|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() Cytuj:
arrow - 56 dista x 5/6 = 47 + 25 atk arrow = 72 atk ( nie obrażeń ) bolt - 56 dista x 1 + 25 atk = 81 atk ( nie obrażeń ) 81/72 atk ( nie obrazen ) =1.125 108/96 obrazen ( nie atk ) = 1.125 ( ale również dobre są 112/100 i do tych był bym bardziej skłonny ale to wszystko zależy również od szczęścia twojego lvlu i potworka ) a jednak się zgadza trzeba było dokładniej policzyć (z wyliczeń wyszło ze powinieneś walić z arrow 96 a z bolta około 108 ) nalewno miałeś hit 100 z arrow a z bolta tylko 108 no może ze bolty brałeś na specjale okazje ( czyt. dużo zadzie używałeś i przeważnie na mocniejszych potworach ) pozdro Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 16-04-2005 o 22:11. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Urug-hai
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 28
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() mi jak liczyłem na kalkulatzorze że bełt ma 29 ataku a strzała 27 więcej chba z tego kalkulatora nie bede kożysatł jak takie żeczy mi śmieszne podaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
![]() |
![]() jak to do atk to moze byc
![]() Ostatnio edytowany przez Van_Waterflew - 07-04-2005 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Ja wchodze po 135 + z bolta w cycka. Oczywiscie na 71 dyscie a nie jakims dziecinnym 50 +
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Prawda jest taka, że bolt ma ataku 30. Na diście 84 bijąc ze spirów zdażały mi się hity 150+ na full attack, używając boltów moje max hity były niemal identyczne. Strzały mają natomiast 25 ataku.
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co do spirow to się nie znam ale dzięki za informacje ![]()
Belchatow / Titania Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 16-04-2005 o 22:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
![]() ![]() |
![]() Zapomnieliscie o Crystal arrow ktora wypada z Faroana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
"Jak nie wiesz to nie pytaj" Człowieczku, a doniczką możesz rzucić? TO DEKORACJA!!! apfff |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Kazz
|
![]() Może to nie będzie się tyczyć tematu ale mam pytanie... mianowicie, kumpel powiedział mi, że pally musi mieć zawsze o 10pkt. większego skilla w dist. fightingu żeby obrażenia były takie same jak u knighta...czy to prawda? bo jeśli patrzeć na szybkość awansowania u pally'ego i knighta to dist idzie szybciej co jest wiadome...więc jestem skłonny uwierzyć...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ( proszę o wypowiedz jakiegoś doświadczonego knighta ile zadaje się obrażeń ze spika przy 70 skillu sworda ![]() Koniec końców twoje pytanie jest nie ściśle i nie ma na nie prostej odpowiedzi przykro mi ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to teraz dowaliłeś gs ma 46 atk. ( z deczka wiecej niz bolt ) jak by porownywac hity to co najwyzej two handed sword z boltem a nie z Gs-em. ( Tak samo jak dowaliles przy "jakie equip dla palla" zejdz ze mnie ) jak pisalem w tym moim wykladzie prosilem doswiadczonego knighta jakie hity zadaje na spike sword przy 70 skilllu a nie z gs bo spike ma tyle atk okolo co arrow a gs ma o 15 atk wiecej niz bolt czytaj dokladnie a nie dowalasz bezsensu do pieca
Belchatow / Titania Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 21-04-2005 o 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Nie chcesz wiedzieć...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vitacius son of Xenothis
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 43
|
![]() Hmmmm...... Nie wiem co z reszta broni, ale moge cos dopowiedziec do spearow, jako ze praktycznie uzywam tylko ich^^
spear- attack: ok 25-30 spear robi bardziej roznordone ataki: czasami moze sie zdarzyc, ze hitniesz nim za 60 a czasem za 15-.- Pózniej, po wielu godzinach w swiatyni dumania(czyt. kiblu przyp. redakcji ![]() stwierdzilem, ze hit speara jest taki sam z kazdego miejsca na planszy i nie ma roznicy hitowej, czy hitniesz z bliska czy z daleka Dlatego zawsze trenuje sie blisko siebie, jezeli sie spearow uzywa ![]() |
![]() |
![]() |