Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-03-2005, 17:01   #41
ostry12
Użytkownik Forum

ostry12's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv

Domyślny

GRATZ Expisz na ratach?

Bill Gates

ostry12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-03-2005, 18:42   #42
Old Nevik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Med shotpira
Ale z ciebie cheater...ja tesh taki jestem hehehehehe
na hunty tibia.gg jest przydatna i nikt mi nie powie!!!
gratz huntu
Tak trzymaj.

$ mcki na 1 kompie....moja kolezanka miala 8 mckow i miala takie laggi ze nie porozumienie hehehehehhe trzymaj sie!!!!

Ale Wy Po***ani Jestescie macie od ***a KeyLoggerow a Sie Tibi GG Czepiacie Ja Uzywam : Tasker , Tibia GG , Mc
No i to wszystyko chakneli mnie tylko raz !!
Przez Tibia Proxy Ona hackowala
Old Nevik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 20:16   #43
Mumakil
Użytkownik Forum

Mumakil's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ostry12
GRATZ Expisz na ratach?
No żebyś wiedział
Mumakil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 15:05   #44
Mumakil
Użytkownik Forum

Mumakil's Avatar

Domyślny

:x nudziło mi się a kolega poprosił go ghoula więc ...
[IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG]
stary 20-03-2005, 21:00   #45
Mumakil
Użytkownik Forum

Mumakil's Avatar

Domyślny

czemu niedziałają zdjęcia?;/ ;/
http://photobucket.com/albums/y2/Des...lti=3&addtype=
looknijcie nato 3 po lewej xD
stary 13-04-2005, 12:00   #46
Conky
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 03 2005

Domyślny

Za***iste SS. More plx. obiektywne zdanie szczegolnie ze Warcry Arloth to ja jestem
Conky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2005, 12:26   #47
dziewka
Użytkownik Forum

dziewka's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2004

Stan: Rookstayer
Imię: Dziewka
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 100
Skille: 88/82
Poziom mag.: 6
dziewka ma numer GG 7477675
Domyślny

wspaniałe iksiki ;]
stary 13-04-2005, 12:37   #48
Mistrz wladnia toporem
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 12 2004

Domyślny Chcem miec bana

****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a,****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a,
Mistrz wladnia toporem jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2005, 12:38   #49
Mistrz wladnia toporem
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 12 2004

Domyślny

****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a, ****a,
Mistrz wladnia toporem jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2005, 15:00   #50
PacMan
Guest

Domyślny

GG - :/ Eh - ludzie wiedzą jak sobie i innym psuć zabawe...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2005, 15:21   #51
Conky
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 03 2005

Domyślny

Mistrz władania toporem straszny z ciebie z***. Acha i weź sie umyj bo nawet u mnie w Gdańsku toba zalatuje.
Conky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania