| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  29-02-2004, 10:13 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 02 2004 Lokacja: Pomorskie Wiek: 35 Posty: 19   |  lol a co sie dzieje jeśli komuś skończy sie pac a zostanie na wyspie zakazanej tylko dla pacuw na roku albo na peinie | 
|   |   | 
|  29-02-2004, 10:26 | #3 | |
| eX Moderator Data dołączenia: 18 09 2003 Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw Posty: 1,481 Imię: Gimli Ent Profesja: Elite Knight Gildia: Defenders of Fangorn Świat: Azura Poziom: 89   |   Cytuj: 
 A ja domku od razu nie kupilem wstrzymalem sie z tym troche czasu ( pierwsze GH bylo ^^ )  | |
|   |   | 
|  29-02-2004, 11:01 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 10 2003 Lokacja: Na wakacjach od forum ;p Posty: 508 |   Nistety dobytek z pacc depo zostaje tam gdzie był czyli w pacc depo   . Jeśli chcesz go odzyskać to musisz ponownie kupić pacc.  
				__________________ Już mnie na tym forum nie uświadczycie. Żegnam wszystkich. | 
|   |   | 
|  29-02-2004, 11:11 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 02 2004 Lokacja: UK Posty: 77 Imię: Piomos Profesja: Royal Paladin Gildia: Friends of Honour Świat: Antica Poziom: 170 |   Oczywiście jak kupiłem PACCa to od razu zainteresowałem się domkiem. Gram na Antice i Isarze. Na tym pierwszym serwerze domek z 10 polami (dla niekumatych 3x3+1 drzwi) kosztuje teraz w okolicach 70k. Na Isarze taki domek kupiłem za 2k. Fajna sprawa ten domek. Pamiętam sytuację, jak pomyliłem drogę do Cyclopolis i trafiłem na Scropiony (pod ziemią). Zatruły mnie, a ja nie miałem wystarczająco many na Antidote. Życie ubywało, więc postanowiłem isć w strone domku. Nie mogłem do niego wejść, gdyż atakowałem potworki. Wrzuciłem przez okno swój eq i loot i zginąłem  Obudziłem się tylko w świątyni... 
				__________________ [bCouncil of Eldest of Friends of Honour Proud Supporter of the Manchester United.[/b] Antica | 
|   |   | 
|  29-02-2004, 19:56 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2003 Posty: 97 |   Mój qmpel ma Pacca i se u niego mieszkam i jest spox chociaż domek mały | 
|   |   | 
|  29-02-2004, 22:28 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 09 2003 Posty: 147   |   Na razie na pacc acc mam tylko uh makera, wiec po co mi dom. Czekam na nowy server a mam 194 dni pacca...jeszcze  U$3r | 
|   |   | 
|  29-02-2004, 22:35 | #8 | 
| Nikt ważny |   oops w sądzie niechcący zaznaczyłem "nie" ale jest zupełnie odwrotnie.. z tym, żę po tygodniu go sprzedałem bo kasa była potrzebna ^^ 
				__________________ Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków/ /W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger, those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! | 
|   |   |