|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wszyscy juz napisali, że knight na demonie jako bloker a ty znowu piszesz to samo, zeby tylko nabic post. ehh
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
Który to moderator pisał o upomnieniach za pisanie o stzrelaniu HMM w demona? Aha, Gremlin. Gremlin może jak kilka upomnień wręczysz to następnym razem będą czytali co napisałeś w danym temacie... Ogólnie jak knight będzie chciał solować demona to raczej hth i tylko będzie się leczył, jak już jakiekolwiek runy ofensywne to eksplozje i raczej w fe niż w demona jako takiego. Edit: @up zawsze to ja się komuś wciskałem przed posta, wiedziałem że wreszcie mnie to spotka ![]() ![]() Edit2: @ 3down Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2003
Imię: Magnifikus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Falling Star
Świat: Danubia
Poziom: 90
Poziom mag.: 63
|
![]() Solowanie demona przez knighta to "nic trudnego"
Flash Boy (72lvl elite knight Danubia) niedawno zsolowal Demona przy uzyciu explosion i exori.. |
![]() |
![]() |
#25 |
Buuuuu
|
![]() Przyznac sie kto mojego posta usunal w ktorym pisze ten text o HMM - teraz przez to nie moge wstawic upomnienia Merralowi (chodz sie jeszcze zastanowie).
re: Solowanie 5 demonow Ciekawe, demon questa jak robili na Secura to padlo 6 z 9 osob w tym bylo 2-3 sorcererow na lvl ponad 110 (w tym Alfonzo 130), a tutaj 1 sorcererek bije 5 demonow? Moze chodzilo po kolei a nie naraz? Ponawiam ostrzezenie: Nastepna propozycja demon hunt z HMM skonczy sie upomnieniem.
#26 | |
eX Moderator
|
![]() up:
tego posta? : Cytuj:
![]() Jesli chodzi o Raistlina: soluje 4 lub 5 demonow na raz przy uzyciu UE, mana fluidow i mana shield. Jest nakrecony filmik, tylko gdzie ja go widzialem :/
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() nom, ale ja tylko widziałem skrinszota jak ten typ bije te 5 czy tam 6 demonow... niezłą jazde miał :> ja bym chyba narobił do majtek
![]() |
![]() |
#28 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
re: 5 demonow na raz Skoro 1 sorcerer moze to zrobic to czemu takie wielkie wyprawy (z wieloma zgonami) odbywaja sie na demon quest gdzie sa 4 demony i kilka banshe ktore padaja po pierwszym UE? Czy gdzies indziej moze sa 4 demony na raz? Czy moze jakis sekret w ulozeniu pomieszczen (schod, waskie przejscia, itp).
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Werther II - sorcerer lvl 101 magic 65 Marshall - paladyn 131 - zginal Eorah - sorcerer lvl 108 magic 64 - zginal Shinzon - knight 115 - zginal Uncle Berry - knight 107 Alfonzo - sorcerer lvl 131 magic 73 - zginal Er Makea - druid lvl 108 magic 65 - zginal Hakimas - knight lvl 102 - zginal W skladzie bylo 3 ludzi zdolnych walnac UE znacznie ponad 1000, w tym ze demon ma 6000 hp o ile sie nie myle. A z tego co widzialem screeny jak Mediota Del'toro zginal tam tracac ~1500hp i ~2300 many z mana shield na przeciagu 5 pol (lvl 102 + boh + haste czyli 1-2 sekundy) raczej nie bylo by czasu na drugie UE. Co do tego solo 4-5 demonow na raz to mam 4 teorie (od najbardziej prawdopodobnej): 1. Bylo to na test serverze i jakis GM summonowal demony i nie kasal im atakowac go od razu/dal mu mana fluidy co daja po 100 razy tyle many co zwykle ![]() 2. Tylko byl sie tam rozejrzec i zginal po 3 sekundach. 3. Bylo to gdzies indziej i wskakiwal na 1 UE wyskakiwal i spowrotem do gory pic mana fluidy 4. Fotomontaz. Ps. Za drugim podejsciem im sie udalo zdobyc graty, na tibia.de jest zdjecie.
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
eX Moderator
|
![]() Wnioskujcie teraz:
http://veneficia.nm.ru/five%20demons/ Moze to byc jednak test serv tak jak wspomnial wczesniej Gremlin, ale po czym to poznać...
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2003
Imię: Magnifikus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Falling Star
Świat: Danubia
Poziom: 90
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Buuuuu
|
![]() re: Sephiroth
Demony mnie nie bardzo interesuja wiec od dawna nie sprawdzalem ile maja hp na stronach ![]() re: Nemesis W sumie jak Magnifikus dobrze zaowarzyl koles zrobil to urzywajac metody #3, pewnie ktos stal nad tym spawnem i wrzucal parcela zaraz po tym jak on szedl, czyli koles u demonow byl ulamek sekundy a w tym czasie sciagalo mu jak widac 1500-2000many.
#35 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Mam 1 pytanko: Czy potworki nie atakuja cie jak stoisz na parcelach? Wlazi na parcele i moze sobie tam stac do woli? Jak to jest? btw: screeny ciekawe, prawda?
![]() |
#36 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
1. Potwory atakuja jak stoisz na parcelach. 2. Mowilem ze gosciu zeby jak najmniej przebywac z demonami pewnie sie dogadal tak: Wchodze z wpisanym UE i tylko enter a ty w tej samej chwili wrzucasz parcela i mnie do gory wynosi w ulamku sekundy po tym jak UE poszlo (cos jak trick z wyjsciem z HG).
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A mnie zastanawia jedno... Dlaczego osoby na niskich lvlach sie pytaja... o demony? Przeciez zanim zdobeda 80+lvl i beda mieli pacca (jesli wogole beda mieli), to zdaza juz 30 razy zapomniec, o czym tu byla mowa.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#38 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
1. Ludzie mysla zrobilem 20 lvl w 2 tygodnie to za 2 miesiace bede mial 80 i bede wszystko trzaskal (juz nie raz spotkalem sie z takim wyliczaniem ile zdobycie lvl zajmuje ![]() 2. Wiekszosc nie zdaje sobie sprawy jaka roznica jest w kolejnych potworach. Pamietam jak sie kiedys z kolega na 9-11 lvl wybralismy na cyklopy druid + sorcerer - co tam rotworm daje 1/3 z tego expa a kazdy z nas zabijal 2 ratwormy naraz dosyc latwo wiec cyklopa tez latwo zabijemy (nie wiedzielismy jeszcze jak run urzywac) Spotkalismy cyklopa a tu "latwy przeciwnik" zabil kolege w 2 ciosach a mnie w dwuch nastepnych.
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
OMG !!!!!! Palek tez moze blokowac widzalem an screenie paladinka jak blokowala i na danOObi muwila mi ze blokuje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Rolf...
Demonki blokowac moze knight od lvl 65~, ktos z was powiedzial ze demony moze blokowac tylko knight co jest nieprawda, wysoki palek z hp 1000+ poradzi sobie nawet lepiej niz knight bo uhnie sie duzo wiecej od knighta. Co do strzelania w demona!!! Knight nie ma co strzelac: 1. Exhausted moze go pograzyc przy probie uhniecia. 2. Male obrazenia... 65 elite moze wywalic z explozji w potwora okolo 150 gora. Niektore z waszych postow nie wnosza nic do tematu, jak ktos nie wie nic na dany temat to niech sie nie wypowiada. Co komu da nabijanie postow skoro i tak twoja wiedza nie bedzie wyrastala ponad poziom kolesia ktory ma 1 post. |
![]() |