|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() Moim zdaniem i po obserwacji ktora przeprowadzam odkąd powstaja nowe światy jest coraz mniej hmm do kupienia,,,,powód początkujący zamiast wybrać julere lub inny world robia na nowym świecie chara,, to jest dobijające że przez 3 dni grania 6 godzinnego kupiłem jeden bp hmm za 1.1k ceny są oszałamiające po 1.4k ,, nie wiem czy tak jest na inncyh swiatach ale wiem jedno POTRZEBNI NAM POCZĄTKUJĄCY KTÓRZY ROBIĄ HMM
przykłady 19:34 Mike Flame: Buying Bp HMM I Pay 1.2K Msg Me Fast Plx 19:14 Pit Kornes: I sell v-shield, skull staff/buy all bp of hmm Msg Me Buying 2 Bp HMM I Pay 2.5K for Both Bp Msg Me Fast Plx 19:18 Kif Asco: BUY 70 Bps hmmm/// 18:18 Druida do Master: I buy All Bps oF Hmm ...Msg me Pls 19:19 Pedrogigante: BUYING BP OF UH/HMM 19:37 Tar-Toudi: buy all hmm ta lista jest bardzo długa nie wiem czy na wszystkich światach tak jest ale przez te nowe światy aby kłopoty są moim zdaniem..... ![]()
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Jak ci niepasuje to niegraj a chcialo bycisie czekac w kolejce prze 4 godz.? i jestes 509 i czekasz?? poto nowe swiaty a jak sa problemy to trudno coś za cos a jak ci sie podoba z HMM to zostań sorciem i se rub
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() nie ma w tym nic dziwnego, im swiat starszy tym ceny eq ida w dol bo maleje zapotrzebowanie, a run w gore bo rosnie. to jest proste jak budowa cepa i tego nie zmienisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Nowe światy nie są takie złe jak grasz prawie od samego początku, bo jeśli ci dobrze pójdzie to możesz kontrolować pewne wydarzenia, z racji twojego jednego z najwyższych lvli
![]() Jak sobie kupie PACCa to zaczekam na nowy serv i będe wymiatał ![]() A ceny? na normalne ceny trzeba będzie zaczekać ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() no mogłbybyc te nowe światy ale to że są powodem lagow i kicków to jest naprawdde wkurzające napewno wiele osób w tym ja zginęło przez lagi w ostatnim tygodniu .... no comments
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Rzeczywiscie. U mnie (trimera) tez od jakiegos czasu rosna ceny hmm. Z moich obserwacji cena 1.1k to juz norma. A ludzie coraz czesciej sprzedaja hmm po 1.2k+. Mi to nie przeszdaza bo ja sorc, ba nawet mi to pasuje bo od zrobienia przezemnie bp hmm nie minelo pol sekundy a juz mialem kupca. Chociaz moge wiecej zarobic ( tez sprzedaje po wiecej niz 1k). Hehe, oby tak dalej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: B-wo City
![]() |
![]() A tak wogóle to kiedy będom nowe światy?? Bo już miały być dawno a Pacc mi sie marnuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 9
Skille: 64
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() ja już tak czekam na ten nowy świat bo mamy robic gildie nan im ale coś nie dzie, czekam juz tydzien :/ wie ktoś kiedy one wkońcu będą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() @Shins
Ehh... Ten temat był juz poruszany ze 99999 razy. Możliwe że już jutro otworzą serwery. Przynajmniej takie mam informacje ![]() @Topic To zależy od ilości sorków i druidów na serwerze. Jak grałem na iridi to sprzedawali bp hmm nawet za 900 gp. A raczej im starszy server tym drożej bo jest węcej osób chcących kupić np. hmm i sorkowie chcąc sie wzbogacić dają wyższą cenę. Ale to chyba logiczne. ![]()
Wróciłem do Tibii z nudów... GREEN DAY R0X !! Ostatnio edytowany przez Jeremiasz Pachwina - 26-03-2005 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Witcher
|
![]() Najlepiej jest mieć swojego druida, sorca. Przynajmniej ja tak mam, że co jakiś czas odechciewa mi się expić i trenić mojego knighta i wtedy aby mi się PACC nie marnował zrobiłem sobie druidka, wbiłem mu 20 lvl i kupiłem promocję. Gdy mam taką "przerwe" to odpalam druidka i wypałniam swoje zapotrzebowanie na runki. Oczywiście wszystko na legalu .. macro sux !
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Lol. Stary, nie ma swiata na ktorym nikt by nie chcial kupowac HMMow, a sprzedawcow brakuje. Dlaczego? Nie oplaca sie robic HMM. UHy to 30 many wiecej a roznica 1.5k. Podobnie jest z SD czy GFB. Nowe swiaty zmniejszaja lagi, nie ma wielkich kolejek, no i... powieksza sie liczba graczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() niby magowie zwiększają ceny hmm . Przecież im się to nie opłaca bo w końcu zaczną expić przy użyciu hmm.Powodem wzrostu cen jest coraz większe zapotrzebowanie więc ci co kupują sami są gotowi zapłacić wyższa cenę żeby expić zamiast stać pod depo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() skad masz te informacje o wychodzeniu nowych servów?? jak nie chcesz pisac na forum to chociaz skontaktuj sie ze mna na gg5106083 prosba wielka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() Kiedy beda nowe swiaty jest juz 3 lipca.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() Cytuj:
bo graczy nie przybywa az tak wielu. kolejki byly przez m,c wlasnie , i wez pod uwage ze serwy sa zapelnione tykllko dlatego ze ludzie robia sobnie mc chary zeby zaopatrzyc sie w runki bo na niektorych serwerach porpostu innaczej sie nie da np na hiberni kupic bp uh za 2,7 k jest problem z regoly klrzycza po 3 k za bp . spedzam czasami dlugioe godziny na poszukiwaniu uhow..i to nie jest zabawewne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Zeby magom oplacalo sie robic HMM, ich cena musi wzrosnac przynajmniej do 2k. Wiem glupie, ale coz poradzic. Liczy sie czas, a ja to widze tak.
Mag (dajmy na to 60+lvl) placi 2k za HMM. Mag (dajmy na to 11lvl) sprzedaje plecak za 2k, biegnie szybciutko do sklepow z runkami po manosy, robi nastepny i calal operacje zapentla. Mag na 60 lvlku jest szczesliwy, bo ma HMM, mag na 11lvlu tez jest szczesliwy, bo mu m lvl rosnie.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() na securze tez ceny wariuja.aktualne ceny to:
bp uhów: 2.5k bp hmmów: 1.2k-1.4k bp explo: 3.5k bp sd: 4.5k n/c Jak tak dalej bedzie to sie zapowaiada katastrofa
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |