Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-02-2004, 11:27   #1
Dejvo
Guest

Domyślny Hufrurrfv - poznałem go...

Założyłem sobie kilka dni temu postać na Eterni: Dejvo ... chchiałem się troche pobawić i pograć... ale teraz jestem w Warszawie na feriach i komp jest u siostry baaardzo wolny zaliczyłem już 1 deada przez to, no ale mniejszaa z tym...

dziś po zdobyciu 5 lvlu na ratach chciałem iść na ryneczek popatrzeć co fajnego na sprzedaż lub do kupna... nagle jakiś kolo odzywa się i pyta czy jestem z polski... mówie, że tak... coś tam napisał cze... i nagle jakiś typ o nicku Hufrurrfv zaczął spamować: Dejvo is thief, f**ek... poaptrzyłem - 13 lvl - był w jakiejś gildii rookowej i mówie shut up, why...? dalej spamuje... aż w końcu mówi: mine 2 char Drzeva (jakoś tak...)... napisałem hahahah, shut up... on dalej spam i spam... totalnie się zdziwiłem... dostałem kicka... zalogowałem się i on zaczął rozmawiać z jakimś typem po polsku... dałem pryvatną i się pytam czemu pisze, że jestem THIEF... a on mi mówi, że ma 2 postać na Ruberze.... no fajnie, że ma ale mówie, że tam nigdy nie grałem, on no tak ale masz nick Dejvo,a ja mam Drzeva i zwaliłeś nick od mojego! ^_^ zamurowało mnie... powiedziałem papa i zakończyłem tom rozmowe... wnioskuje z tego, że jest frajerem i uważa się za pana rookardu, gość jest przewrażliwiony i to mocno... ehh szkoda, że polak...
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-02-2004, 12:06   #2
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

Niestety duzo jest takich polakow w Tibi...
Niestety coraz wiecej...

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2004, 13:32   #3
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Lol jak wchodzilem do tego tematu to sie zastanawialem 'kto to jest ten hurfurv czy jakmu tam' a ze nie znam sie zbytnio na 'swiatowej scenie' tibii to myslalem ze to jakis slynny gosciu(jak ten caly Sunrise czy ktos...A wlasnie kto to byl ten Arieswar?) a tu cos jak w tym dziale co modkowie usuneli czyli 'PK'...
stary 17-02-2004, 17:05   #4
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Przez takich idiotow wstyd sie przyznać że sie jest polakiem. Może kiedyś wyjdzie na main to go spowrotem do niego wyslesz -D
Oxygane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2004, 18:08   #5
Sephiroth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2003

Domyślny

Myślisz że jak ma 13 lvl na rooku to kiedykolwiek wyjdzie? Ale jakby mu udowodnić insulting to może by się udało namówić senior GMa żeby jego inne postacie odsłonił... chociaż wątpię.
Sephiroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2004, 20:02   #6
Spiegol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003

Spiegol ma numer GG 1225840
Domyślny

No mój kumpel też miał taką sytuację! Zrobił sobie nick Asterix tak jak w tej bajce. A na Lunarze (bo tam gramy) jakiś koleś miał wcześniej nick Artenix! No i ten Artenix zawołał kumpli i zaczeli lać mojego kumpla za to że niby ściągnął z niego nick! Co za dekle! Całe szczęście cała ta sytuacja miała miesce w Ab'dendriel i mój kumpel zdążył nawiać do depo!
Spiegol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2004, 20:25   #7
Haker
Użytkownik Forum

Haker's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
Haker ma numer GG 84729764
Domyślny O boshe

Taa coraz częściej tak bywa.

Miałek kiedyś taką sytuację :
Jestem sobie na rooku, i koles mofi ze mam mu pomuc bo chce uzbierac na mace (polak ofkors, tylko polakom pomagam) no i tak w 2 sie zakolegowaliśmy. Na 3 dzien koles pisze do mnie ze biera na luk i chce zebym mu pomógł. Mofie: OK. Uzbieraliśmy na luk. Potem jeszcze na 90 strzał. Kupiliśmy, i na następny dzień koleś mofi :Kup mi jeszcze 90 strzał, prosze bo mi sie skonczyły. No to ja mu na to ze nie mam juz czasu i ze dosyc mu pomoglem. A on na to: Ty H*** JE**** ... itp. itd.

