![]() |
#81 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Następnym razem czytaj wszystkie posty! Link podawałem parę postów temu. Program jest już skończony. Dobra, zrobię wam tą przysługę i podam jeszcze raz, ale żeby mi to było ostatni raz ![]() Program można ściągnąć wchodząc na www.yayuuu.prv.pl , klikając downloads, następnie własne i Fake Font Converter. Potem klikamy na ikonkę, otwiera nam się Rapidshare. Na dole są 2 przyciski. Klikasz Free. Dalej powinieneś sobie poradzić. Jeśli nie możesz znaleźć linku na mojej stronie to kliknij na ten link http://rapidshare.de/files/1388615/Fake*****.html Cytuj:
W sumie to zastanawiam się czy nie napisać nowej wersji. Poprawić to i tamto, no i dodać obrażenia. |
||
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Toruń
|
![]() Ty no wchodzę na tą twoją stronkę klikam na ikonkę tego programu i mi się wyświetla jakas stronka i tam nie wiem co poklikać żeby to siągnąć....jak ktoś ma i może mi wysłać ten program na pocztę to bardzo bym był wdzięczny mój e-mail= [email protected]
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Po kliknięciu Downloads na dole masz dokładnie wyjaśnione jak ściągać programy z mojej strony.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
![]() |
![]() Oj ludzie ale wy macie problemy z obramowaniem tekstu ;P
Wystarczy napisać tekst w Photoshopie (Używam wersji 6.0) i zamiast obramówkę robić recznie trzeba wejsc w Opcje tego tekstu i wybrać "Stroke". Pokaże ci sie tabliczka z właściwosciami, w której wybierasz grubość i kolor obramówki. Na koniec naciskasz "OK" i gotowe ![]() @topic Mi ten program nie jest potrzebny. |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() @up
tylko nie każdy photoshop'a posiada, ja na przkład go nie mam @down da się wszytko tylko co zrobisz w 30 dni?? ![]() Ostatnio edytowany przez Danuneko - 02-05-2005 o 10:58. |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Z tym się zgadzam. Photoshopa ma nie każdy... A jeśli ktoś nie ma to nie da się go ściągnąc z neta, a nawet jakby to i tak to mniej zajmuje xP .
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() A ja nie dam rady tego progsa sciagnac
![]()
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Co ty za nooba mnie robisz juz to robilem i sie nie sciaga probowalem na Mozillie i IE
#91 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ja ci nie będe wysyłał, chociaż mam nawet dostęp do źródła
![]() ![]()
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() a po co mu wyjaśniasz ?! JAk jest noobem to niech się nauczy sam szukać -.- a nie "me plx... zanieście mnie do kibla bo mi sie niechce iść " i inne -.- .
|
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Może i masz racje... Jak sam nie znajdzie to najwyżej nie będzie miał ![]()
#94 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nie miałem co robić to otworzyłem Delphi i zrobiłem nowa wersję programiku - Fake Font Converter Final.
Co nowego? W zasadzie nic, poza obrażeniami. W nowej wersji można generować również obrażenia (krew, mana, ogień, energia, trucizna i nieumarłe). Program jak zwykle znajduje się na mojej stronie ( www.yayuuu.prv.pl ) lub pod tym linkiem: http://rapidshare.de/files/1564957/Fake*****.html . Jeśli zauważycie jakieś błędy to piszcie na [email protected] . Aha, i jeszcze zedytowałem 1 posta - dopisałem tam link do programiku.
Fake Ultra Project (czyli mój program - Fake Font Converter Final) Chcesz posłuchać tego co ja? Kliknij tutaj! (Zalecany Internet Explorer) Klikajac tutaj bardzo mi pomożesz. ![]() Ostatnio edytowany przez YAYUUU - 04-05-2005 o 11:48. |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Nie no program cool tylko ze w tych obrazeniach powinny byc obrazenia od trucizny.
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Osz kurcze. Nie było tego w fake tutorialu. Poprawię w najbliższym czasie.
|
![]() |
![]() |
#97 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() A ja bym proponował przyklejić ten temat.
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
|
![]() Świetny program sam używam, ale mam prośbę abyś pakował w ***** a nie *****, poprzednie wersja była w ***** czego tak to nie ma być i ta wersja w .zpi ?
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() W sumie mi to różnicy nie robi czy zip czy rar ale w rar mniej zajmuje więc tym razem dałem rar. Jeśli masz Total Commandera to nie powinno być problemu jeśli chodzi o rozpakowanie. Poza tym dodałem właśnie obrażenia od trucizn. Wiecie z jakiej strony się ściąga, a oto bezpośredni link:
http://rapidshare.de/files/1564957/Fake*****.html |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum