![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Juz od dawna papiez przygotowywal nas na swoja smierc.
W 2002 roku byla jego ostatnia pielgrzymka ;/ Duzo przezyl ten czlowiek. Smutno ze odszedl jeden z najwiekszych autorytetow polski. Jeszcze do niedawna bylo wiecej rozpoznawalnych ludzi z polski. Cz.Milosz,L.Walesa i oczywiscie Papiez.Te trzy osobistosci byly wszedzie rozpoznawalne, na calym swiecie.Dzis z tych trzech pozostal tylko L.Walesa. Oczywiscie mamy Jeszcze wiele innych osobistosci z polski np.Adam Malysz ale ja wymienilem te "starszego" pokolenia ;/ ['][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] POZDRO ;/
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Wrocil do Ojca i juz nie cierpi niech zpoczywa w spokoju .
|
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() Papież z pewnością był wielkim autorytetem, ale Bóg go też potrzebował. Właśnie modliłem się w kościele kiedy Ojciec Święty zmarł...
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Gdzieś napewno
Stan: Niegrający
|
![]() To jest .... straszne
![]() Odszedł tak wielki człowiek... nasz rodak .... czemu On a nie ja ! ![]()
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() To najwiekrza strata mam nadzieje ze Jest Mu teraz Dobrze przy Bogu postarajmy sie o nim pamietac tak aby nigdy od nas nieodszedł
|
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy wczoraj wieczorem zobaczyłm wiadomość o śmierci coś we mnie staneło i rozpłakałem sie jak małe dziecko... Poponuję aby jutro o godzinie 21.37 wszyscy opuścili servery tibia chociaż na minute... |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Umarł człowiek niosący za soa pokój[*][*]
Niech każdy na tibi ubierze sie na czarno!!
#108 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Kiedy zobaczyłem zdjęcie papieża w TV i nagłówek na czarnobiałym tle "Jan Paweł II nie żyje." to coś się we mnie stało. Kręciło mi sięw głowie, dostałem troche astmy i bym sie rozplakal jak bóbr. Szkoda, ale przynajmniej nie będzie się męczył...
|
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Green Elf Forest
|
![]() taki Papież trafia sie raz na 264.... teraz mamy wielka pustke, ale na zawsze go zapamietamy.... Jego, jego mysli, jego słowa.... ten człowiek bedzię pamietany na wieki, a my mamy zaszczyt żyć w takich czasach, w których ta osoba żyła... wszyscy zapalmy śiweczki Karolowi Wojtyle
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() Niech spoczywa w pokoju, po tym jak wiele zrobił dla tego świata.[*]
|
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z pewnosia Jezus przyjął Go do siebie.
Osobiscie nie myslalem, ze ten dzien kiedys przyjdzie ![]() Byl to dlugi pontyfikat, ktory zmienil losy swiata za sprawa osoby ktora go wiodla. Odszedl od nas czlowiek, ktory niosl kazdemu pomoc, pokoj i milosc. Pojawial sie wszedzie tam gdzie cierpieli ludzie, w miejscach o ktorych swiat zapomnial, za sprawa Jego pielgrzymek swiat zobaczyl problemy o ktorych zapomial. Badzmy Mu za to wdzieczni, za to co zrobil dla nas i dla swiata. Dokonczmy to co On rozpoczął. Oby zostal w naszej pamieci az do czasu kiedy my bedziemy mieli okazje spotkac sie z Bogiem i Nim w leprzym swiecie. Amen. [*]
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() [*]
Na Elysii wczoraj była akcja "Black all" w AB Każdy gracz musiał mieć czarny outfit jeśli tego nie było ...+... Pod dp leżało pełno zapalonych pochodni. Ponoć był jakiś najazd na Carlin
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() 1920-2005 lecz w naszej pamieci na wieki
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Dzitzy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 197
Skille: 18/27
Poziom mag.: 76
|
![]() Wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie...
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Niestety, odszedł od nas Wielki Polak (może nawet największy). Szkoda, że się tak stało, ale już tego nie odwrócimy. Miejmy go zawsze w swym sercu.
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Papież umarł i oddał się w ręce maryji teraz patrzy na nas z góry więc starajmy się go nie zawieść naszym zachowaniem (ja nie gram w tibie już od 5 dni mysle że nie wypada wy też niepowinniście :....([*][*]
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ta piesn pasuje tez na teraz "Odszedl Pasterz nasz..."
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() ['] ['] ['] [']
|
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Nie wiem czemu tak sie stalo...Papież powiniem żyć wiecznie zrobil za duzo dla ludnosci pokuj jego duszy[*]
#120 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
![]() |
![]() Módlmy się za duszę Ojca Świętego, chociaż jest już w niebie zawsze będzie z nami[*]
|
![]() |