|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
Pokaż wyniki sondy: Czy ten post..... | |||
Pomogl wam zrozumiec swoje bledy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 37.50% |
mial dobra tresc |
72 | 52.94% |
pokazal wam ze to ja jestem wielki noob |
28 | 20.59% |
olaliscie na calego? |
17 | 12.50% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands
Świat: aeon
Poziom: 666
|
![]() Mi sie zdaje ze ty myslisz ze wszyscy sa n00bamk tylko ty 1 nie. Na harmoni bartucar jeden z lepszych knightow high lvli pisze utevo lux ""god bring me light to wedlug ciebie tez jest noob?! I jesli ktso zamiast tego cholernego plS powie plX to tez n00b?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Wszechwiedzący:
1. Tylko mnie w****iłeś ![]() ![]() 2. Zastanawiam sie jaki ptak sra na własne gniazdo, a czyści cudze 3. Skąd możesz wiedziec ile my widzieliśmy ? 4. Jak ci sie nie podoba że mowie utevo lux ''''god gives me the light to skończ z tibią 5.Sam podałeś definicje ze noob utrzymuje ze sam nim nie jest i mowi, że to my nim jesteśmy. Zauważ ze sam tak zrobiłeś i bze "widziałeś wiecej od nas i wszyscy są źli a ty lepszy". 6.(2.) ZASTANAWIAM SIE JAKI PTAK SRA NA WŁASNE GNIAZDO A CZYŚCI CUDZE! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nordin Frostbane - 27-02-2005 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() ...myślę , ze ten post skloni niektórych do zastanowienia sie nad tym co robia.Zgadzam sie z tobą w zupełności-polacy to nOOby i większych nie ma.
Zabierają ci potforki: Aried Wojtas(JA) : plz,mine NOOB:what??co?? Aried Wojtas: proszę , zostaw,trenuję NOOB:nie jep,jep,prask,prask u see a dead dwarf... normalnie mnie krew zalewa przyznaję sie ze post extra-niektóre z tych zeczy ja sam robilem.dzięki-uniknę tych blędów na przyszłosc. Mój qmpel do mnie:ale ty jestes nOOb ;] Ja:czemu ON:bo tak On:exura"""""""danm,heal me god""""""(NAPRAWDE TAK BYLO!!!!) ![]() hehehehe dobre wielkie GZ jeszcze raz
![]() |
#186 |
Guest
|
![]() mi tez przeszla mysl "połączyć polaków" ale jak przeczytalem komentaze to mysle ze maja racje to demny pomysl.
"gdybysmy" tak zrobili to co by nam to dalo??... chodzilismy by razem rozwalali wszystkich na okolo tylko polakow nie... Napewno by: 1. mogla by powstac partyzantka ktora by wyeliminowala wszystkich polakow (zlorzona ze wszystkich ludzi poza polakami). i to by nie mjalo sensu bo gra jest stworzona w inny cel ale chyba nie poto zeby zwiekszac konflikty.A napewno my bysmy mjeli szpiegow w szeregach. 2. gdybysmy wygrali to wtedy co bysmy robili toczyli wojny miedzy soba?? albo characz dla innych. ![]() sry za bledy ortograficzne i ze sie nie sprerzylem z budowa komentarza... ;[ ale z drugiej strony w wielu punktach masz racje... ![]() moze i w paru punktach zgadzaja sie ze mna np. kradne potwory... itp. ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja jestem za jednoczeniem Polaków, i chciał bym żeby polacy opanowali Iridię
Z kolegami wymyśliliśmy pomysł żeby ten serwer opanować i zrobić swoje rody było by spox gdyby się szło na hunty w grupce np. Szymek of Night Raven, Michał of Night Raven, Wojo of Night Raven, Maro of Night Raven (wymieniam oczywiscie moich kolegow ktoryz moye beda sie tak nayzwac. Jak uwazacie? Fajnie no nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() Co prawda gram dopiero 4 miesiące ale naprawde typowe nOOby które tutaj opisales bardzo mnie irytoja mam nadzieje ze po tym poscie niektorzy chodz troche sie zmienia ale mam pare zastrzezen to nie prawda ze to cale forum to kupa gowna gdyby tak bylo to bys tu nie pisal
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]() Powiedzieć wam co to a raczej kto to jest noob?
NAJWIĘKSZYM NOOBEM JEST BRAZOL(gram na Julerze) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Niestety, tibia jest darmową grą sieciową, więc nooby zawsze były, są i będą.
