| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #62 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 07 03 2005 Posty: 23 | bartazz temat istnieje juz bardzo dlugo a ty 0 ssów wkleiles jaja se robisz czy co  ? @Topic nie gram na novej RETRIED ! Pozdro Misia~ i dla innych spox qumpli ;] | 
|  |   | 
|  | #63 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2005 Posty: 44 | wiem ale mialem wklejac zdjecia ale w ostaniej chwili komp mi siadl i musialem zaniesc do naprawy i fromat i 0 zdjec   ... no wiesz jak nie grasz to mozesz cos dac xD jakby co to wyślij Zahey , Ab'dendriel xD xD xD | 
|  |   | 
|  | #64 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 07 03 2005 Posty: 23 | ... mi ar hacked ;/ and retried RETRIED | 
|  |   | 
|  | #65 | 
| Guest Posty: n/a | fAJNE OGÓLNIE SS. o ****a caps lock srry ;p | 
|   | 
|  | #66 | 
| Guest Posty: n/a | To ja tez wklejem coś od siebie   Na początek kilka lvl         88 DIST     A tu male solowanie smoczkow    Hmmm a tutaj mamy zdjecia z inwazji orkow na Thais niestety zdjec podczas bitwy nie mam bo nie miałem czasu na robienie ich kiedy sie zrespilo pelno berserkerow      Komentowac pliz XD | 
|   | 
|  | #67 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 01 2005 Lokacja: Zachodniopomorskie Posty: 3   | Nooo Aschi rządzisz =D :kiss: | 
|  |   | 
|  | #68 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2004 Wiek: 33 Posty: 62 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Nova Poziom: 110 Poziom mag.: 70   | A oto moj wczorajszy adv:  @Aschitaka Gratz wszystkich adv. Kiss bro :** //Yours Tapi =] | 
|  |   | 
|  | #69 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 18 07 2005 Lokacja: Świnoujście Wiek: 35 Posty: 7     |   Ostatnio edytowany przez Fion Toth - 18-07-2005 o 17:12. | 
|  |   | 
|  | #70 | 
| Guest Posty: n/a | GRATZ lvl   ładny sprzet ale radzil bym troche skille podciagnac i na smokach expic  | 
|   | 
|  | #71 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 04 2005 Posty: 128 Stan: Niegrający Imię: Rilo Quin Profesja: Paladin Gildia: Brotherhood of Steel Świat: Nova Poziom: 48 Skille: 75/xx Poziom mag.: 16 | Siema Aschitaka na ghulah expisz ;p ej moglbys mi powiedziec oco poszla wojna na nova ;D jak cos to psiz w tibi do rilo quin | 
|  |   | 
|  | #72 | 
| Guest Posty: n/a | Hehe... te foty sa strasznie stare od tamtego czasu mało grałem ale od kad zaczeły sie wakacje to ruszyłem z lvl   i jutro wkleje nowe foty  a wojna nie wiem o co poszła  ale niech dokopia tym szweda !  | 
|   | 
|  | #73 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 04 2004 Lokacja: Nigdzie indziej Wiek: 36 Posty: 330 Stan: Na Emeryturze | Cytuj: 
  Zresztą wszystko idzie na dobraj drodze do zwycięstwa North Star _/ 
				__________________ tiruriru | |
|  |   | 
|  | #74 | 
| Guest Posty: n/a | Hmm... moze nie wiem pogubiłem sie   jak zwykle  ja tam wolem Miłość, Pokoj i wolność xD  | 
|   | 
|  | #75 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 07 2005 Lokacja: Susz Wiek: 40 Posty: 126 Stan: Niegrający Imię: Dargor Ma'fess Profesja: Knight Świat: Eternia | 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #77 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 04 2005 Posty: 54   | nice ss'y   w szczegulności te ostatnie  
				__________________ Im like ots, all have short life I like rl tibia, nieznam fajnego serwera,nienawidze rooka I HaTe tiBia......do you thing that i'm stupid? ,,|,, | 
|  |   | 
|  | #78 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 01 2005 Lokacja: Elbląg Wiek: 35 Posty: 18 | Kilka starych ss... moze ktos sobie o mnie przypomni... a moze nie              
				__________________ Be quick or be dead... | 
|  |   | 
|  | #79 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Bielsko-Biala Posty: 96 Stan: Na Emeryturze Imię: Ice Thunderblade Profesja: Elite Knight Gildia: Nordic Battle Group Świat: Nova Poziom: 137 Skille: 95/93 Poziom mag.: 8 | hmmm widze same bardzo stare ssy :c nie ma tu na forum nikogo chyba kto bierze udzial w terazniejszej wojnie ;s i tu jedno zdjecie ode mnie na pożegnanie z tibia  a tu mój album jakby ktos chcial oglądnac =p http://photobucket.com/albums/y62/kotlet/ //Ice~ | 
|  |   |