|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
|
mam problemek w grze
- czy można wejść do studni i jak? jeżeli dzięki czarowi to gdzie go można zdobyć? - na jakim lev pokonaliście te 2 czarne charaktery jak sie scaliły w smoka? ------------------------------ zostawiajcie własne pytania dotyczące gry
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
Nie pamiętam, bo grałem w zeszłym roku
. Większość problemów z rzejściem gry łatwo rozwiążesz przy użyciu www.gamefqs.com( yn ynglysz)
|
|
|
#3 |
|
Master Alucard
|
co do studni raczej nieda sie wejść z tego co pamietam, a jak da to przez nacisnięcie "use" przy niej......
na tego smoka jest pewien sposob ![]() pokombinuj PS: Gra z opisem w gre stażu i typu "Golden Sun" to gówno nie gra.....
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
do studni sie nie da wejsc te "2 czarne charaktery" (saturos i menardi) da sie pokonac z dobrym eq na 27lvl (wal glownie z Judgement) ale uwazaj po pokonaniu locza sie w wielkiego "fusion dragona"
PS. gierke przeszedlem 8 razy i przechodze 9 zawsze z wszystkimi djinnami a na jednym save gram caly czas mam juz 56lvl kazdym wszystkie djinny najlepszy eq i 4576290 kasy ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
A w TLA graliscie? Tam to dopiero jest faza
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Śrem
|
do studni da sie wejść
ale nie do wszystkich wchodzi się tak jak np. do kanału łatwe nie? ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
|
Ja ich pokonalem chyba na 38 lvl'u
. Przechodzac TLA nie poszedlem do Doom Dragona tylko nabijac poziomy na Wonder Birdach. Zrobilem 50 lvl'e i w pewnym miejscu zaklinowalem sie w grze ;/. BTW: na ktorym lvl'u Pierce dostaje jakies fajne czary, jak Megacool. Mam 47 i nic ;/.Ostatnio edytowany przez Zagan - 02-01-2005 o 21:44. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
nie doom dragona tylko fusion dragona
do studni da sie wejsc ale tylko w TLA ( ktore wedlug minie jest gorsze od swojego poprzednika ) i tylko do niektorych szkoda Zagan ze nie powiedziales w ktorym momencie sie zaklinowales moglbym ci pomoc
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 03-01-2005 o 06:37. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
|
dzieki za komentarze... a teraz kolejne pytanko....
pamietacie zapewne taką wysepke na oceanie ktora sie odwiedza podczas pierwszego kursu statkiem do tolbi. pozniej tam mozna wrocic przez takie różowe tornado. czy ktoś dotarł na sam dól tej jaskini? i czy cos tam ciekawego jest? (oczywiście sa tam fajne artefakty i jeden dijin )
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
ja dotarlem
chodzi ci o taka komnate po wszystkich salach?jesli tak to jest tam supertrudny potworek ma ok. 6000hp i sie leczy jak juz go pokonasz to bedziesz mial dostep do skrzyni ktorej strzegl z fajna zbraja (o ile dobrze pamietam jest tam demon armor) ale jest przeklety (crused) a zanim bedziez walczyl z unded knightem jak wejdziesz na taki statek to przy wejsciu jest tez 1 skrzynia ale to mimic i to by bylo na tyle
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
|
Golden Sun rulzzzzzz!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
nooo masz racje golden sun wymiata! i to jedynka a nie tla!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
|
hmm...
Ja mam prosbe. Moze ktos dac link lub cos o tej grze?? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
|
Koniecznie zajrzyj na stronę: www.goldensun.go.pl - to jest najlepsza polska strona o tym genialnym RPG. Można z niej sciągnąć obie części oraz emulator, za pomocą którego grę uruchomisz. Jest też dużo informacji o grze - recenzja, fabuła, mapa świata, bronie, przedmioty, screeny i wiele innych. A jak byś miał jeszcze jakiś problem to zajrzyj na forum
Niespodzianka: do pierwszej części można sobie łatwo ściągnąć spolszczenie, więc będzie się grało bardzo przyjemnie. Dla mnie gra była miłym odpoczynkeim od tibii ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
TLA było za bardzo pokręcone
ale ogólnie GS wymiata![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
Piers nie Pierce fusion dragona na 20lvlu rozbroilem.Granite izak a potem druga tura ta bariere ognista garet i wtedy izak set upuje grait i tak na zmiane
|
|
|
|