Więc jaki wniosek? Dasz polakowi palec a użre cie koło zamej szyi!

I jaki z tego morał?
Nie pij koli bo ci trampki w dziure wpadną
stary 18-02-2004, 18:33   #8
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Domyślny

Ales nabil posta Manowar...
Ciekawe-na Lunarze jest Artenix (i Asterix a na Eterni jest ARTEMIX...Nawiasem, o ile mi wiadomo to drugim chara tego artemixa jest fenixpl a to chyba jeden z forumowiczow nie?
stary 18-02-2004, 18:41   #9
Manowar
Użytkownik forum

Domyślny

"Ales nabil posta Manowar... " nie fajne to było sorry ale nie mam za dużego pojęcia o zasadch formu bo siedze na nim od wczoraj chyba 11 w nocy i na dodatek nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tym Q , w regulaminie to quest spoiling tylko to tu chyba nie pasuje, ale coż,

p.s. o opcji poprawiania posta dowiedziałem sie potem (przeglądając regulamin)
p.s. 2 po jakim czasie schodzi upomnienie??

Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria
"PKK, Thiefkilling... yeeaaaah"
Manowar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2004, 18:44   #10
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Domyślny

Upomnienie zdejmuja ci modkowie nie po uplywie jakiegos czasu ale gdy uznaja ze sie czegos nauczyles i zdejma go w swej bezgranicznej laskawosci Takie sa moje informacje
Sorry jak zabrzmialo niegrzecznie...Mi nawet nie chodzilo o to ze napisales 2 posty pod soba tylko o to ze napisales posta 'moral nie jest taki tylko taki' a to podpada pod punkt regulaminu zeby nie pisac glupot... PSIEPLAAASIAAAAM!!!!!!!!!
stary 21-02-2004, 16:30   #11
Chomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Domyślny

mój qmpel ma postać o nick Atompl ale jest też koleś o nicku Atomopl i mojego kumpla przez pomyłkę oskarżano że jest thiefem
Chomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2004, 16:43   #12
Bryss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 11 2003

Domyślny

Ale miales przygode czy to wogle warto pisac cos takiego na forum
Bryss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2004, 17:27   #13
ziomalek15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2003
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Amera
Poziom: 86
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Chomik
mój qmpel ma postać o nick Atompl ale jest też koleś o nicku Atomopl i mojego kumpla przez pomyłkę oskarżano że jest thiefem
HYHYHYHY o kurde sorry, ale myślałem że wytarzam sie ze śmiechu
Co a przygoda!! HO HO HO
Kurde po tym poście zeczywiście zawiało obcością trampków. No ale podzielić z innymi sie mogłeś 8)
Kurde jaki ja madry, dobra kończe bo sie za bardzo sobą chwale. hehe

A morał jest taki: Nie chlapaj po wodzi bo sie ochlapiesz uahuahu
Muj kumpel naprzykład powinien dostać cś od cipuw
uratował zycie mnustwu osobom jak ich na mainie szczury biły a ci mnieli lagi i w bezruchu stali (on to sie o polakuw chociaz trozczy i szybko im zabija te szczury, a oni w dodatku go biją) ah ci polacy
ziomalek15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2004, 17:35   #14
Keb
Zbanowany

Data dołączenia: 16 11 2003

Wyślij wiadomość przez ICQ do Keb Keb ma numer GG 2066479
Domyślny

Ehh...... Niestety polacy (ci thiefy itp)są trochę pobici.
dzisiaj wysłaąłme sobie baga z kazo do venorei poszedłem tam.
Z venorskiego depo zacząłem tachać do sklepu, a tu jakiś 8 lvl zacapał mi tego baga(był wart jakieś 3k z 1 godzinego huntu na dwary guardy). Powiedziałem, ze ma rooka i takie bajery, ale chyba sie nie przejął, bo to raczej była jego postać do thiefowania; tylko czyja?
Keb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania