|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: SaNoK CiTy Postów razem : Gdzieś około 50-150 :/
Stan: Aktywny gracz
Imię: Samoth Mortis
Profesja: Knight
Gildia: Elite Alience
Świat: Mythera
Poziom: 35
Skille: 70/64
Poziom mag.: 5
|
Siema all oto pkowanko moze nie najlepsze ale nie wyszlo :/
http://rapidshare.de/files/912803/PK.rec.html comment plx! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Winter Gate
Stan: Rookstayer
Imię: ClutterMoneky
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: oneoneone razrazraz
Świat: Eternia
Poziom: 13
Skille: 19/18
|
Ej stary nie jest zle widzialem duzo gorsze zalezy od gustu mi sie podoba pekowanie palem ogolnie i low i high lvelem Pal jest spox
PS.First (chyba ) ![]() Ostatnio edytowany przez kedez - 18-03-2005 o 16:56. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: SaNoK CiTy Postów razem : Gdzieś około 50-150 :/
Imię: Samoth Mortis
Profesja: Knight
Gildia: Elite Alience
Świat: Mythera
Poziom: 35
Skille: 70/64
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
to moje 1 pk ![]() ale hoojskie to ze red skulla sie nie da zrobic :/ Bo jakiś polak podejdzie i ded -.-P.SPoco im zabić 12 palka? ![]() Kiedyś nakrece filmik z 60 lvl pk ![]() Ostatnio edytowany przez Pati-Knight - 18-03-2005 o 16:57. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
Jakis czas temu ktos po raz (chyba) pierwszy dal filmik na rapidshare, i od tego czasu ciagle kazdy daje tam filmiki. Ale czemu?? Przeciez na tym serverze mozna sciagac tylko 1 filmik na raz.
@topic Teraz nie moge sciagnac bo sciagam ponad 10 MB z rapidshare, ale pozniej sciagne na pewno, bo bardzo lubie filmy z pk. Heh juz sie nie moge doczekac tego pk z 60 lvl... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
We are really sorry, but you have downloaded 22378 KB in one hour. In order to finance this webspace, downloads just HAVE to be limited for free-users.
This file would exceed your download-limit. Please wait or support us by getting a PREMIUM-Account. It is just a one-time fee and you will have access instantly. If you did not download anything at all and you still get this message, you are using a (transparent) proxy-server. Please see our FAQ. WTF?? ( jak proboje zciagnac film to takie cos wyskakuje ... ) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
|
Cytuj:
no wlasnie apropos tego jak sciagac z tego rapidshare??
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
|
Filmik jest średni no ale jak się komuś nudzi to można obejrzeć
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Pk to chyba najfajnieszy rodzaj filmu... dopiero teraz to odkrywam
Co obejrze PK to coraz fajniejszy... Przyznam, że dobrze ci szło na serio... nawet dobrze że nei zabiłłeś następnego, bo bys zlapal truskawke [chyba] A wtedy cały loot... bye.... Filmik bardzo mi sie podobał dlatego, że lubie takiego typu PK... sam tak pekowałem i wiem jaka to radość takim n00bowatym lvlem pozabijac kilka typow Powodzenia w następnych huntach na ludzi ![]() Ostatnio edytowany przez Kele - 26-03-2005 o 00:45. |
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
|
Co tu powiedziec nic ciekawego bo szczerze mowiac jak sie zabiaj 11lvl- to wiadomo...
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Trzeba byc noobem zeby nie domyslic sie tego... Wytlumacze ci i innym ktorzy tego nie umieja. 1. Wciskasz link i na samym dole masz przyciesk "FREE" - klikasz na niego. 2. Czekasz ok. 60 sekund az ci wyskoczy "DOWNLOAD (PLIK.REC). 3. Klikasz na to i sie sciaga. 4. Oglodasz i comentujesz Mam 13 lat a to pojolem jak mialem 10, nie wiem dlaczego to takie trudne ![]() |
|
|