Mnie najbardziej wnerwiają ludzie którzy idą za tobą na potworki, kiedy respa starzcza ledwie dla jednej osoby. Ide sobie np. na roty czy dwarfy a tu jakiś kolo idzie za mną. Rotów i dwarfów jest tam po 8, czasem 10, ale koleś oczywiście musi sie wp*** na respa, chyba tylko po to, by mi przykrość zrobić. Najczęściej wtedy sobie szukam innego respa, tyle, że takie nooby to najczęściej zawracają za mną, bo sie peniają "takich silnych potworków" na solo wziąć. No comments. Najlepsze jest jednak to: ja: <biję potworka> n00b: <przychodzi i mi "pomaga"> ja: mine ja: mine! ja: you understand? n00b: fuck u noob! albo: ja: <zabiłem potworka> n00b: <przychodzi i kradnie loota> ja: thief n00b: haha ja: noob n00b: fuck you! Ostatnio mi ktoś 8gp z orka ukradł! To już jest paranoja! Wkurzają mnie też ludzie, którzy cie molestują o oddanie im rzeczy, gdy ty je uczciwie znalazłeś w ich ciałach. Mi jeszcze nikt (oprócz moich kolegów) rzadnej rzeczy nie oddał, a ja nikogo za to nie zabijam. Jak znalazł, to znalazł. Jego prawo zatrzymać. No i bardzo wnerwia mnie zabijanie za to, że ktoś ma mało hp! Raz mnie dorwał gdzieś mino archer (a mam 12 level) no i po bohaterskiej walce oboje mieliśmy czerowne hp, na szczęście archera dobiła jakaś grupa kilku kolesi (być może na hunta szli). Dopiero wtedy zauwarzyłem jakąś kobietę która wcześniej obserwowała walkę. Miałem ok 50 hp. Palnęła mnie 2 razy z hmmów. Nie wiem po co, bo niby co może wypaść z 12 levelowca? Ja zgubiłem plecak z samym żarciem (mało tego było, bo większość zjadłem by zregenerować siły po walce). A NAJBARDZIE WK*** MNIE TO, ŻE WIĘKSZOŚĆ WYŻEJ WYMIENIONYCH LUDZI TO POLACY. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ehhh ty sobie możesz tak normalnie dać takie coś do ludzi ????? bo ja bym się wstydził dać to przed tysiocami (czymniej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() newbie(lub noobie, zależy jaki kraj)- gracz, który nic nie wie, ale się przyznaje i darzy do poprawy ehhh nie wydaje mi sie bo to zalerzy może i od takej czy innej achmosfery jego panistwa itd itp ale każdy ma rozum i to zalerzy od jego osoby czy jest zły głupi czy dobry ![]() ![]() nOOb- Polak, Brazylijczyk, Hiszpan, zaczyna grac pierwszy dzień, ktoś do ![]() szwedzi tam oszukujom swym kochanym logainem i jak do szweduw muwisz you heave frend gm ??? a oni no tak by ci powiedzieli i tylko temu gm podlizuja sie żeby wyczyścić polaków z tibi ![]() polak nie całkiem jest noobem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() Ludzie mają kompleksy - nOOb'a się NIE definiuje !
On po prostu jest ^^ |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up up
Wiesz... kiedyś byłem miły w tibii. Ropowałem ludzi za darmo, oddawałem rzeczy z ciał, pomagałem jak kogoś minotaur gonił na rooku przez całe podziemia, niezabijałem nikogo tylko dla tego, że ma 8 level czy czerwone życie. Pomagałem pewnej ciamajdzie co z rooka wychodzi już miesiąc i jeszcze nie wyszła. (nicka nie podam, bo niechcę mu wstydu robić) Wciąż pomagam mu przez msg jak mnie o coś pyta... Wlazłem raz gdzieś do dziury, ale zapomniałem liny. Gość do mnie podszedł, i mówi że mnie ropnie. Za 20 gp. Zginąłem kiedyś w podziemiach. Jednego *******onego gp nie zostawili. Gonią mnie dwarf soldiery (na mainie). Jakiś koleś koło mnie szedł i zamiast pomuc to mnie tylko blokował żeby mnie soldki szybciej zabiły, bo chciał moje rzeczy jak najszybciej. Ide sobie przez las na czerwonym życiu, bo byłem świerzo po walce z mocnym potworem. Ktoś mnie załatwił dla jajec z hmm'a. Po tym wszystkim, przestałem być taką dupą wołową co wszystkim pomaga, a nikt jej się nie odwdzięcza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Wcale nie byłeś dupą wołową tylko zwykłym, miłym graczem. Ja zawsze prubóje pomóc i też padłem wiele razy przez czyjeś chamstwo. Ale nie będe taki sam jak te nooby. Lepiej dawać dobry przykład niż pokazywać innym jak to jest, gdy się trafi na nooba. Uśmiech rodzi uśmiech, a przemoc rodzi przemoc.
