| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  21-04-2005, 18:22 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: Warszawa Posty: 50 Stan: Na emeryturze Profesja: Paladin Gildia: Kiedyś byli rolnicy :< Świat: Arcania Poziom: 45 Skille: secret  Poziom mag.: 15   |  Sreeny z życia Mighty Lelldorinna ;) Mam pare screenów które chciałbym pokazać   A o to one  P.S. Nie czepiać sie "tibii ngg" itp.  Ona poprostu ułatwia życie  Zabrałem sie za lvl po 2 tyg. hacku :/  Tutaj avdvance w discie ...  Tutaj ładna w miare okrągła liczba    Tutaj next lvl :>  I jeszcze jeden ;P  A teraz ? Cóżby innego ? advance w lvl i dist         Czas na lekki trening bo skille jak na palka mam marne   Tutaj pokoik w gh ^^ ... przy okazji Pzdr dla wszystkich rolników tj. mojej gildi   Noi jeszcze jeden advance w lvl   I na koniec domek do którego chyba każdy by chciał dostać invite'a   Obejrzyjcie, skomentujcie i błagam nie zbesztajcie mnie bo dopiero zaczynam zabawe ze screenami  Jeśli będzie choć kilka pozytywnych komentarzy to temat będę aktualizował, dodając nowe screeny. Jednocześnie starając sie aby byly lepsze   I to by było na tyle ... Pzdr @ down Dzieki ;P nad skillami własnie pracuje ;P Już są lepsze  @Maciek100 ja nie mam pacca... jak dodałem na wstępie to "Tibia ngg"  nie jestem z tego dumny ale jak już mówiłem to na serio ułatwia życie  @Wojtas Moge Ci pokazać jeśli chesz więcej napisz na PW albo lepiej na gg @Raczeq Hacka nie miałem przez cheaty... tzn nie miałem keyloggera, to była wina "zaufanego kolegii" w szczegóły nie mam zamiaru się wgłebiać... 
				__________________ "Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie, no i szybko sie zwraca "   Ostatnio edytowany przez Delmicjusz :P - 22-04-2005 o 08:05. | 
|   |   | 
|  | 
|  21-04-2005, 18:43 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 03 2005 Posty: 86 |   Mi sie podoba, wszystko ladnie ujete, popraw tylko skille i bedzie dobrze.   Pozdrawiam, daj wiecej screenow w przyszlosci. | 
|   |   | 
|  21-04-2005, 19:01 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 03 2005 Lokacja: Wrocław :> Posty: 89 Stan: Aktywny gracz Profesja: Knight Świat: Secura Poziom: 21 Skille: --/-- Poziom mag.: 4 |   zaczepiste ... szkoda ze ja nie mam pacca tzn: Gratz | 
|   |   | 
|  21-04-2005, 19:23 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 03 2004 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 33 Posty: 489 Stan: Aktywny gracz Imię: Ochcio on Harmonia Profesja: Sorcerer Świat: Harmonia Poziom: ?? Skille: ?? Poziom mag.: ?? |   Siemka, fajne ssy no ale jak już mowiles lipne skille:/ :/ nawet ja na non-pvp i na mniejszym lvlu mam lepsze   A tak poza tematem, to widziałem ssy z hellgate PLS CZY MOGLBY KTOS MI DAC JAKIS FILMIK KTORY OPROWADZA PO HELLGATE, ALBO CHOCIAZ POWIEDZIEC MI KILKA SLOW O TYM MIEJSCU GDZIE CO JEST ITP....bardzo prosze bo kompletnie tego gówna nie znam a poexpił bym sobie tam  
				__________________ Znam Pro'Gammera z RL A wy nie ...   | 
|   |   | 
|  21-04-2005, 21:52 | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 02 2005 Lokacja: Miastko Wiek: 35 Posty: 4 |   Nawet nawet   spox skreny   | 
|   |   | 
|  21-04-2005, 22:11 | #6 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 03 2005 Lokacja: Gołdap Posty: 28   |   Fajne!!ss'ki gratz lvla P.S no jasne ja bym chcial miec invita!!bym zawalil te MPA wszystkie!!i golden legi!!  | 
|   |   | 
|  21-04-2005, 22:43 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 03 2004 Lokacja: Opole Posty: 279 |   Zabrałem sie za lvl po 2 tyg. hacku :/-- po co to piszesz jak zaraz piszesz cos o cheatach do tibii -.- 
				__________________ Hail EoS !!! | 
|   |   |