![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Szłyszałem, że sorcowi i drudziakowi najszyciej rosnie club, ale nie wiem czu to pompa czy prawda ?
Możesz mieć w sorcu axe, no bo dajesz mu knight axe i sie czieszysz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja gram Druidkiem i nabijam Sworda (bo mam FSa i jest leciutki a Dru/Sor potrzebuje letkie EQ)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Wszystkie skille rosna sorcowi tak samo to sa wszystko plotki...
Miej co chcesz i tak pozniej bedziesz tylko z runow walil-wazne zeby bron byla w miare lekka bo jak ci bedzie wazyla 100 cap to bedziesz sie mogl w d* pocalowac...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() ... dlatego najlepszym wyborem dla sorca/druta jest club, zaopatrrzasz sie w skull stafa ktory jest niewatpliwe najlzejszy i ma statsy dobre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() pod warunkiem ze szybko bedziesz mial dostep do f-axe, to axe jest dosyc dobrym wyborem dla magow ( roty szybko padaja, a zajety cap nieduzy )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() KAżdy typ broni jest dobrym wyborem dla sorca/druida , lecz musisz szybko dostać :
- Skull staff u clubów - Fire sword u swordów - Fire Axe w axach. Lecz niestety są to przedmioty drogie (zwłaszcza F-axe). Ogólnie mówi się żeby iść w cluby bo skull staff jest bronią z którą druid/sorc przypominają siebie i są lepiej kojarzeni niż z toporem.... Ale także cluby są najłatwiej dostępnym i najtańszym typem broni więc jest dobrym wyborem druida. Jeśli juz chcesz iść w Axe to zdobądź szybko i walcz F-axe
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Nie fire axe tylko k-axe.Fire axe(38/12)
kosztuje około 30k k-axe(33/21) 5k k-axe:33 fire axe:38 +21 +12 --- --- 54 50 Po co mi atk warzniejsze jest def ja rozumiem 5k różnicy ale nie 25k.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
K axe 2-3k F axe ~10k F sword 10-12k Czyli fire axe jest tanszy niz fire sword (+ ciagle ktos chce sprzedac fire axe a FS zadko). Jeszcze jeden atut dla axe jest to dragon lance ktore w odroznieniu od GS da sie jakos nosic czarodziejem (cap)
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Ja tam w sumie wale w byle co, przeciez to sie dlogow recz nie wali.. A potem juz tylko magia sie przydaje, a wiec cos lekkiego czyli SS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |