![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raistlinek@
może napisz sędziów i uczestników w pierwszym poście?? Będzie prościej ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() już to zrobiłem
![]() ![]()
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Kylek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie jestem członkiem
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() To ja sie zglosze na uczestnika
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ok to już mamy 3 uczestników
![]()
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() zrobilem postac,i co teraz zrobic
![]() zapisalem to ![]() ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() jjak sie już zrobi ludka to mu sie robi programem screena(takim co robi się w tibii screeny
![]() reszta jest banalna ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raistlinek@
Znalazłem cos może nie błąd ale...:w liście uczestników napisałeś "ja" ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ooo... nie spodziewałem się że robiąc temat o HeroMachine, zrobi to taką furorę na forum
![]() Ale z tym konkursem to podoba mi się. No, ale wszystkie prace wrzucajcie oczywiście do głównego tematu na tym forum. Pokażmy brazylijczykom, że jesteśmy lepsi (brazylianie mają w swoich rękach link do mojego tematu ;d Bispo się tym zajął. lol). Róbcie! Link do tematu dla leniwych: http://forum.tibia.pl/showthread.php...3&page=1&pp=10 Rozkręca się to na 2 stronie ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Ja sie zglaszam na uczestnika. Mam jzu potworka narysowanego.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ok jeszcze 2-3 uczestników i możemy zaczynać
![]() ZASADY: 1)Temat zlecają sędziowie w tej kolejności w jakiej są wpisani w pierwszym poście 2)Można korzystać tylk oz tego programu 3)Sędziowie oceniają od razu wszystkich w skali od 1 do 10, np Raistlinek 1 Thimburd 5 Kłk 9 Mogą być krótkie komentarze ![]() 4)Sędziowie oceniają dopiero po ukazaniu się wszystkich prac 5)Zdjęcia zamieszczamy o wcześniej ustalonej porze 6)Niedługo zamieszcze tu link do pełnej wersji programu, już prawie ściągnąłem ją ![]() Powodzenia!! Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie żeby swoje prace wklejać również do tematu thimburda ![]()
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Kylek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie jestem członkiem
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Kiedy zaczynamy ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Mała zmiana planów- na chętnych czekamy do jutra do godziny 20
Pierwsze wyzwanie- Czwartek ok godziny 20 zleca adnik. Czas na wykonanie- do soboty do godziny 20.00, o tej godzinie wklejamy zdjęcia ![]()
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm czy mogę coś zaproponować?? No więc wraz z trzema innymi sędziami spróbujemy wybrać jednego który będzie nami przewodził tzn. liczył średnią pkt. każdego, mówił kto wygra kiedy ma rozpocząć się poszczególny etap itd. Byłoby 14 etapów i na umieszczenie screen'a miałoby się 24 godziny. Wydaję mi się że konkurs trwałby około 14 dni. Do końcowej punktacji wchodziłoby 10 prac bo niektórzy uczestnicy mogą nie startować w jakimś etapie z powodu np. wyjazdu. Jeśli ktoś miałby więcej prac niż 10 wtedy liczyłoby się 10 najlepszych prac (najwyżej punktowanych)... Przewodniczący sędziów mówiłby kiedy rozpoczyna się konkurs i każdy z uczestników w tym temacie wklejałby screen i opisywał który jest w kolejności. Poźniej tzn. po 24 godzinach sędzia główny napisałby posta iż ten (cyfra) etap został zakończony i każdy z sędziów oceniałby każdą pracę. Po ocenieniu każdej pracy sędzia główny pisze posta kto nie przygotował pracy i klasyfikację generalną.. Dla przykładu:
1 miejsce. Raistlinek - 10 pkt. 2 miejsce. Adnik - 9 pkt. itp. oraz Nie startowali: i tutaj wpisuje kto.. Dla przykładu: $corcerer Raynold itd.... Po sprawdzeniu i ocenieniu wszystkich prac sędzia główny ogłasza kiedy początek następnego etapu itd. itd. Tak doszlibyśmy do końca etapu i zrobilibyśmy finał. Zwycięzca i tu za zgodą lidera gildii "Artist" moglibyśmy "wsadzić" tę osobę do tej właśnie gildii co byłoby według mnie wielkim zaszczytem. Punktacja byłaby następująca: Pomysł: ~/10 Styl: ~/10 Wykonanie: ~/10 Efekt końcowy: ~/10 Myślę też że sędzia przewodniczący wraz z sędziami pozostałymi ustalaliby kategorię etapu. Np. I etap: Średniowiecze, II etap: Wikingowie itd. Myślę też że należy poczekać na 15/20 uczestników a jeśli tylu się nie zgłosi to mniej osób weźmie udział. Tu za zgodą Raistlinka pozwolę sobie ogłosić. Myślę więc że sędzia główny powinien jakby przejąć temat bo Raistlinek jako iż jest uczestnikiem nie powinien tego wszystkiego prowadzić. PS. Jeśli z jakichś powodów sędzia główny nie będzie mógł napisać jakiegoś posta np. klasyfikacji wtedy zrobi to któryś z sędziów zwykłych. Proszę pisać w postach czy podoba się pomysł oraz zgłaszać się na uczestników ![]() ![]() Edit: Ok to czas na wykonanie pracy będzie 2 dni. Myślę jednak że 10 uczestników to troszkę jednak mało. Mogłoby być hmm 12 gdzieś tak. A tak btw. Rezerwuje miejsce dla kumpla... Name: Rump
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 15-03-2005 o 17:35. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() @up
Popieram. Dobry pomysł. Jednak propounję aby czas na wykonanie pracy był dłuższy (np. 3 dni). No i poczekajmy na większą liczbę uczestników ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Mi pasuje
![]() To wybierajcie głównego itd, ale uważam że 10 osób to MAX bo i tak przy każdym będzi dużo pisania :/ Więc na razie nie ma żadnych dat ani nic ![]()
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Można się jeszcze dołączyć? Obrazek właśnie robię.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie rób teraz obrazka bo nie znasz jeszcze tematu.. Ankhaev jest nowym uczestnikiem, myślę że się zgadzasz wziąć udział w konkursie tak?? Więc Raistlinek dopisz Rumpa i Ankhaeva.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() jaasne że można
![]() ![]()
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc tak wszyscy sędziowie którzy będą online niech wyślą do mnie PW na gg. Mój numer 4140006. Spróbuje z każdym ustalić termin kiedy wszyscy wbijemy na gg zrobimy PW tylko dla nas 4 i ustalimy wszystko. Tak więc proszę o napisanie do mnie wiadomości.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Popieram pomysł Adnik'a. Uczestników wystarczy koło 10-12. Jak praca będzie szła gładko to zrobi się następną edycję a tam się coś nowego wymyśli...
|
![]() |