Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-03-2005, 14:38   #81
Aried Wojtas
Użytkownik Forum

Aried Wojtas's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

to super
wreszcie jakis przedstawiciel płci męskiej

LP forever!!!!!!!
Aried Wojtas jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-03-2005, 14:39   #82
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny eeee?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gardło Sobie Podżynam Dibler
Ja tam nadzieję, że ten cały Cachero padnie AFK przez zlurowane Gs'y i sie skończy "Oh, jaki on mastah".

ja zato mam nadzieje że troche ci mózgu do łba naleci :/ czego się go czepiasz obraził cie noobie?
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2005, 08:04   #83
Mily Knight
Użytkownik Forum

Mily Knight's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK

Mily Knight ma numer GG 5000147
Domyślny On ma racje

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Zomos
Gratuluje Cacherowi 200 lvla , on sobie na to zasłuzył a nie jak ta bubble , podam wam powody dlaczego bubble niezasłuzyła :

1. Bubble kupiła te postać na 100 lvl
2. Kiedy bubble padnie to gm'y liżą jej tyłek i robią cofke serwera :/
3. Kiedys bubble zaliczyła haka to odrazu cofka serwera i wszystko ładnie pięknie ( dla bubbla bo ja wtedy straciłem 2 lvle przez tego bubblasa )

Jeżeli w to niewierzycie to możecie sprawdzić , ja wiem że bubble kupiła tego nika na 100 lvlu bo jak grałem kiedyś na arcani to właścicielem Bubbla był Brazylijczyk a nie jakiś Chińczyk.
Może i to brzmi zwariowanie co napisał Sir Zomos , ale bubble naprawde kupiła tego nika na 100 lvl , wcześniej właścicielem nika był jakiś chłopak a bubble poszła na łatwizne kupiła nika na 100 lvl niemusiała trenić ani nic nawet eq miała gotowy żyć nieumierać no ale przejdźmy do żeczy co do kwesti że bubble kupiła nika na 100 lvl to sie zgadzam w 100% natomiast do tego że kupiła od brazylijczyka to już niecałkiem :/ , a że gm'y jej liżą dupsko to też fakt
stary 26-03-2005, 08:08   #84
Sir Zomos
Użytkownik forum

Sir Zomos's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Sir Zomos ma numer GG 5000147 Adres Jabbera do Sir Zomos
Domyślny Wkońcu ktoś mnie słucha

Mówicie że jestem zazdrosny o lvl bubbla ?? o co ja mam być niby zazdrosny ?!?! o to że ona se poszła na łatwizne ?? wyyobraźcie se robienie nika od 1 lvl do 200 długo nie ?? a jak kupicie na 100 lvl to musicie sie najpierw przystosować na co musicie chodzić i że se dacie rade , ale to już łatwizna. Mily mówił że bubble kupiła nika od jakiegoś chłopaka tu drobne sprostowanie ten chłopak miał na imie Edurardo czy coś w te manie . A niektórzy mówią że bubble jest gmem to już jest bzdet :/ , ale gmy jej strasznie sie podlizują i wogóle wkurza mnie to ktoś sie stara a taki skośnooki se zrobi lvl z pomocą gmów ..... w życiu niezagram na Antice bo tam tylko Bubble dowodzi , niepodobasz sie bubble = niemasz życia.
Sir Zomos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2005, 08:31   #85
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Co na niektórych szkoda mi słów - po co piszecie głupoty jeżeli nie macie pewności czy to prawda?

Bubble miała paru ownerów za czasów kiedy granie na jednym koncie przez więcej niż jedną osobę było dozwolone. W chwili wprowadzenia tej zasady pozostał tylko jeden owner. Kolejna sprawa - kiedy Bubble umarła NIE było cofki. Tak samo jak CipSoft/Gm'owie wcale nie likwidują jej konkurencji. Prawda jest taka, że wielu h-lvl nie przestrzega zasad i płacą za to wysoką cenę. A dlaczego Bubble nikt nie dał bana/nie usunął chara? Bo ona w przeciwieństwie do innych przestrzega zasad.

Cachero może i jest dobry... 200 lvl w ciągu 2 lat... ja znam podobny przypadek i w dodatku to Polak... Seromontis na Hibernie ma największy lvl na serwerze (w tej chwili 152) i zrobił go w lekko ponad rok. Zadziwiające jest natomiast to, iż w chwili kiedy Articorz (drugi najwyższy lvl na tym serwerze) posiadał 100 lvl on mial 30... nie robi wrażenia?

I ostatnia sprawa, jeżeli ktoś myśli, że kupno postaci na 100 lvl to pójście na łatwiznę to się myli. Wiele postaci sprzedanych na 100 lvl zamiast pnąć się do góry zaczęło spadać w dół. Dlaczego? Bo kupiły je osoby z małym doświadczeniem do gry w Tibię i nie myślcie, że jak się kupi 100 lvl to jest łatwo wcale nie. Jak wam źle idzie na low-lvl to na high będzie tak samo. To, że to napisałem nie zmienia faktu, że Bubble NIE kupiła postaci na 100 lvl.

Mam nadzieję, iż trochę wyjaśniłem.

Pozdrawiam

Rothes

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2005, 08:32   #86
S1wy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Warszawa

S1wy ma numer GG 1642170 S1wy ma login Tlenu 1642170
Domyślny

Chyba nie kupila...
S1wy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-04-2005, 20:35   #87
Dark Mike
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
Dark Mike ma numer GG 1787513
Domyślny

bubble jest dalej najlepsza ma 204 lvl a ty 202 sprawdzcie na www.tibia.com
Dark Mike jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania