|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Zdecydowenie Druid. Sam niedawno zacząłem grę drutem. Miał to być sorc, ale kumpel przekonał mnie do druciaka. Czemu? Drut jest bardziej do defensywy, co wcale nie oznacza, że jest słaby! Po wejściu na Maina siedziałem w Carlin. Kumpel dał mi parę itemków i wskazówek. Ćwiczyłem głównie w lasach Carlin. Zbierałem fooda i pierwsze punkty expa. Nabiłem 3 mlvl. Byłem dość ostrożny, bo świat na którym zaczynałem to była Infa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Widze ze niektórzy obsmarowywuja tu Moją kochaną profesje
![]() Przytocze tu Elf Fortec Quest na Time Ringa,Chyba wiecie co czeka na samym dole toz przy skrzyniach ?;p Pare ds,arkany i Scouty.No prosze bardzo ;] Druid na takie questy idzie jako ogon nic pozatym No moze zeby Exura sio" Puscic.Gdy Ja robiłam Tego questa nikt nawet nie myslal o "tej"Profesji.Byly 2 Knighty Pall i Mój Sorc.Blokerzy byli tylko po to by "zwabic" blizej wejscia Mobki,a pall wybijal rzeczy po drodze.Reszta Roboty spoczywala na Sorcu dokładniej 2 Ue i 2 questy zrobione w Chwile.Bez Ue itp.Nie wiem Jle Uhów poszlo by na wybicie tego szajsu w głównej sali. Druidem mozna Grac jak ktos nie ma czasu i loguje sie na PARE minut to se moze Ukrecic Pare Uhów : P Jednak ich cena jest gorsza od Sd,Zadko sie zdaza by Pall mial swojego Sd Mejkera ![]() ![]() Co do Porównania Sorc Vs Druid,Knight,Pall w wiekszosci wygra sorc nawet jesli inne chary sa o 2-3 lvl wyzsze. Druid powiedzmy ten 35-40 lvl zerwie raz z Sd,powiedzmy ze byla by wymiana "ognia" ![]() Co to za porównanie ?Ze Druid zarabia Lepiej? Wielkie LOL.Sorcowi zwraca sie za runy ;] jak nie w kasie to w expie.I tak czy siak trza wydac kase na Hmm czy sd. Mardag@ No ![]() ![]() Tylko jedno mnie zaintrygowało.Sorc vs Knight powiedzmy ze Hight lvl. Ma sporo Hp Jeśli nie mamy Runów ale Full mane Knight Moze nam Nafikac ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Asieks - 22-03-2005 o 13:37. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A tak wogóle obi klasy magiczne od 20 lv na bank mają SD przy sobie (no chyba że spotkałeś jakiegoś idiote), druida trzeba sie bać tak samo jak sorca . A tak wogóle co do tematu , ja mam druida , ale czasem żałuje że to nie sorc , może cip dorzuci druidowi jakis fajny czar który da mu szanse w wlce przeciw sorcowi , bo magic shield vs UE jest ieporozuminiem (strata many u druida ) ale czy mamy inny wybór ? |
|
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Imię: Frost el'Xantis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Absolute Destruction
Świat: Unitera
Poziom: 63
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() CI co wypisują że drutow nie mozna sie przestraszyc niech się schowają. Mam druta i jestem z niego dumny z sd siekam sporo hp ludziom i sd zawsze nosze przy sobie i drut lepiej zarabia kase szebciej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Jeśli grasz na facc to wybeirz Druida, sam nim gram i jest spoko ;] 42 lvl, 50 mlvl ;]
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Dla pacc lepszy jest sork bo jak wykupisz promo i nabijesz 40 mgc lvl to kupujesz UE i wtedy mało osób i wyskoczy
![]() Ale jeśli jesteś facc to moim zdaniem lepszy druid.
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nagern
Profesja: Sorcerer
Poziom: 23
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() [IMG]matrix[/IMG] moim zdaniem lepszy jest druid chociasz sork też jest dobry niezprzecze myśle że obie profesje sa dobre jeden jest lepszy z uzdrowienia a drugi znow z bardziej zabijającej mam obie profesje i innne też.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Asieks napisała:
Cytuj:
P.S.: fajnego masz avatara ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Pokolei..
Bastek , świetnie przedstawiony punkt widzenia , zgadzam sie z tobą w 100 % , ale... powiem to póżniej. Patrokioz , gówno wiesz o pvp , knight póki nie ma mlv 4 jest niczym , ja jak zaczołem grać na infernie zabiłem lv 18 kighta na "dzien dobry inferno" miałem lv 9 , no i ine jestem jakimś tam talentem pvp. A co do tematu.. no moim zdaniem nie ma porówniania , jeśli jestes facc , to na non pvp lepszy druid bo więcej kasy sie nim zarabia , jeśli premium to sorc bo UE do niektórych questów sie przyda , jeśli grasz na światach pvp to czy facc czy pacc sorc jest lepszy , bo często lekcewarzony czar energy wave , tak naprawde jest bronią która trudno zatrzymac. |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do pvp.. w walce można wykorzystac gfb i to smiało , zwłaszcza przeciwko srocowi , ja w pvp srednio z gfb uderzam 60-65 , wyobraś sobie 2 szybkie uderzenia na sorca (100% celnosci) , wmiędzyczsie juz sie szykujesz do spammu z SD , 2 gfb = 100 dmg , spamm z sd (wchodzą 2 sdki) = 300 dmg , jak dla mnieto napisałbym "pwned". (taktyka tu przedstawiona jest bardzo często stosowana przez ludzi w tym przezemnie , świetnie sie sprawdza w walce z sorcami ale także z paladynami, z kmnightami zawsze mam problemy ![]() Ostatnio edytowany przez Seteus - 22-03-2005 o 18:19. |
|
![]() |
#35 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez patrikoz - 22-03-2005 o 21:58. Powód: I'm so bored. |
|||
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() moim zdaniem jednak lepiej zeby chlopaki grali sorcami bo lubia walczyc itp a dziewczyny druidow zeby afkowaly i dawaly uhy facetom za ;*
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|