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A co poradzisz na takich graczy, co mu oddajesz rzeczy a on niedość, że nie podziękuje to jeszcze cie zwyzywa, że połowe ukradłeś? (pewno ktoś ograbił wcześniej te zwłoki tylko mu capa nie starczyło) @topic Napisałeś, że taki co się pyta gdzie ekspić, jakie czary kupić, itp to noob, a to ne prawda. Noob to taki co nic nie wie o grze, jest chamski ale nie da sobie nic wytłumaczyć, a taki co się pyta to newbie. Jak tobie przeszkadza, że ktos niepotrafi sam do wszystkiego dojść to ok, ale jak mnie sie jakiś newbie pyta o coś (o ile nie zaczyna byc wkurzający) to mu zwykle odpowiadam (chyba, że nie mam akurat czasu). Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 06-04-2005 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Sory ze pisze juz dawno po czasie ale przeczytalem poraz 3 chyba ten tekst i mnie tknelo. Nie gram dlugo w tibie ale nie trzeba grac dlugo zeby rozpoznac kto jest dobry i zna sie a kto jest zwyklym frajerem.
[quote=Mateusz_"Gracz, któy mówi PLX" - Plx jest to skrót o please, a jak wiadomo większości ludziom na tym forum, jest to zwrot grzecznościowy.[/QUOTE] Jesli chodzi o "plx" to zgadzam sie z wszechstronnym. Nie wiadomo co to znaczy jest "plz" "pls" i to sie trzyma to tak to sie wymawia ale plx? No wymow se to "plix" przeciez to jest totalne lamerstwo a ludzie tego nie widza tylko zaraz pisza bo kumpel zalapal. Gralem rok w Counter-strike. Te gry sie roznia bardzo od siebie ale ludzie sie nie roznia. I powiem wam szczerze. W tibie gra tyle idio** deb** i skur**** ze to jest masakra. Po prostu starczy stanac pod dp w ab czy obojetnie gdzie i gdyby w tibi byl glos to uszy by mi zwiednely do reszty. To samo na kanale "trade". Ludzie sie chwala lvl i mlvl a gow** to kogos obchodzi ale niee on musi sie pochwalic. Zlodziejstwo jest okropne chyba wieksze niz w zyciu prawdziwym. W CS nie ma miejsca na takie rzeczy bo jest admin ktory kontroluje przebieg i banuje itd. W tibi nie widzialem ani razu GM na prawde ANI RAZU. Ktos mi powie ze jestem noob h*j i wogole sie nie znam a CS to jest calkiem co innego. I znowu go**o prawda!!! W CS tez jest wielu graczy n00bow ale nie ma ich tylu. Tibia jest tak masowa ze az za bardzo. 1/2 graczy czituje na calej linii. W Cs nie ma miejsca na czity - albo wykryje CD albo gracze sami stwierdza. W CS ludzie pisza na tematz do rzeczy nie kloca sie kto lepszy a kto noob. Po prostu zajmuja sie gra a w tibii 3/4 graczy zamiast grac to gada jaki on jest pr0 i ze inni to mu moga s**c. Ten post powsta pod wplywem naglego impulsu. Bledow mam nadzieje nie ma. Nie spodziewam sie komentarzy a jak juz beda to pewnie bede objechany bo znajdzie sie kilku pr0. Jesli juz bedziecie komentowac to prosze: albo do rzeczy albo w ogole.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Literowek pare zrobiles
![]() Co do "plx" to wedlug mnie ktos kiedys piszac "plz" albo "pls" nacisnal "x" i n00by to zauwazyly i pewnie uznaly, ze to jest na czasie czy cos w tym stylu i tak to sie rosprzestrzenilo w blyskawicznym tempie ![]() ![]() A co do calego plugastwa tibii nie warto sie rozpisywac, bo mozna byloby zrobic posta na pare stron A4 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Kazdego wkurza ale nikt nie patrzy co moze u siebie poprawic
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Lokacja: Łapy
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Wszechstronny odwaliłeś kawał dobrej roboty !! popieram to co napisałeś!...lecz prawdziwych NooObow to i tak nie zmieni =/ ehh niestety takie społeczeństwo...pozdro!
|
![]() |
![]() |