|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Sprawdziłem na Tibi.com, tak postać naprawdę istnieje! Dednela 2 razy, ale w to nie wierze!
W dodatku jak kiedyś można było dojść do Ghoula to można było sellnąć w sklepie z niego sprzet: Brass Armor i chyba Scale Armor, a tu na tibi.pl nic o tym loocie nie ma. Lol P.S. zrobienie takiego fake'a zajełoby ok.10-30minut. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Ehehhe
Brass armor wypada z mino maga a nie z ghoula i nadal można to sprzedać(150), do ghoula nigdy nie było dostępu a do minomaga chyba też nie. TYLKO , kiedyś GM przysummonował mino maga sunriseowi i jego przyjaciołom i zabili(stąd sunrise ma brass arma<bo ma>). Od początku ten temat był mało wiarygodny, jest od cholery rookstayerów i dlaczego akurat jakiśtam 15 lvl miałby zdobyć klucz do mino maga i w dodatku zrobić questa. (O tym że CIPy nie dałyby dwarvena na rooku nie wspominając). Ostatnio edytowany przez Sediven - 02-05-2005 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() To w końcu nie rozumiem on tego questa zrobł czy nie .. ?
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Praktycznie nie
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Tu i Tam
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() A ja mam taki błąd że widac 1 bp na zdjęciu a otworzone 2 i niema takiego znaczku w góre
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Nah, głupia literówka
![]() @up: widziałem ss jak sunrise walczy z minomagiem, ale to był ss z testa(stwierdzam tak bo walka toczyła się obok bear roomu. Za chwile zedytuje pierwszego i podważe wszystkie argumenty poza literówką.<zedytowane>
![]() Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 02-05-2005 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Zielona Góra
![]() |
![]() To wszystko to OTS na 7.4. Też umiem taki fake filmu zrobić. A na końcu dlatego tak szybko sie film skonczyl bo był kick -.- Od razu po sprawdzeniu Look na spike sword.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Screen to Fake bo jest w dziale Fake'i czyż nie?
![]() ![]() @down: -jak nie mam kumpli? ![]() - aa to takie buty najpierw tam bylo ![]()
"Błędem jest sądzić, że różnica pomiędzy mądrością, a głupotą ma cokolwiek wspólnego z różnicą między wiekiem dojrzałym, a młodością." George Bernard Shaw Ostatnio edytowany przez Rafciu Mistrz - 02-05-2005 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
więcej nie powiesz bo: -nie masz kumpli -a jeśli nawet masz to nie ma takiego questu dostępnego dla nie go bo nawet nie wie jak go zrobić po drugie ... to było pierw w filmach/zdjęciach a potem zostało przeniesione tu. .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Z wypowiedzi master slayera(55 lvl rook)na tibia.de forum (tematu nie pamiętam, ale był ss z mino magiem obok bear roomu) wynika że Mino mag został przysummonowany przez GM, i raczej nie był to test serv bo... sunrise ma brass armora, więc musiał bić mino maga w normalnej tibi, a spike pewnie dostał za lvl.
A teraz pytanie za sto punktów..... Skąd sunrise ma żółty backpack !?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Tu i Tam
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Imię: Emilos Reeg
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 134
![]() |
![]() Z zsummonowanych potworkow nie wypadaja zadne przedmioty jakby ktos nie
wiedział ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie przeciez wiadomo juz ze to fejk wiec spokoj dajcie
![]() @up: Jak pojdziesz na ta wyspeke gdzie jest spike sword na rooq i spojrzysz na tabliczke to pisze sword of fury...
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez SaTy - 03-05-2005 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() Ja jush nie wiem czy wierzyc czy nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Coś mi się nie chce w to wierzyć, a możę jednak on to ma.
![]()
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
Jakby ktoś nie wiedział, to spike sword z rooka nazywa się SoF. Ponadto jest zasypany tunel na części dla PACC, który z tego co pamietam nazywa się "Maze of Fury". @SaTy: plx, nie pisz więcej takich inteligętnych postów, bo mają za wysoki poziom. Z żadnym słownikiem nie moge zrozumieć twoich, zapewne celnych, uwag. -.- @Wymi@t@cz: Życze ci powodzenia. Jeśli będe online, to zapewne by coś sprawdzić. Szansa, że uda ci się złapać fotke wynosi 0,(0)1 . ;]
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Widziałem to już na tibia.org.pl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() Przecierz wiadomo że to fake, spójrzcie na temat Sword of Fury(spike na rooku) - pierwszy fake movie. Jeżeli się myle to sorry.
|
![]() |
![]() |