![]() |
#82 |
Guest
|
![]() To Jest Napewno Fake .....
Na Tibia.Com Zaraz Cip'owie by trabili na news że tam jakiś koleś ma te legi... ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Cytuj:
lol jaki noob.. ten 12 lvl to chyba max z ciebie moze byc =) szkoda btw. chodzisz do przedszkola / |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Widzę, że dyskusja powoli zaczyna schodzić na mieszanie się nawzajem z błotem. Apeluję o spokuj, o nie wypowiadanie się w stylu: WoW graty man, itp, bo posty będą kasowane.
To Nie jest fake bo: -Opis przedmiotu się zgadza. Żadne "a", wielka/mała litera itp nie wchodzi w grę. -Wagę i opis własny przedmiotu są widoczne, jeżeli handlujący stoją jedną kratkę od siebie. Jeżeli 2 i więcej(jak na filmie), to widać tylko nazwę i arm. -Postacie, lv sie zgadzają. To jest fake bo: -Dialog, miejsce i akcja to bardzo kiepska reżyserka. -Idziesz się zabić, bez eq, ale z wędką. Butki można puścić płazem, ale wędka? -Na fibuli..na czym chciałeś deadnąć. Na wolfach.... -Idziesz prosto jak po sznurku do kumpla. -Nie dajesz look, żeby sprawdzić jaki gość ma lv, gildie itp. To by ułatwienie rozpoznania fake/nie fake. -Widać, że się znacie...a w takim wypadku prawdopodobnie wcześniej byś wiedział o DSL. -2 Wolfy miały atakować tego który trenował...ale widać było jedną chmurkę. Może i słaby argument bo można powiedzieć, że one się tak akurat zgrały ale.... Ponieważ niedawno był fake filmu z Spikiem na rook, można powiedzieć, ze filmy przestały być wiarygodnym źródłem potwierdzenia czegoś. Wtedy też było był to fake o legendzie Tibijskiej. I dziwnym zbiegiem okoliczności, trafia się rozwiązanie kolejejnej Legendy....nie wierze w zbiegi okolicznośći. Moje osobiste zdanie: Fake-Kiepska reżyserka itd.
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() To na 100% fake, nawet na tibia.de to stwierdzili. Najlepszym dowodem jest to, że widać jedną chmurkę mimo dwóch bijących Wolfów. I tak przy okazji: kamsz zna się na OTSach więc dla niego taki fake to pestka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() gosciu wziol wedke tylko po to zeby mogl dac czym trade.
ale dialog i tak wymiata czesc no czesc co tam a nic questa se zrobilem LOOOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() Nie postarał się w tym fake! Perfidnie widać że to OTS, i w ogóle amatorszczyzna dialogu zdradza żę fake, bo już nie wiedzieliście co gadać i pizgaliście dialog jak dzieci, które się uczą mówić. Żal mi takich ludzi You see Dragon Scale Legs(Arm:10). a nie powinno być czasem tak :
You see a Dragon Scale Legs(Arm:10). He is weights 48 oz. więc jesteś noobem dając temat że no fake, szydze gościu!!!! |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() Cytuj:
Sam nOOb jestes nie wiadomo czy to OTS czy "dormalna Tibia" poniewaz wszysko sie jak na razie zgadza a kwestia tego "a" i wagi zostala juz wyjasniona. I ZAL mi ciebie ze nie umiesz cytac ze zrozumieniem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() a czy nikt nie zauwazyl ze na umieszczonym ssie ktory mial potwierdzic autentycznosc filmiku w polu w ktorym sie z innymi rozmawia jest podana jakas tam godzina z koncowka ceSt??
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
lololol nie ma liczby pojedynczej spodni... spodnie to liczba mnoga a przed liczba mnoga nie ma "a" ale i tak ots...
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Po pierwsze- żeby ktoś miał taki item to na pewno nie wynosił by go z depo a co dopiero zabieranie na trening!!!
Po drugie- trochę sztuczna sytuacja, to że tak przypadkiem znalazł kolegę i Po trzecie- żebym miał dsl to by wiedzieli wszyscy kumple od razu;]
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() Gratulacje dla FAjaka ! Wsadzil filmik na www.tibia.de
![]() http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=80984 @ Faja - bo wychodzi ze to ty jestes autoreme tak doskonalego Fake. ![]() Ostatnio edytowany przez saYo - 15-05-2005 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Ładnie wykonany film-fejk XD
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Larin Lurini
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 87/74
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Widziałem filmik na tibia org, hmm... nie wiem co o nim myśleć, ale dziwne żebyś wszedł i odrazu ziom dsl ci pokazał, nie wydaje wam się?
![]() |
#96 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
![]() |
![]() Cytuj:
Ten film był nagrywany na OTS'ie 7.4 Kogo on chcial nabrac? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
![]() |
![]() Kamsz i co teraz powiesz... rano jak tylko niewielka liczba osob mowila ze to fake to byles kozak i na mnie zaczoles najezdzac, a teraz jak sie wiecej zerbralo to nic nie piszesz ..... i kto jest glabem teraz ?
Master Zewcio 45 Knight (koniec pacc i nie ma promo ![]() Harmonia 76/75 15:30 Masia Herzy: szukam gidli mam 23 lewel knight skile 57/55 i dobre eku |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 15-05-2005 o 14:06. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Malo mozliwe... fake? test serwer? a moze prawda?
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() wg. mnie to jest nagrane na ots-ie...
|
![]() |
![]() |