|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
|
![]() słyszałem taką żecz od kumpli że paladyn jeżeli ma skill 60+ i 20 lvl+ to juz cały czas expuje na tym samym czyli dwarf guardy, czasami smoki, dsy i ghule i że nabicie 40-50 levelu jest żmudne i wogóle nudne i monotonne
natomisat sorc bije 28 lvl i moze klepac sobie guardy, smoki, scaraby, nekro, vampiry i inne pierdoły.... również słyszałem że pacc dla paladyna jest właściwie niepotrzebny gdyż i tak głownym expowiskiem są guardy, natomiast sorcowi pacc jest b. potrzebny ponieważ mana co 4 sek, i może sobie urozmaicac nabijanie lvli tak więc czy to jest prawda to co wyżej napisałem? chciałbym to wiedzieć ponieważ mam paladyn 20 lvl skil 60(mam pacca) i nie wiem czy grać dalej czy robić sorca, gdyż perspektywa siedzenia do 60 lvlu na guardach nie cieszy mnie tak bardzo.... wole już wbic 28 lvl na rotach i pozniej wymiatac;] prosiłbym opodanie fajnych expowiska dla paladyna i sorca i najlepiej jakby były podane skile i lvl na jakich tam można pocianć z góry dzięki i pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Krawcu - 09-04-2005 o 11:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ehh to nie jest takie proste jak sie wydaje
![]() KAzdej profesji jest potrzebny pacc nie chodzi tu o czary ale o miejsce do Expienia,ale musze przyznac ze Sorcowi najbardziej. Fajne expo dla sorca: Ank grobowce,Cycopolos,Of,Ol Dla Palla Tez ank to samo co sorc + Dragi,Guards, Mozna przyjac ze tam gdzie mozna dobrze expic Pallem mozna tez i sorcem ![]() Ostatnio edytowany przez Asieks - 09-04-2005 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Koledzy ci zapomnieli powiedziec, ze od 35 levela i 15 magic levela palem mozesz juz spokojnie bic dragi, necro, hero (czyli to samo co sorc)... Zapomnieli takze dodac, ze sorkiem, zeby fajnie poexpic musisz 60% gry stac przed depo/domkiem i robic runy co cie zniecheci do sorka po ok. 2-3 tygodniach... Palkowi pacc sie strasznie przydaje od ~35 levela( czyli od kiedy zaczynasz konkretnie expic) chodzi mi tu o cyklopolis, necro, dragi w ank i na edron, hero itd...
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Marm Dracon
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 35
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() @ Shinjix
Cytuj:
zapomnialem dodać: jak @up napisał, że po 30lvl z paccem idziemy na necro, summonujemy 2 DS i spokojnie (bijemy/czekamy aż DS ubiją) pomagamy Hmm i w najlepszym wypadku wracamy z opróżninymi 3/4 bp hmm i parą BOHów i 2 SS Ostatnio edytowany przez Hallabard - 09-04-2005 o 11:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
|
![]() gram na nowym swiecie(morgana) i bp hmm po 800gp, mam pacca(45 days left) wiec zdaje mi sie ze sorc bylby lepszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Sorc najlepszy, masz racje. Chociaz knajt/pall/drut tez sa dobrzy. Wybierz co chcesz, ale ja mowie sorc albo pall.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Graj czym chcesz
![]() Paladynem to prawda... jeśli nie masz uhmakera to bijesz guardy cały czas, po 50 levelu smoki. A jak sie ma uhmakera to już na 30 lvl można smoczki trzaskać ![]() Sorc dopiero jest dobry na wysokim levelu, na niskim większość czasu robi runy i bije roty/larvy. Zwróc na to uwage że bez pacca paladynem nie wyciągniesz baaardzo cennego loota z guardów. Więc pacc daje dużo, szybko osiągniesz 15 magic, szybciej idzie ci mana itp. itd. Ostatnio edytowany przez Thunder87 - 09-04-2005 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||