|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
ja zato mam nadzieje że troche ci mózgu do łba naleci :/ czego się go czepiasz obraził cie noobie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
|
![]() Mówicie że jestem zazdrosny o lvl bubbla ?? o co ja mam być niby zazdrosny ?!?! o to że ona se poszła na łatwizne ?? wyyobraźcie se robienie nika od 1 lvl do 200 długo nie ?? a jak kupicie na 100 lvl to musicie sie najpierw przystosować na co musicie chodzić i że se dacie rade , ale to już łatwizna. Mily mówił że bubble kupiła nika od jakiegoś chłopaka tu drobne sprostowanie ten chłopak miał na imie Edurardo czy coś w te manie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Co na niektórych szkoda mi słów - po co piszecie głupoty jeżeli nie macie pewności czy to prawda?
Bubble miała paru ownerów za czasów kiedy granie na jednym koncie przez więcej niż jedną osobę było dozwolone. W chwili wprowadzenia tej zasady pozostał tylko jeden owner. Kolejna sprawa - kiedy Bubble umarła NIE było cofki. Tak samo jak CipSoft/Gm'owie wcale nie likwidują jej konkurencji. Prawda jest taka, że wielu h-lvl nie przestrzega zasad i płacą za to wysoką cenę. A dlaczego Bubble nikt nie dał bana/nie usunął chara? Bo ona w przeciwieństwie do innych przestrzega zasad. Cachero może i jest dobry... 200 lvl w ciągu 2 lat... ja znam podobny przypadek i w dodatku to Polak... Seromontis na Hibernie ma największy lvl na serwerze (w tej chwili 152) i zrobił go w lekko ponad rok. Zadziwiające jest natomiast to, iż w chwili kiedy Articorz (drugi najwyższy lvl na tym serwerze) posiadał 100 lvl on mial 30... nie robi wrażenia? I ostatnia sprawa, jeżeli ktoś myśli, że kupno postaci na 100 lvl to pójście na łatwiznę to się myli. Wiele postaci sprzedanych na 100 lvl zamiast pnąć się do góry zaczęło spadać w dół. Dlaczego? Bo kupiły je osoby z małym doświadczeniem do gry w Tibię i nie myślcie, że jak się kupi 100 lvl to jest łatwo wcale nie. Jak wam źle idzie na low-lvl to na high będzie tak samo. To, że to napisałem nie zmienia faktu, że Bubble NIE kupiła postaci na 100 lvl. Mam nadzieję, iż trochę wyjaśniłem. Pozdrawiam Rothes
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() ![]() |
![]() Chyba nie kupila...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Stan: Na emeryturze
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() bubble jest dalej najlepsza ma 204 lvl a ty 202 sprawdzcie na www.tibia.com
|
![]() |
![]() |