![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Bytom
Imię: Sargoth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
Poziom: 71
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Witam, z nudow (skonczyl mi sie pacc a bez pacca jakos grac mi sie nie chce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() ja wlasnie scaigam Mu hehe wiec tez prosze o jakies poradniki -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałem w MU trochę, i powiem Ci że na dłuższą metę gra jest nie warta świeczki...(przynajmniej na serverzach globalnych).Pełno cheaterów, co chwila jakiś nowy bug(np. zen bug- kopiujesz sobie kase w nieskończoność).Jeżeli jednak chcesz zagrać to mogę dać kilka porad.Oglnie gra nie jest zbyt trudna.Jako pierwszą postać najlepiej wybrać sobie DK- najlepsza i najlatwiejsza postać do prowadzenia na globalu.DW bez dobrych itemów albo zaprzyjaznionych high lvlowców to mordęga.Mało hp, słaby def, szybko pada...
Dość ciekawą postacią jest elf- u niego można wyróżnić 3 drogi rozwoju: agility elf, czyli łucznik, energy elf, czyli kapłan/buffer, i mix dwóch poprzednich.Jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to poczytaj na forach o MU... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() forach do mu takich jak http://mu.xp.pl
Tam jest dużo poradników sam grałem i na serverach globalnych i na Prywatbych.Przyznam sie że server globalny jest niby zabezpiecozny ale przeciwko prawdziwym Hakerom a nie Cziterom ^.^ .Ja po osiągnieńciu 50 lvlu na Globalu zaczełem grać na prywatnych i tak już zostało a teraz Plusy i minusy servera globalnego i prywatnego Server Globalny: +Dużo milych ludzi +Uczucie ze doszles do tego na malym Expie +duma +Radość z pomagania innym chodźby na party minusy: - od hama Cziterów - od hama Bugów - od Bugów jeszcze wiecej Pk - i to co mie przeraża Global niejest zabezpiecozny na cziterów :/ - mapa nie jest aktualizowana Server prywatny: + Mało Cziterów a nawed jak sie znajdzie to ma bana + Nowe Krainy + Nowe itemy + Mili ludzie + Gm kturego bać sie niemusisz ![]() + Szybkie expo + i wiele wiele innych żeczy których niebęde wymieniał bo miejsca zabraknie minusy: - niezawsze online - czasem masz przykrości co do założenia konta - Wersje gry (jest ich kilka jeśli sie zdecydujecie na prywatny server to najczęściej wersja 97d+itemki ![]() Co i jak jest na stronie kturą już dałem u gury http://mu.xp.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Ostatnio edytowany przez Drake@ok - 14-05-2005 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Mam probolem- kiedy wlaczam mu mam odrazu Dc, po minucie, dwoch, net mam dobry i pingi swietne, nic nie laguje w tibi itp, mysle ze net wystarczajacy do MU, moglby mi ktos napisac porade na priv odnosnie tego? chyba nie wpadne juz do tego tematu dlatego prosze na priv co mozna z tuym zrobic, bylbym wdzieczny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Ja wam powiem jedna rzecz.... MU ONLINE to najgorszy MMORPG w jaki kiedykolwiek gralem -,-. Błedów pełno... Cheaterów. CAłkowicie nie dorobiona gra. Z gier tego typu gorąco polecam Knight Online.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() up ^^
Pełna racja - prezycyjna diagnoza. Nie wiem co ludzie widzą w tej grze. lol lol lol |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() MU Online...hmmm...gralem w to i wogole mi sie nie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na emeryturze
Imię: Qki bro'war
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 66
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Gra ta, nie jest taka ciekawa jak się wydaje. Na początku może się podobać, ale jest zbyt monotonna i szybko się nudzi. Najlepiej poszukać czegoś innego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eragon De'zavi
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Keltera
Poziom: 15
Skille: 47/35
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Hmm....nieprawda że mapa nieaktualizowana rzadko jest ale jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Perfidna zrzynka z diablo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Oprucz grafiki mu niema nic co mogło by się podobać.
Cytat z www.mu.abc.pl "Nie wymaga myślenia, bo i po co? Taktyka walki zerowa, sprowadza się do walenia jak w bęben." A jeśli chodzi o da best poradnik to oczywiscie www.mu.abc.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
|
![]() Gralem w to i polecam dobry prywatny server
Ogolnie gra fajna, ale i tak wiekszosc czasu spedzasz na robienie tego samego i podnoszeniu jaweli i exc. itemow. Po miesiacu - 3 sie nudzi ![]()
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Cytuj:
Tibia- ogólnie gra fajna, ale i tak wiekszosc czasu spedzasz na robieniu run/skillowaniu i podnoszeniu loota. Po miesiacu - 3 sie nudzie ![]() Aha no i właśnie podniesienie jewela/exc itema trwa baaardzo długo. Może trwac AŻ sekunde!!! (niewyobrażalnie dużo czasu) ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Vomusu - 29-05-2005 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Master Alucard
|
![]() JA gram, jak chcesz pomocy typu jakies smieci, badz kasa na dobry poczatek to pisz na PW. A poradnik?? Zajrzyj tu:
http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 29-05-2005 o 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Próbowałam grać w MU. Tak jak już ktoś napisał: na początku fajnie, ale po jakimś czasie NUDA. Ale to tylko moje zdanie na ten temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Witam.
Wiem że ten temat jest już stary ale nie chciałem zakładać nowego więc napisze tutaj bo nie bardzo wiem jak sie połączyć z prywatnym serverem do MU online ![]() http://www.thegame.gr/index.php?pid=200 . Gdyby ktoś mi powiedzia jak się połączyć bo nigdzie nie moge tego znaleźć a na google też nigdzie nei pisze ![]()
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Ehh powiem jedno.... grafa napewno lepsza od tibii.. bo tibia wygląda za grafe z painta
![]() ![]() ![]() |
![]() |