|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycerz Pablo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crusader
Świat: Xantera
Poziom: 38
Skille: 73/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Może ktos wie jak długo odnawia się życie i mana po najedzeniu się na full?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() "na full", czyli na 1080 sekund (przynajmniej tak mi sie zdaje bo potrafie w siebie wcisnąc 3 hamy czyli 3x360sek.) czyli 18 minut.
http://www.tibia.pl/food.php <-- tu masz tabele dotyczącą jedzenia (waga i czas odnawiania HP i MP)
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 09-05-2005 o 17:41. Powód: Pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Zależy od rodzaju jedzenia
![]() ![]() edit: up: może masz racje ![]()
Nick: Druidunio Vocation: Knight (lol ![]() Level: 34 (szlaban na kompa minął to teraz będzie rósł ![]() Skills: 62/61 (SUX ![]() Best solo: Dragon Best blocked: Dragon Lord Ostatnio edytowany przez łasooshekh - 09-05-2005 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chlopie... np. Hamow mniej Ci ptrzeba zeby sie najesc do syta, a jablek wiecej ale i tak tyle samo sie najesz jesli zjesz na full wiec to bez roznicy czy bedziesz jadl mieso czy jabulko... Jak sie myle(a raczej nie) to prosze mi powiedziec(raczej to sie nie zdazy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ah gdybym miał mięso pod ręką! Sprawdziłbym ile wejdzie mięsa i ile np. ryb, przemnożyłbym przez czas działania i sprawdził czy się zgadza... ale niech ci będzie, że się pomyliłem
![]()