|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: 0,4m przed monitorem
|
![]() Witam wszystkich oglądających. Ps. jeśli ktoś ma ohote wkleic zdjęcia z Isary to sa mile widziane.
Ekipa: Raket of libertow 40 Knight skill's 7x\7x (x znaczy ze nie wiem) Frozen Nerull 25 Paladin skill's xx\xx Lael Qiron (Ja) 32 Paladin skill's 70\55 Pierwszy Gs. ![]() Wszyscy gotowi i na miejscach oczekuja Gs'a ![]() Witamy w skromnych progach. ![]() ![]() Bolt Frozena rani Gs'a ![]() Także czas na mnie ![]() ![]() Nasz bloker slabnie ![]() ![]() Ale za to Gs padnie ![]() ![]() Skromny podzial expa. ![]() I wyrażenie emocij ![]() ![]() Piekna skladanka dedykowana dla Pana Giant Spidera ![]() ![]() Good Bye. ![]() Gs hamie! ![]() Niestety mojego best hita nie bylo tylko to ![]() ![]() Pale się. Why? ![]() Znudzeni, zmęczeni i do domu pogonieni ![]() ![]() Ps. Loot marny 3 plate armory i 500-800gp nie wiem bloker mial kase.
"...to tylko gra, pamiętaj o tym..." Ostatnio edytowany przez Wilson - 27-03-2005 o 16:56. Powód: Edytuje gdyz mial to być tylko gs hunt ale zaczolem wklejać więcej screeno. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() jestem ciekaw który lvl miał bloker
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Fajnawe screenki ;] A jaki może był loot??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Boze pomysl zanim cos napiszesz. Palle chyba nie blokowali a knight mial 40 level. BTW fajne ss. More Plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziekuje Bardzo za miłe komentarze more plx
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Całkiem fajne screeny. Można jeszcze było zrobić zdjęcie z lootem, poza tym spoko.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas na wiecej screenów ode mnie przepraszam że w tytule jest "gs hunt na Isarze" ale nie wiedzialem ze bede wklejac tez inne ss.
Skromny Dragon hunt bardzo skromny. Ekipa Patriarch Michael 55 level elite knight skills xx\xx Lael Qiron 32 level Paladin skills 70\55 Bloker sie rozgrzewa ![]() ![]() No i podzial expa oczywiscie bloker wiecej ![]() ![]() Zmiana miejsca za dlugo oczekuje sie na resp ps. pożyczyłem najki od Patriarcha ![]() ![]() Skladaneczka. ![]() Wrescie ja trafilem mocnej z bolta ![]() ![]() I znowu Ja ranie draga ![]() Wymiana poglądów ![]() No i podział expa z kożyścią dla mnie ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() screeny calkiem fajne. Btw. tytul posta mozna zmienic edytujac.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2004
|
![]() Wypasne screeny ;] Ciekawe skilel /hity/lvl ale.. mam jedno ale.. dupny mlvl ;/ ja na 29 mam 14 i nie duzo do 15 bo tylko 39%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() nice ss
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Tibia/Isara
![]() |
![]() Na początku Gski :
![]() [IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y80/Strubing/Gsy/Gsy0002.jpg[/IMG ![]() Drag z kumpela : ![]() Advence na misiu ![]() ![]() I mój normal exp (hmm nienajlepszy :/) : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() Spoko Sski, miło widzieć tak liczne grono z Isary. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |