jestem czesto i prosze mowcie ze w tej sprawie i powiecie mi dokladnei co chcecie robic
pozdro all czekam na wasze wiadomosci |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
|
rekrutacja redaktorów zakończona lecz szukamy nadal grafików jakby ktoś chciał byćnaszym grafikiem to prosze tutaj skladac propozycje (pieniedzy nie mam wiec mzoe satysfakcja?), ew. probke swoich mozliwosci i pdoanei swego nr gg lub maila
Czekam z niecierpliwością ![]() |
|
|
|