|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Temat z prosba do modów. Adminów o zweryfikowanie działu "Zdjęcia" ponieważ teraz co 2 temat to keyloger...n/c może jakieś coś (nie wiem czy da sie to zrobić, nie jestem dobry programer
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm... trzeba myslec o zabezpieczeniu... zawsze
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Kumpel informatyk mowi, ze analizuja tekst jaki piszesz. Ale jak wpisujemy acc i pass to zakryte gwiazdkami jest przeciez
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() jezeli wchodzicie w dzial zdjecia i do jakiegos tematu a tam nie ma zdjecia tylko jakis link to sie upewnijcie ze to nie keyloger
np czasem sa linki costamcostam.jpg a jak klikniecie wlasciwosic to widac ze nie ma koncowki *jpg tylko *scr to keyloger po drugie jesli widzice link to poczekajcie na komentarz innej osoby(doswiadczonej etc) takze tak to jest jak sie klika w nieznane linki |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() link z keyloggerem:
http://www.onet.pl]www.republika.pl/keyloggershack*****[/url] ... to jest keylogger ? ....hmmmm Co do pana co miał hacki: Następnym razem proszę o sprawdzanie linku przez najechanie na niego i na dole przeglądarki pojawi się LINK (prawdziwy) i jeśli bedzie podobny jak ten: republika.pl/bojawiem to jest to keylogger a raczej kolejny owadzik zatwierdzany do plagi keyloggeró na tym forum, dawany przez tą samą osobę. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Up
Taaa, najbardziej lubie... 2 Post: To keylogger! Nie wchodzić! 3 Post: Ty **** i *** co ty **** nam tu **** dajesz. 4 Post: j/w 5 Post: j/w Itd, kółko macieja, *sigh* i Co to daje? Ano nic, tylko kumuluje zbędne posty. Raport, and stfu. Pozatym jak ktoś się dał złapać, to niech uważa, ostatnio są Ci...jak wy to mówicie hackerzy coraz bezczelniejsi, i ewidentnie (de)ewolują do takliego stopnia, że trzeba być Dryb'em, żeby dać się złapać, no...może tak nie jest? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 06-04-2005 o 21:22. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
To Twoj kolega malo wie. Na keyloggerach o ile pamietam tylko dane które sa robione przez KOPIUJ/WKLEJ sa nie widoczne... chociaz w tych nowszych to kto wie... co do tematu... jak sa podane linki... nie wchodz... ja nie wchodze i hacka nie mialem... ogladaj tylko te co sa wklejone do tematu. I tyle ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Hmm, czyli jak zapamietam acc i pass to na starych keyloggach nie bedzie nic, niee?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() a ja mam pytanie jaki antivirus najlepiej zabezpieczy przed keyloggerami . Panda titanium antivirus 2005 czy norton 2004 z wysztskimi aktualizjacjami czy może lepiej mks?
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
A nie wchodzić gdzie popadnie. Tym bardziej na ****** albo */ ...
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 06-04-2005 o 22:33. Powód: O boze... Za duzo dzis wypilem. Bledy robie... |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Praktycznie zaden antyvir nie jest w stanie wykryc keyloggera. Do keyloggerów sluzy Ad-Aware. Mozna go sciagnac ze strony www.download.com wpisujac w search " Ad-Aware ". Poszukaj tutaj na forum czegos o keyloggerach tego jest bardzo duzo... i w niektórych tematach podanych jest wiecej programów.
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() off topic: Gonzo jak piszesz powód to chociaż napisz Boże normalnie jesteś chyba katolikiem
@on topic ja na żadne linki nie wchodze tylko te zaufane albo jak dobry znajomy poda p.s dzisiaj na Harmonii 4 gości podawało mi linki z keyloggerami " www.nie pamiętamnazwy.coś tam free screen shot's with bubble( 204) and cachero" jak napisałem jednemu gościowi "fuck you noob" to on do mnie " you are noob" :/ i jak tu nie paść ze śmiechu bądź ludzkiej głupoty p.s2 linka nie podałem bo by się moderatorom nie spodobało ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Chyba, że będziesz zapamiętane dane wprowadzał używając jakichś telepatycznych zdolności :/ Keylogger zapamiętuje przyciski, które wciskasz na klawiaturze, ruchy myszki, otwierane programy i kto wie co jeszcze. Więc zapamiętanie numeru konta i hasła absolutnie nic ci nie da ! Najlepiej to wpisz w sobie w google słowo 'keylogger' i poczytaj o co w tym wszystkim chodzi. Narazie z twoich postów wynika żeś się chyba z choinki urwał.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ja miałem keyloggery ale na szczescie szybko je znalazlem ja miałem je tu C ![]() keylogery moga się ukrys w tych folderach : RarSFX0 RarSFX1 RarSFX2 ale tez może być tam np. nero |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Nieobecny.
|
![]() Gdybyście nie włazili na każdy podany link i mieli zainstalowaną porządną przeglądarke a nie IEgówno to nie byłoby problemu. Sami jesteście sobie winni.
|
![]() |