|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2003
|
![]() sluchajcie napiszcie wszystko co o nim wiecie mianowicie :
1. Jak czesto i czy duzo sie leczy 2.Czy duzo zabiera z life draina i czy czesto to w ogole robi. 3. Czy palek 15 lvl 50 dista i 40 shieldinga poradzi sobie z nim trenowac?(chodzi o speary ehh... poco to mowie to oczywiste a moze nie dla wszystkich ... ) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Moim skromnym zdaniem to sobie nie za bardzo potrenujesz... Ghul ci zacznie Life Drain sypać i będzie ci szybko życie spadać, nie zregeneruje sie mana na exura vita w tym czasie napewno.
Jak dla ciebie to lepszymi potworkami do treningu będą roty i dwarvy, nie będą cię tak mocno biły a ty ich też szybko nie powinieneś zabić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Mam lepsze rozwiązanie !
Skombinuj kogoś, kto może przyzwać monka. Niech biją Cię jakieś spidery (2) a ty monka. Najlepiej, żeby tego monka bił też ten co przyzwał i jakiś spider, bo wtedy cały czas będziesz trafiał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2003
|
![]() heh
gram na securze po za tym bardziej sie amrtwie o to czy go nie zabije za szybko niz o zycie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Moim zdaniem ghule nie sa dobre do treningu dla palakow, poniewaz paladyni moga trenowac tylko z dzidami, ktore maja dozo ataku wiec za duzo im bendziesz odbieral i nie zdaza sie leczyc.
Dla paladynow najlepiej jest trenowac z innym graczem(najlepiej ta sama profesja), albo namowic kogos zeby przyzwal ci monka i wtedy mozna trenowac dlugi czas z malymi przerwami zeby monk sie leczyl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Czy ty slepy jestes? Przeciez napisal, ze gra na securze, wiec ani z graczem nie potrenuje, ani z przyzwanym monkiem.
Ja mam palka 19 lvl 54/39 (p-set, dark helmet, dwarven shield) i z ghoulem jako tako idzie, czasem jakos ja mocniej walne i musze czekac na regeneracje zycia u ghoula, a wtedy ghoul mocniej przywali, to exura gran lub nawet exura vita sie ulecze, ale lepiej trenowac z rotami, bo nie trace many na leczenie i moge robic runy/strzaly
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() mam lvl18 71\70 knight czy moge isc an ghula gdzie one sa ??!!!!!!!!!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() Cytuj:
@smokal: obawiam sie że możesz niechcący zabić swojego ghoula ;/ lepiej postaraj sie o monka ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Trening z "wrogim" ghoulem jest bez sensu, bo ghoul ma life drain, ktorego moc nie zalezy od shieldinga/armora, a wiec zawsze bedziesz dostawal jakies (i to niemale) obrazenia.
|
![]() |
![]() |