|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
|
![]() Czy ktos wie co sie dzieje z "tibia"?"polskimi swaitlowodami" bo nie dosc ze po nowym roku dostalem lagi jakos przelknalem, ale od paru dni zaczalem grac w tibie trybem mailowym (jedno pole jeden dzien) mam freezy po 5 minut zarz potem kick, normlanie kaszana nawet nie da sie runek robic.!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() To bardzo wkużające!!!!!!!!!
Masz tak samo jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lagi jak cholera!!!! Wydaje mi się, że ti nie jest wina tibii tylko naszych dostawców internetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Mam ten sam problem, ktory sie zaczol takze ponowym roku i mam rowniez swiatlowody. Co 10 min freez i kick
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Ludzie wy to macie problemy! Ja mam zwykłą stałkę TPSA 256 kb/s, czasem musi się "dzielić" na 2 kompy ale i tak BARDZO mało lagów i BARDZO mało kicków. Mam firewalla, ale widać ktoś go dobrze skonfigurował
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja pier## ty owoc to jednak jestes piep### baran, ja ciebie nie pytalem czy mam problem tylko o co innego.! a co do zwyklej tepsy to moj kumpel pogrywa na NEO i ma to samo, btw jak pinguje cala trase to lagi sie zaczynaja gdzes dalej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Ciekawa rozmowa
![]() ![]() Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Nekromanta czy ja ci ublizylem??? no walsnie wiec sie nie wcinaj z takimi tekstami, bo dla mnie owoc chcial byc madrzejszy niz realnie jest to po jaka cholere sie wypowaida, ze mam problem to wiem i dlatego napsialem na forum ale widze ze tu nie ma ludzi ktorzy wiedza wiecej odemnie nawet mysle... zreszta nie bede konczyl bo to sie mija z celem.!
P.S czytaj dokladnie moze zrozumiesz.! |
![]() |
![]() |