|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Hmm.. mi nic o tym nie wiadomo.. ale moze i jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hitman of Yakuza
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
|
![]() W różnych miejscach respawnią się przedmioty powszechnie uważane za śmieci, czyli piece of iron'y (czyli kawałki stali). Kiedyś był nawet podobno quest z piece of iron'ami ale już go nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Tak, był kiedyś quest z kawałkami stali (to chyba nie będzie quest spoiling), ale został usunięty z tego powodu, iż był za prosty. Trzeba było zanieść kawałki stali do spoconego cyklopa, ale to już nieaktualne. Mam pewną koncepcję co do wykorzystania różnych rodzaji stali ale nie mogę tego zamieścić gdyż byłoby to coś na rodzaj quest spoilingu. Osobom które udzielą mi informacji o stali i uda mi się mój pomysł pomyślnie zrealizować udzielę prywatnie (mail, gadu-gadu) mniejszych lub większych (
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Azazel Rypin - 20-03-2005 o 13:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() Cytuj:
A co można zrobić z piece of iron? bo mam i nie wiem co z tym zrobic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Piece of iron to kawałek żelaza, nie stali... satl jest stopem metali (mieszaniną maetali)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() quest jest aktywny
lepiej pogadajcie z tutorami a potem gadajcie bo jest zamieszanie quest jest czynny ale an cos innego niz orion |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Uzyskać można ale niestety quest nieaktywny/nieodkryty
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Quest ze spoconym cyklopem jest nieaktywny. Co z tego ze pytałes tutora, każdy głąb może zostać tutorem.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() hey ludzie wiem jak morzna wstawiac rurzne rzeczy w nasze postaci lvlele,skile,i item jesli chcecie miec to co ja porafie zrobic to piscie na muj emaill([email protected]) naprawde nie kituje chakuje wam konto a puzniej je wam odsylam.jednak do tego sa mi potrzebne wasze numery i wasze paswoRDY ORAZ E MAILL!! piscie je!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Z nienacka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carb~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Squad
Świat: Aldora
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2: Ty naprawde myslisz ze ktos ci wysle passy?..
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() @2xup
@2x UP RURZNE- BUHAHAHA czlowiek na oczy slownika niewidzial Hmmmmmmmmmm czyzby kawal ktory ja ocenie na kompletna glupote a jak jakis newbie nieskapnie sie i naprawde wysle passy pomysl lolq
2003 - 2006 Ostatnio edytowany przez Dragu - 24-08-2005 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Omg Tymon tylko nie Ty -.- takich głupot ześ o bazylu naopowiadał że szkoda gadać, a teraz tutaj zaczynasz ...?
ad. jakich głupot?napisałem tylko że nikt nie wie jak do niego dojść,jest w kopalniach kazzordon,na najniższym poziomie - 9.do tego napisałem że obok niego znajduje się skrzynka (box) <<potwierdzili to inni gracze.jesli zagadamy do niego natemat box to nam odpowie iz niepowinnismy jej otwierac,bo ;;mozemy zniszczyc wszystko co on stwożył.;;to tez potwierdzili inni gracze żadne głupoty tylko sama pawda a nie glupoty wyssane z palca typu ,,nieaktywny quest'' bo nieaktywne questy są usuwane zresztą do zeszłego tygodnia bylo uwazane ze q na rooku typu spike sword był nieaktywny.Dsl tez ktos mial i krązy po necie filmk z tym jak on konczy z grą i wzuca je do wody. Quest ze spoconym cyklopem jest nieaktywny. Co z tego ze pytałes tutora, każdy głąb może zostać tutorem. ciekawe tylko ze ten gląb musi zrobic test na tutora,mieć pacca (żaden nikt ;] nie kupuje pacca jak zaczyna z tibią) i dotego podpisac elektronicznie ze nigdy nie zada quest spolingu ani nie napisze zeczy nierealnych typu: takiego questa nie ma Czy cipsoft napisał kiedyś że usuwa questy?zostawia pozostałości po nich żeby wkużać graczy? naprawde wieżysz w te głupoty powymyślane przez noobów teraz ja ci powiem tylko nie ty (*)/\(*) ----- |
![]() |
![]() |