|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja gram na non-pvp od poczatku do konca mam na harmonni dużoo fajnych znajomości np moja znajoma ma 75 lvl ja mam 31 ale znałem ją ( może się to wydać dziwne) jeszcze na rookgard więc praktycznie od początku ją znam chociaż rzeczywiście zmorą są tutaj bezkarne nooby
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: wroclaw
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() UP
Ej zaraz ja mam na wp.pl i mi passy dochodzą ![]() @Topic eeeeh celesta -.-' na rooku n00by n00by i jeszcze raz n00by ale na mainie juz troszke mniej ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Dagfan - 11-05-2005 o 07:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Światy non-pvp. Cóż moim zdaniem te światy nie są takie złe. To prawda, że pełno tam lulerów, looterów, i innych ludzi przeszkadzających w grze (m.in. noobów). Mnie osobiście zdarzyło się kilka razy, że ukradli mi loota ale to mnie nauczyło jak należy postępować.
Offtopic Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Elbląg
![]() ![]() |
![]() Poprostu dużo ludzi zabija twoje potwory,które bijesz,zabierają ci loota itp.
Poprostu prawie jak na Roocku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Up.
Moze nie grales na non-pvp, ale napewno nie jest tak jak napisales, owszem zdazaja sie takie przypadki, ale jest to raczej sporadyczne. I oczywiscie trzeba umiec zagadac do czlwieka tak aby zrozumial o co chodzi. Jak expie spotykam ludzi bardzo roznych narodowosci i jesli oni sa mili w stosunku do mnie (nie zabijaja potworow itp.) ja jestem mily dla nich. Sam nie zabijam innym potworow, bo wiem, ze zarowno oni potrzebuja exp i niejestem sam na swiecie. Zreszta nie ma sensu przysparzac sobie wrogow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 58
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No prawda taka ze jak na non pvp ktos podpadnie to tylko i wylacznie lur wchodzi w gre. Mialem takie sytuacje ze koles wyzywal itd. Pare dni pozniej spotkalem go w ac. Hunterq i koles mial problem (czytaj: zginal) , wymusilem bp uh i juz ma koles spokoj -.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
![]() |
![]() oto co potrzeba na światach non-pvp
1.mocne nerwy na noobow 2. szybka ręka/myszka na lootbagi te 2 to podstawa ale zuważyłem że większość paccuw na non-pvp ( czyt. h-lvle) np 20 + potrafią zostawić w spokoju expowisko wczoraj miałem taką akcje expiłem na rotach na edron i wszedł jakiś 9 lvl knight ja mu muwie " i exp here please leave" to ten powiedział i "know" i expił a jak spotkałem pare dni wcześniej jakąś babke 25 druid i powiedziałem że ja expie to poszła bez słowa |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
|
![]() +
*brak pk *afk,makro,cheaty-jedziesz jak chcesz-.-' *darmowe rybki pod ludzmi(czyżby makro?!?!?!) *robisz lvl który chcesz i wiesz ze nie stracisz 100k expa bo dla h-lvl'a zachciało sie zabic 40leva ![]() - *loot bag-prezent dla n00ba *zlodzieje-mozesz dla takich naskoczyc *facc- kupuj pacca bo po 17p.m to sie nie zalogujesz-po 200osob w kolejce(usa serwery niemiecki zresztą tez) * lurowanie...-kupuj pacca albo kupuj duzo uhów...Albo..idz do miasta do ktorego bedziesz siedział przynajmniej do 40lvl'a bo lazenie miedzy venore-thias to jest niezła nerowka^^ *Amazon Camp...Ghost Landi wiele innych dobrych miejscówek na exp...odpusc sobie poniewaz z własnego doswiadczenia wiem ze tam sie nie chodzi bo latwo wpasc na smoka albo zerka na A.C albo na zlurowanego ds'a na gl:-) *lamer ciebie zablokuje na potworku-ded...i co dla takiego zrobisz? Naskoczyc mu mozesz * /\ bezkarnosc n00bów ![]() Wybierz pvp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() prawda jest taka ze na wszystkich serwerach sa ludzie normalni i sa poj$&y ktore luruja, kradna, blokuja i wpieprzaja sie na respa. tak to juz jest bylo i bedzie. zdecydowanie wiecej jest ludzi normalnych w miejscach tylko dla pacc, chociaz zdarza sie tam tez lamerstwo...
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Na nonPvP jest poprostu bardzo spokojnie. I oprócz tego, że wszyscy zabijaja sobie monstery,przezywają się i wogóle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Elvan Darkito
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 32
Poziom mag.: 34
|
![]() 1. zabijać się nie można
2. zsummonowanych (chyba tak się pisze) potworów zabijać nie można 3. jest sporo thiefów 4. zabijają se monsterki 5. dla pk: -nie można robic trapów -niemożna pekować(jak sama nazwa wskazuje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Hmm rozumiem że knighci i paladyni muszą robić lootbagi żeby zarobić ale po co magowie mają to robić? (bez skojarzeń
![]() ![]() Grałem tam kiedyś ale po 6 godzinnym huncie taszczyłem sobie 80.000 oz lootu. Szedłem najmniej uczęszczaną drogą. Nagle zza rogu wyszedł ON... I wyrzucił lootbag do wody. Wtedy wkurzyłem sie jak nigdy i od razu zrobiłem sobie chara na lucerze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
![]() |
![]() Niektorzy ludzie nie maja nerwow do ignorowania, przeciez sa tacy ktorzy do monitora rycza "oddaj to k****o bo rook" - tak rycza do monitora dopiero potem pisza w grze. Swiaty non-PvP to jest wedlug mnie nonsens, mozna afkowac ile sie chce bo malo jest umiejetnych lurerow. Na zwyklym pvp Cachero nie mialby takiego lvl-a i to jest pewne ilu jest graczy ktorzy pkuja hlvli ze swietnym skutkiem samemu bedac 20lvl. Non-PvP jest dla zlodziei i tyle.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
-Afkowanie & looring- mylisz się, że brak jest umiejętnych loorerów. Po prostu nie loorują co 10 minut dla pod północne wejście do Venore, bo to bez sensu jest. Ani zarobku, ani ludzi którzy akurat będą szli. -Kaczero- Eternal Amera to pvp. Też zrobił taaaaki lv a Amera to pvp. Bubble także gra na pvp, a tych dwuch 200lv+ knightów jakoś nie pekują co chwila. Non-PvP jest dla zlodziei i tyle. Muhahahahaha. śmiać mi się chce z twojej ignoranci. Po pierwsze-szufladkujesz wszystkich z nPvP. Po drugie, pewne osobistości mogą się do ciebie przyczepić za podpięcie ich pod złodziei. Nie grałeś nigdy na npvp to nie rozprowadzaj fałszywych stereotypów. Generalizując w ten sam sposób ja ty - wszyscy, których imię zaczyna się od sylaby Mar- a kończy na frazę -zio to kretyni. Identyczne zaufladkowanie. Mam nick od Mar- to jestem Kretynem. Jak się nie umie grać na nonpvp, to niech się nie wypowiada o rzeczach o których się nie ma pojęcia.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() @Dwimenor
Masz racje ale sam przyznasz że hamstwo nie zna czasami granic. Powiedzmy że przyczepi sie do ciebie jakiś i nawet rata zacznie ci bić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Mam pytanie jak bym postawił ghula druidem na non-pvp i chciał trenic knightem da sie tak.
![]() |
![]() |